Tudjuk jól, hogy nem egy életük van. Volt. Hogy akár már egy több száz vagy ezeréves sokat látott és tapasztalt lélek is lehet bennünk, aki már jó pár életet megélt és bizony van, hogy egyik másik előző életünket nem sikerült tökéletesen lezárni és karmikus adósságot cipelünk vagy meg kellene tanulnunk egy leckét. Olyankor pedig visszaköszön az előző élet és kísérteni kezd…

1. Találkozol egy ismerős személlyel

Mármint nem a szépfiúval, akivel egy utcában laksz, hanem amikor el kap a Hegylakós feeling: összetalálkozik a tekintetek és el fog AZ érzés. Ismered. Beléd csap a villám és tudod, hogy vele már találkoztál. Most pedig dolgod van vele!

2. Heves érzelmeket vált ki belőled

Ha nem is feltétlenül az ismerős-érzet fog el egy váratlan találkozás során, akkor heves érzelmeket is kiválthat belőled az illető, azonnali szerelmet, szeretetet vagy utálatot attól függően mi volt anno köztetek. Azért fújta eléd a szél, hogy ezt szépen kiderítsd!

 3. Szenvedély egy korszak vagy kultúra iránt

Őszintén megmondom, pl. többek között Egyiptom, kelta meg középkori Anglia b*** vagyok gyerekkorom óta. Ha te is b… mániákusa vagy egy adott országnak vagy kultúrának akár gyerekkorod vagy csak nemrég óta, akkor számolnod kell azzal, hogy éltél ott és hogy oka van annak, hogy ennyire dominánsan jelenik meg az életedben.

4. Előző életbeli álmok

Az előbb említett vonalat követve… ha álmodban folyton gésa vagy és szinte mozifilmszerűen látod az életedet és vagy 5 éve nem láttad az Egy gésa emlékiratait (különben, pokolian jó film) akkor érdemes elagyalnod azon, hogy talán az előző életedet látod viszont. Főleg, ha rendszeresen álmodod és „folytatásos”. De néha csak az előző életünk traumáját, halálát álmodjuk meg újra és újra. De ilyenkor általában az ember érzi, hogy az álom róla szól és szeretné az az életed, ha foglalkoznál vele.

5. A történelem ismétli önmagát

Olykor karmikus szinten ütközik ki az előző életben történtek. Vagyis ha többször is el fog az az érzés, hogy a „történelem ismétli önmagát”, mert ugyanazt a hibát követed el, ugyanaz a baleset, kellemetlenség, tragédia ér, (ide tartozik a családi, generációs átok is) akkor ideje venned az adást, hogy valamit nagyon ki kellene már javítanod…

6. Deja vu

Dettó ugyanaz, mint az előbb, csak pillanatra, eseményre leosztva. A deja vu tipikus előző életbeli emlék, hogy ez már egyszer megtörtént. Elhiheted, nem csak azért jelzi, hogy tudjál róla, hogy ilyen is volt. Ennél sokkal összetettebb jelentéssel, intelemmel bír… (vagy hiba van a Mátrixban)

7. Fóbiák, félelmek megjelenése

Sokan küzdenek születésük óta különböző megmagyarázhatatlan félelmekkel, fóbiákkal. Hiszen miért fél valaki a tűztől, ha sosem égett meg vagy miért tart a víztől, ha még egyszer sem fuldokolt? Ezeknek a félelmeknek gyakran előző életbeli alapja van és az is igaz, hogy később, felnőttként is előjöhetnek ezek a fóbiák. Mondjuk valaki sosem félt az éles tárgyaktól, amíg nem adtak a kezébe kardot…

8. Karmikus betegség

Az előző hasonlóan, egyesek sajnos betegséggel születnek. Ennek, ha nem is feltétlenül az öröklött gének az oka, akkor nagyon is meglehet, hogy karmikus háttere van (előző életbeli bűn, vétség, hiba), amin nagyon is lehet segíteni, ha az ember feltárja a betegséget. Ugyanez igaz arra, ha később jön elő a betegség.

9. Jól értesz egy állathoz

Ha úgy társalogsz a macskával, mintha ember lenne, de legalábbis tökéletesen érted és érzed, mit akar, mire gondolhat, mit érezhet, akkor nyugodtan agyalj el azon, hogy talán te is macska voltál előző életedben. Cesar Millan például tutira kutya lehetett…  mindenesetre ennek is meg van a maga leckéje, amivel érdemes foglalkozni!

10. Különleges tehetséges

Egyes képességeink velünk születnek. Ha tudva levő, hogy a családban egyetlen egy látnok, festő sem volt és te mégis prófétanő vagy, esetleg a festményeid már-már megszólalnak, jogosan élhetsz a gyanúval, hogy az előző életből hoztad. De később is fény derülhet arra, hogy Isten adta lantművész vagy, és olyankor érdemes is foglalkoznod ezzel az adománnyal.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: playbuzz.com

Gifek: imgur.com