Legalábbis egy bölcs spirituális ember oda fog figyelni arra, hogy mi az, amit inkább kerüljön el egy mágikus – tízmilliószoros! – erejű napon. Azért sem elhanyagolható kérdés ez, mert azzal többnyire mind tisztában vagyunk, hogy mit is kell ilyenkor tennünk, de ez nem egyenlő azzal, hogy odafigyelünk arra, hogy mit NE tegyünk. Ezért nézzük át most azokat a dolgokat, amivel gátat vethetsz ennek a varázslatos napnak!

Korábban már átnyálaztuk mi az, amit célszerű megtennie az okos spirituális embernek. Meg persze annak, aki baromira vágyik valamire. Azt a cikket itt találod, ezért ezzel kapcsolatban nem gazdagítanám több leütéssel a cikket. Pláne akkor szólnak még neked ezek a sorok, ha azt vetted észre, hogy minden igyekezted, ünnepi lázad és pozitív gondolkodásod ellenére is pocsék, horrorba illő negatív napod volt!

Szóval… mik azok a dolgok, amiket inkább NE tegyél, illetve amikkel korábban gátat szabhattál a sikernek?

1. Mellőzd a dekoncentráltságot!

Nem elég, hogy eldarálod a kívánságaidat pontokba szedve, mint ahogy a Télapónak tetted gyerekkorodban. Az kell, hogy időt szánj rájuk, időzz felettük. Ha a vágyaid megvalósításáról van szó, akkor áldozzál már minimum tíz aktív percet – de jó volna, ha többet – arra, hogy elképzeled a vágyaidat, amint megvalósulnak. Hidd el, ez sokkal lényegesebb, mintsem gondolnád. Amikor igazán elálmodozol ezeken és elkezded fejben megteremteni és energiát tolni hozzá, akkor indulnak be a folyamatok és ilyenkor csatlakozol az Univerzumra is, aki megtámogat. Ha nem koncentrálsz eléggé, nem rezegsz, és ha nem vibrálsz, nincs teremtés és segítség. Vili?

bodybuilding.com

2. Ne csak tudd, mit szeretnél

Tudod, mire vágysz. Tisztán látod magad előtt, nincs gond a vizualizációs képességeddel. De egyszerűen képtelen vagy elhinni, hogy ez össze is jöhet. Nem bírsz hinni a szerencsédben, a  képességedben, a csodában. Nincs összhangban az elméd a szíveddel. Csinálod a gyakorlatot, látod magad előtt a megtestesült álmaidat, de nem érzed őket, hideg marad a szíved. Nem tesznek boldoggá, nem jelenik meg mosoly az arcodon. Sajnálom, de nagy adag érzelemre van szükség ahhoz, hogy életre keljenek a vágyaid, az kellene a teremtéshez, de ha nem tudsz – vagy akarsz – hinni benne, akkor csak magadat szabotálod.

3. Ne használj negatív hitrendszereket!

Elhiszem, hogy pokolian sokat csalódtál már, hogy önbizalmi problémáid vannak, de nem tudnál egy napra félre tenni ezeket? „Úgyse érdemlem meg.”. „Miért pont nekem sikerülne?” „Vagy összejön vagy nem.” „Sz**ok rá, nem is olyan fontos.” Mikor ilyen mondatokat sütögetsz el, képzeld, hogy tizenhárom emeletnyi magason ülsz egy fán és bánatosan fűrészeled magad mellett a fát. Igen… nagyon se**re fogsz ülni és tutira betonba harapsz. Gondolkodj el szépen ezen a szép kis ok-okozati törvényen… negatív gondolatok… negatív események.

giphy.com

4. Ne kívánj úgy, hogy nem tudod, mit szeretnél

Gyakran hisszük azt, hogy tudjuk, mit akarunk. De az igazság sokszor erre rácáfol. Ugyanis egyáltalán nem vagyunk egyszerű, könnyű esetek. Nem biztos, hogy valóban megakarjuk kapni az ígéretesnek hangzó állást a multi cégnél, mert szívünk szerint inkább a festői tehetségünkből szeretnénk megélni. Nem biztos, hogy megvilágosodásra vagy a harmadik szemünk megnyitására vágyunk, mert valójában félünk tőle. Tehát előfordul, hogy a tudatosan elhangzott kívánság nincs szinkronban a tudatalattival, a valós érzelmeinkkel vagy egyáltalán nem fogalmazódott meg bennünk, hogy igazából mit is akarunk. Így meg, hogy a jó fenébe teremtsünk meg magunknak bármit is?!

