Előtted van, hogy néz ki egy MerKaBa? Két háromszög alakú piramisból áll, ettől fest úgy, mint egy csillag. Ám nem ez teszi olyan misztikussá, hanem az, hogy valójában egy aktivált energiamező, ami az Univerzum minden teremtménye körül ott van. Igen, még körülötted is. Tiszta szeretet révén aktiválhatjuk és amint elkezd dolgozni rajtunk a MerKaBa – illetve mi magunkon – nem csak védelemmel fog ellátni, hanem szellemileg felemel és visszacsatol bennünket az Isteni Forráshoz. Vajon a Te MeKaBád mennyire aktív?

Kis érdekesség, hogy maga a szó a következőképp tevődik össze: ’MER’ jelentése – forgó fénymező, ’KA’ a szellemet jelent és ’BA’ azt, hogy lélek. Atlantisz idején mindenki MerKaBája aktív volt.

Ahhoz, hogy beinduljon a MerKaBa az életedben, be kell rúgnod a motort. Jó kezdés az, ha gyakorlod az őszinte és tiszta szeretetet. Még jobb, ha ezt megfejeled nem kevés spiritualitással, mert a spirituális ébredés, a spirituális életmód tovább aktivizálja. Márpedig minél inkább dolgozol rajta, annál jobban elkezdi kifejteni áldásos hatásait, amik a következők lehetnek:

  • „Visszacsatol” Az Univerzumhoz, a részesévé tesz téged, ezáltal könnyebben megy a teremtés is
  • Megerősíti a kapcsolatodat az Isteni Forrással, ami szintén erősíti a teremtő képességet és hogy olyannak lásd a világot amilyen, vagyis a tisztán érzékeléseidet is működésbe hozza.
  • Új világok nyílnak meg előtted, könnyebben teremtesz kapcsolatot az égiekkel, angyalokkal és a többi szféra lakosaival.
  • Szorosabb lesz a kapcsolatod a Felsőbb Éneddel.

Most már érted miért hívják a „felemelkedés járművének” is?

Ez ugye mind szuperül hangzik, de honnan tudhatjuk, hogy már működik a MerKaBánk?novoucestou.cz

1. Őszintébb, tisztább, állandó a szereteted

Van egy bizonyos pont, amikor már igazán képesek vagyunk szeretni önmagunkat, szeretteinket, az embereket és a világot. Ezek mind-mind különböző szintek, amiket el kell érnünk. Amikor meg vannak, jön az, hogy a szeretetünk már nem pusztán földi szeretet lesz, hanem túlmutat azon és sokkal tisztábbá válik. Szakrális, égi, feltétlen szeretetté alakul, amit bárhol, bármikor tudunk érezni. Tudni fogod, hogy tényleg csak ez számít. Erre akkor leszünk képesek, mikor sikerül rácsatlakoznunk az Isteni Forrásra, a végtelen szeretet forrására. Mikor már kezd tisztulni és erősödni a szereteted, a MerKaBád felfog emelni a forráshoz.

2. Fizikai fájdalom

Azért, mint olvashatod, komoly lelki változások mennek majd végbe benned. Tudd, hogy a MerKaBa teljesen átalakít majd, hogy tökéletesen ráhangoljon az Univerzumra, a Felsőbb Énedre, az Isteni Forrásra. Ezért nem kizárt, hogy gyakrabban fáj majd a fejed, a szívcsakrád vagy akár az egész tested. Talán még el is mész az orvoshoz, aki közli veled, kutyabajod. Ne aggódj, nem fog sokáig tartani ez állapot!

3. Alvászavar

Kezdetben, mikor elkezd aktiválódni a MerKaBa, alvászavar léphet fel. Megeshet, hogy lesz pár álmatlan éjszakád, állandóan kattogni fog az agyad és rettentően ébernek érzed majd magad. Nem csoda, hiszen éppen finomhangolást végez a MerKaBa és rácsatlakoztat az Univerzumra meg a forrásra, ami ugye óriási mennyiségű energiát biztosít. Ha pedig sikerül elaludnod biztos lehetsz abban, hogy igen élénkek álmaid lesznek!

