Mivel lesz másabb az életed, ha spirituális vagy? Kissé csúnyán fogalmazva: mi a hasznod abból, ha spiri vagy? Összeírtam 10 jó okot azoknak, akik még az út elején állnak, de már fontolgatnák, hogy rálépnének és ez a 10 ok legyen megerősítés azoknak, akik már egy ideje úton vannak!

 

Nem baj, ha kell neked a meggyőzés. Sokan igénylik. Mert ilyenek vagyunk. Szeretnénk jó üzletet kötni. Jelen esetben: ha valaki alárendeli magát annak, hogy spirituális lesz, szeretne nyerni vele. Mert a legtöbben kapni akarunk valamit cserébe. Mint mikor a biztosításkötéssel, befektetési ajánlatokkal traktálnak bennünket. És ez a poén az egészben, hogy csak eleinte leszel ilyen anyagias gondolkodású. A spiri már nem akar nyerészkedni, mert ő tudja, hogy minden pillanatban kap.

Mindegy milyen irányzatot, vallást, eszmét választottál magadnak, ha spirituális vagy, mind a 10 dolgot elnyered!

 

  1. Megjön az önbizalmad

Manapság tömegbetegség az önbizalomhiány. Mindenki csak azt nézi ki a szebb, okosabb, tehetségesebb, sikeresebb. Kevesen tartják számon azt, hogy nekik maguknak mi az erényük. De a spiritualitás önbizalmat ad. Egy spiri rengetegszer néz magába, analizálja önmagát, mert célja, hogy fejlessze magát, hogy még jobb legyen. Vagyis felszínre kerülnek a rejtett képességeid és megerősítést nyernek a már felszínen lévők is. Megtanulsz hinni és bízni, de legfőképpen szeretni magadat és úgy elfogadni a testedet és lelkedet, ahogy van. Hiszen ez minden további kapcsolat alapja, hogy előbb te ki legyél békülve önmagaddal.

  1. Felszínre törnek a szellemi képességeid

A spiri nem csak a hétköznapi, emberi oldalát fejlesztheti, hanem a szellemit is. Éppen ezért egy idő után észre fogja venni, hogy a megérzései kiélesedtek, vagy talán megnyílt a harmadik szeme és látja az aurát, vagy az angyalokat. Álmában meglátja a jövőt vagy esetleg megerősödik a gyógyító képessége és kézrátétellel lesz képes gyógyítani.

  1. Megszabadulsz a korlátaidtól

Mint már említettem, a spiri állandóan vizsgálja és képezi magát. Elkerülhetetlen lesz, hogy szembenézz a félelmeiddel, a korlátaiddal, minden olyannal, ami gátol téged. És nem csak tudatosítani fogod ezeket, hanem le is győződ őket! Rengeteg harcot vívsz majd magaddal, a rossz tulajdonságaiddal, de cserébe kilépsz a komfortzónádból, bátrabb leszel, szabadabb, mondhatni jobb és megmered élni az életedet. Mégis milyen élet várhat arra, aki nem fél és nem gátolja semmi? Megnyílik előtte a világ!

  1. Megtanulod irányítani az életedet

Nem csak élsz majd napról, napra, kiszolgáltatva a világnak és a benne lakozó erőknek. Hanem tudatosan éled az életed, tudatos döntéseket hozva. Hatalmat nyersz a saját életed fölött és megleled a módszereket, amikkel befolyással lehetsz rá. Mindegy, hogy a vonzás törvényét, agykontrollt vagy más különleges módszert kezdesz alkalmazni, de spiriként tudni fogod, szinte akármit megteremthetsz magadnak, amire igazán szükséged van. Persze azon a tanításon már rég túl leszel, hogy nem a pénzt magát kell kérned, hanem a lehetőséget, amivel megszerzed. De ha ilyen tudatosan éled az életedet, különleges módszereket használva, álmaid és céljaid mindig egy karnyújtásnyira lesznek tőled.

  1. Boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatot teremthetsz

Hát hogy a viharba ne segítene a spiritualitás a párkapcsolaton? Egy spiri érzései tiszták, törekszik arra, hogy megértse a másikat, nyitott az irányába, készen áll a kompromisszumkötésre és nem csak megoldani, hanem megérteni is kívánja a gondokat. Nem csak megszerzi a partnerét, hanem folyamatosan építi a kapcsolatot, amit kellő türelemmel és kitartással végez. Tudatosan éli és irányítja a kapcsolatát. Nem megy bele a hatalmi harcokba, nem versenyzik a párjával, hanem egyenlő félként tekint rá. Képes elfogadni a saját hibát és tanulni is tud belőlük. Rendszeresen beszélget a partnerével – akár a kapcsolatukról – és felméri mennyire boldog, elégedett és elmeri mondani e tekintetben a saját véleményét is.