5. Ne fogj neki a teremtésnek rossz passzban!

Éljen, remek, pont tízmilliószoros nap van, de beteg vagy, tegnap hagyott el a párod vagy vesztettél el tízezer forintot, mégis hogy a csudába kellene így pozitívan gondolkodnod? Igen, sajna beleszaladunk az ilyesmibe, hogy depisek, rosszkedvűek vagyunk mikor ránk köszönt a mágikus nap. Ebben az esetben, ha nem vagy hajlandó levetkőzni a negativitásodat, időt és energiát szánni arra, hogy komolyan felöltsd a pozitív szerkót – pedig megtehetnéd, hiszen csak döntés kérdése – hanem egyszerűen elböfögöd mit kívánsz mert „ma lehet”, akkor ne csodálkozz azon, hogy nem jön össze vagy csak még rosszabb napod lesz. Mégis mit gondolsz, milyen energiákat közvetítesz borús hangulatban és megerőszakolva magad? Figyelj, senki sem várja, hogy úgy mosolyogj egésznap, mint Joker és megpróbáld elhitetni a világgal, hogy minden fa**a. Semmi gond, lehet neked is pocsék napod és az erőszaktól, görcsösségtől csak rosszabb lesz. Ha nem tudsz könnyedén váltani, mert tényleg rosszul vagy és pokolian fáj még az élés is, akkor a legbölcsebb dolog, amit tehetsz, ha nem teszel semmit! Lesz még tízmilliószoros meg mindenféle mágikus nap az évben, majd akkor bepótolod a teremtést!

6. Ne légy lusta!

A lustaság ugyancsak gátló erő. Ha lusta vagy és nincs kedved leülni koncentrálni meg álmodozni, pedig ott a kényszer, hogy tudod, csak ma teheted meg, azzal az ég egy adta világon, semmit sem fog teremteni!

7. Ne kezdj neki negatív érzelmekkel!

Tele vagy negatív érzelmekkel, mint a harag, düh, gyűlölet, irigység, féltékenység, félelem.

intorilex.com

8. Ne félj attól, hogy…

… hogy nem teljesülnek az álmaid. Félsz a változásoktól. Az új lehetőségektől és kihívástoktól. Hogy örökre egyedül maradsz. Egyrészt a félelem gátol, másrészt ha tízmilliószoros napon tele vagy félelemmel, akkor csak még több félelmet fogsz teremteni. Kell ez neked?

9. Legalább ma ne panaszkodj!

Figyelj csak… egy csomó másik nap van, amikor panaszkodhatsz, áradozhatsz a problémáidról, a szerencsétlenségeidről a barátaidnak meg bárkinek, akinek akarsz. Ha csak nem tízmilliószoros napon vagy előtte egy nappal történt veled valami katasztrófa, akkor légy erős és legalább erre a napra hagyd abba. Mert az egyáltalán nem fog segíteni rajtad, hogy az Univerzum nyakába hányod a panaszodat és még hálátlankodsz is és szóvá teszed neki meg az Istennek, az égieknek, hogy hányszor hagytak cserben. Ugye nem gondolod, hogy ezzel tényleg sok jót fogsz teremteni?

survivor-org.wikia.com

10. Ne árts másoknak, ne légy önző és figyelmetlen!

Ilyenkor nem csak az számít, hogy gondolkodsz. Az is számít, mit teszel, ezért szokás ilyenkor pozitívan cselekedni. Szeretetet közvetíteni mások felé, mosolyogni az emberekre, mert amit ma adsz, azt kapod vissza. Vagyis, ha elküldesz másokat a sunyiba, vérig sérted a környezeted, irigykedsz kollégáid elért sikereire, önző és figyelmetlen vagy szeretteiddel, az téged is hogy is szolgál…? Hmmm… sehogy? Igen, jól látod a dolgot!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Kép: bodybuilding_comsoulsparkleliving.com