VAGY

A másik eshetőség az, amikor valaki pont, hogy sokkal többet alszik. Teste és lelke jelentős változásokon megy keresztül, érthető, ha emiatt kimerül. Egy időre aluszékonnyá válhatsz, de ne rémülj meg ettől!

4. Kezdeti depresszió

Azon se parázz be, ha minden ok nélküli depressziót, szomorúságot érzel. Mikor beindulnak a dolgok, akkor a MerKaBa, tisztító munkát is végez. Ennek köszönhetően megrohamozhatnak az emlékek, a múlt árnyai, a vágy, hogy rendbe tégy bizonyos dolgokat, szembenézz a félelmeiddel. Segít megtisztulni a negatív, káros gondolatoktól, érzésektől és elrendezi a kapcsolataidat, hogy igazán tiszta legyél, mire eljutsz a Felsőbb Énedhez és a forráshoz. Ennek következtében a rossz szokásaid, tulajdonságaid is megszűnhetnek. Emiatt se legyen hasmenésed, ez az állapot sem tart örökké!

5. Keresni kezded a helyedet a világban

Ha már tisztulási folyamat… a MerKaBa ráfog világítani arra, hogy mit titkolsz el saját magad elől. Ha boldogtalan vagy a kapcsolatodban ráfog venni, hogy alakítsd át vagy szakíts. Amennyiben olyan munkát végzel, ami ugyancsak nem tesz boldoggá, arra fog késztetni, hogy olyat végezz, amit szeretsz! Fontos, hogy életed az őszinteségről és a tiszta szándékokról, cselekedetekről szóljon.

6. Több magányra lesz szükséged

Újabban kerülöd a társaságot? Nincs kedved a barátaiddal vagy szeretteiddel lenni? Még a párodat is egy kicsit inkább púpnak érzed? Ha több jel is stimmel innen, akkor valószínűleg csak amiatt vágysz a magányra, mert így könnyebbnek érzed az átváltozás folyamát, ami egyébként is megterhelő lehet. Illetve a MerKaBának is „kényelmesebb”, ha több időt szánsz magadra és figyeled a fejlődésedet.

7. Jóval tudatosabban éled az életedet

Figyeld csak meg, hogy többet gondolkozol. Megfontolod a tetteid várható következményét. Jobban odafigyelsz a környezetedre. Tán még a tudatos álmodásra is képes leszel! De arra mindenképp, hogy szót válts önmagaddal és a Felsőbb Éneddel, Tudatoddal.

8. Egyre többet találkozol magasabb szellemiségű mesterekkel

Egyre több olyan emberrel találkozol, akiknek magasabb a rezgésszintje, akik már elértek egy bizonyos szintet, esetleg mesterek. Szóval igazi gurukba futsz bele, akik tovább erősítenek, fejlesztenek téged. Érdemes megfogadni tanításaikat, hiszen azért lépnek az életedbe, hogy segítenek elérni azt a szintet, ahol ők vannak vagy akár annál is magasabbat. Kitudja.

aum.news

9. Egyre többet találkozol Angyalokkal, Segítő Szellemekkel

Mint azt tudjuk, szellemek nem csak halott lelkek lehetnek. Minél többször érzékeled, látod őket, esetleg dolgozol össze velük tudatosan vagy az angyalokkal, annál biztosabb lehetsz abban, hogy működik a MerKaBád, ami erősíti a velük való kapcsolatodat.

10. Egyre jobban érzed magad a bőrödben

Mikor lecsengtek az előbb említett jelek, a fájdalom, alvászavar, depresszió, a megtisztulás, a vágy, hogy egyedül legyél, úgy érezheted, hogy végre ott vagy, ahol lenned kell. Majd kicsattansz az energiától. Testileg és lelkileg egyaránt boldognak mondhatod magad. Kereknek érzed a világot, aminek aktív részese lettél.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Képek: grandmachandra.com