  1. Egészséges és kielégítő szexuális életet élhetsz

Ez valahol az előbbiek vonzata. Ha van egy boldog, harmonikus párkapcsolatod, akkor azzal együtt lesz egy egészséges kielégítő szexuális életed is. Hiszen a szex az érzéseink kifejezését és a boldogságunk betetőzését is jelentheti. Elhiheted, ha rendben van a párkapcsolatod, kölcsönösen kívánni fogjátok egymást. És egy spiri ráadásul a szexben is tudatosan is jár el. Nem tesz olyat, amihez nincs kedve vagy nem akar és ezzel nem okoz lelki ismeretfurdalást a másiknak. Képes itt is a tiszta kommunikációra és szívesen meghallgatja a partnerét, mit tehetne érte, amitől jobb lehetne az együttlét, és nem is fél megmondani, hogy ő mire vágyik. Egyszerűen testileg és lelkileg is rá van hangolódva a partnerére.

  1. Hidakat építesz a világok között

Kezd úgy hangzani, mintha egy spiri mindenre képes lenne, mint egy csodás képességű hős? Valóban! Az a spiri, aki komolyan járja a szellemiség úját, és fejleszti a szellemi képességeit, hamarosan megnyílik és rácsatlakozik majd más világokra. Elérhetővé válik számára a láthatatlan világok sokasága. A szellemvilág, az angyalok világa, a különböző szférák. Rengeteg tudásra és tapasztalatra tehet így szert.

Ugyanakkor nem csak a láthatatlan világok között épülnek meg azok a bizonyos hidak. A spiri kapcsolatot teremt az állatvilággal, a természettel, de még az emberi világgal is. Egyszerűbben fogalmazva: megérti majd kisállata lelkét, együtt érez a természettel, és könnyedén tud majd kapcsolatot teremteni az emberekkel, akikbe szinte egyenesen belelát majd!

  1. Egészséges lesz tested és lelked

Egy spiri komolyan veszi a testi tüneteket, mert tudja, hogy azok lelkének jelzései is lehetnek. Alapból nem feszíti túl a húrt, hanem tisztában van testi korlátaival, ezért tudatosan igyekszik odafigyelni az egészségére. Nem fog mindennap túlórázni, ha tudja, hogy úgyse bírná és belebetegedne. Ez nem csak abban merül ki, hogy egészségesen táplálkozik és sportol, hanem nem erőltet semmit a lelkére, amitől megbetegedhetne. Tiszteletben tartja a lelkét és ezáltal a testét is. Vagyis tudja, hogy bizonyos dolgokat inkább ki kell mondania, semmint lenyelje és torokgyulladást vagy gyomorbajt okozzon magának.

  1. Hatalmad lesz segíteni másokon

Tulajdonképpen, mindenki hatalma van segíteni a másiknak. Szeretettel, jó szóval, ruhával, pénzzel, étellel. De mint láthatod, egy vérbeli spiri képes lesz a láthatatlan erők segítségével is segíteni másoknak. Gyógyíthat, utat mutathat. Már ha ezt szeretné, mert nem mindenkiben ébred fel a vágy, hogy segítsen és nem is baj. Ám a lehetőség akkor is adott lesz, hogy különleges erők által segítséget nyújthat. Aki lepacsizott az angyalokkal vagy profin űzi az agykontrollt, annak nem sok minden állhat az útjába.

  1. Megvilágosodásokat élhetsz meg

Néha napján, egy kicsit mind megvilágosodunk, legalábbis érnek megvilágosodások. Szívem szerint az igazi „nagy” megvilágosodást meghagynám az olyanoknak, mint Buddha. Ő tényleg úgyis élt. Ám attól még bizonyos időközönként mi is kaphatunk ízelítőt ebből a megvilágosodásból, mikor megértjük az élet nagy dolgait, bizonyos dolgok működését, amikor megvilágosodunk helyzetek és események felől és utána úgy érezzük, mások lettünk. Egy fejezet lezárult és következik egy új. Egy kicsit jobbak, erősebbek, tudatosabbak, tisztábbak, mert magasabb szintre léptünk. Tipikusan azt kell érezned, hogy: WOW

 

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

 

Képek: giphy.com, tenor.com, continuumissues.wordpress.com, vodanarod.jimdo.com, charmed.wikia.com, photofunky.net, tumblr.com, selvastipaihtynyt.wordpress.com, snarksquad.com, onceuponatwilight.com