Megtámadhatnak bennünket pszichikai szinten szándékosan és akaratlanul is. Nem kell feltétlenül megmágiáznia bennünket az illetőnek, ahhoz, hogy sikerüljön. Elég, ha magában átkoz, szid minket, negatív érzéseket táplál velünk kapcsolatban. Már ezek is bőven okozhatnak kellemetlen tüneteket, amelyekről ide kattintva olvashatsz. Most pedig azt tudhatod meg, miként védheted ki a pszichikai támadást!

 

1. Füstölő

A különböző növényekből, fűszernövényekből, ásványi anyagokból származó füsttel való párásítás kivételes energetikai-tisztítószer lehet, hogy megszabadulj a negatív energiától az otthonban, a munkahelyeden vagy éppen attól, ami rárakódott a testedre. A tisztító füst felemeli a rossz energiát, szellemet és eloszlatja, elszállítja őket a levegőben.

A legkedveltebb növények a negatív energia elmosására és eltávolítására a fehér zsálya, az édes gyökér, a levendula, a rozmaring, a fenyő, és a palo santo. Füstöld velük végig a testedet vagy éppenséggel azt a helyet, ahol rossz energiát sejtesz.

2. Tisztító fürdő

Hiszed vagy sem, de sokszor már egy egyszerű tisztító fürdő is a segítségedre lehet, hogy lemosd magadról más negatív energiáját. Az előbb is elsorolt növényekből készíthetsz tisztító fürdőt, de ha csak tengeri sót raksz a vizedbe, az is hatásos lehet. Mint azt talán te is tudod, a só régóta híres fertőtlenítő, tisztító, szellem- és démonűző hatásáról. Ugyanakkor sót tehetsz az ágyad alá is vagy a munkahelyedre egy napra, így a helyszínen található negatív energiát is magába szívja. Akinek nincs kádja, az viccet félretéve megmosakodhat egy vödör vízzel is, amibe előzőleg a gyógynövényeket áztatta vagy átdörzsölheti magát a sóval.

3. Mágikus módszerek

Természetesen ha gyakorló wicca, boszorkány, mágus vagy, akkor rendelkezésedre áll a mágia. Vagyis mágikus úton, varázslat segítségével is levédheted magad, illetve leveheted a rontást. Rengeteg olyan hatásos rituálé van, amely megvéd a negatív energiától és a pszichikai támadástól.

4. Ásványok

Az ásványok nemcsak gyógyításra használatos. Mindegyikük rendelkezik úgynevezett mágikus megfeleléssel is. Mivel eltérő rezgéssel, színnel rendelkeznek, különböző célokra is lehet használni őket, vagyis védelemre is. Ilyen ásvány többek között az ónix, fekete turmalin, lápis lazuli, szodalit, ametiszt, zafir, hegyikristály. Bármilyen ékszer formájában viselheted őket, de marokkőként is magadnál tarthatod vagy beteheted éjszakára a párnád alá.

5. Védő amulettek, talizmánok

Ilyeneket biztos ismersz te is. Olyan jelképek, szimbólumok, mágikus pecsétek, amik védelmet nyújtanak a gonosszal, a rosszakarattal szemben. Szintén különböző rezgéssel bírnak, amit tovább erősíthetsz azzal, ha felszenteled őket vagy felszentelteted egy boszorkánnyal, mágussal. Ilyen védő amulett a Hórusz szeme, Nazar, Ízisz csomó, Hamsza, pentagramma, vörös fonal. Viselheted őket nyaklánc, karkötő, bármilyen ékszer formájában.

6. Auraprogramozás

Mit gondolsz, elsőként mégis midet támadja meg a negatív energia? Eltaláltad, az aurádat, ami a te személyes energiameződ, védőburkod, pajzsod. Vagyis megteheted, hogy ezt a pajzsot megerősíted és akár programozás útján egyfajta páncéllal vonod be, hogy áthatolhatatlan legyen a negatív energiával szemben.

7. Csakratisztítás és programozás

Ugyanaz a lényege, mint az előbbinek. Hiszen mit fertőzhet még meg a negatív energia? Hol juthat be? A csakrákon keresztül, amik a te személyes kis védőbástyáid. Érdemes őket rendszeresen megtisztítani, harmonizálni és megerősíteni. Hogyha ügyelsz a testi-lelki épségedre, és azzal együtt a csakráidra, jóval kevesebb az esélye annak, hogy célba érjen a pszichikai támadás.

8. Szén

A szén elnyeli és eltávolítja a negatív energiákat, és tökéletes a rossz álmok és rémálmok ellen is. A faszénet, lehetőleg ünnepi tűzből vegyük el. Akár meg is mosakodhatsz vele, ráteheted a csakráidra is, vagy elhelyezheted abban a helységben, amelyről úgy gondolod, hogy tele van negatív energiával. Mások a párnájuk alá teszik, mert elnyeli az ismétlődő rossz gondolatokat és rémálmokat, hozzájárul a lelki védelemhez és védi pszichés támadások ellen.

9. Izzasztás

Az izzasztás, a gőzfürdőzés, a szaunázás megszünteti a toxicitást és megtisztítja a testet, az érzelmeket és a lelket. Az izzadás eltávolítja a bőr felszínén található negatív energiákat, és kiűzi  a mélyebb szövetekből is.

10. Tollak

A stagnáló negatív energiák eltávolításához tollakat is használhatsz, ahogy azt a sámánok teszik. A legjobb a kondort, sas vagy vad pulyka toll. Kezdd a fejedtől és haladj lefelé a lábadig. Végezz sepregető mozdulatokat, hagyd, a toll vezessen. Érezd az energia eltömődését, és söpörd ki onnan a negatív energiát. A toll a levegő és a tisztító szél eleme.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

A 9 legbiztosabb tértisztítási tipp szellemek és negatív energiák ellen

Leadkép: tin247.com

Gifek: imgur.com