A legtöbben megérezzük a láthatatlan világ lényeinek jelenlétét. Gyakran tudattalanul tesszük. De. aki képzi magát, vagy odafigyel, annak feltűnnek bizonyos jelek. Ez ugye tök szuper, ám honnan kellene tudnunk, hogy a jel, amit tapasztalunk és amit érzünk, az szellem vagy angyal jelenlétére utal? Elvégre nem mindegy… ebben lesz segítségedre ez a cikk, hogy élesen el tudd különíteni az angyali jelenlétre utaló jeleket!

1. Fehér tollat találsz

Ha fehér tollat látsz, az a legbiztosabb jele annak, hogy angyal, illetve angyalok vannak a közeledben. Főleg az őrangyalok szeretik így tudatni védenceikkel, hogy a közelükben vannak, pláne akkor, amikor nagy szükségünk van a megerősítésre és a vigaszra.

2. Finom illat

Még egy olyan jel, ami szellem jelenlétét is jelezheti, pláne akkor, ha elhunyt rokonunk illatát érezzük. Ám ha simán finom virágillatot vagy más kellemes illatot érzékelünk és nem találjuk a forrását, akkor nyugodtan gondolhatunk arra, hogy éppen ott van velünk egy angyal!

3. Hirtelen hőmérséklet változás

Ez már egy olyan jel, ami akár szellemre is utalhatna. Hogy tévét nézel és hirtelen hideg vagy túláradó meleg lesz. Mindkét eset utalhat angyali jelenlétre!

4. Érmét találsz

Azt mondják, az is őrangyal jelenlétére utal, ha pénzt találsz. Így kívánja a tudtodra adni, hogy melletted van és szeretné megtámogatni, feldobni a napodat. Esetleg azért küld „szerencsepénzt”, mert tudja, hogy szükséged van rá.

5. Álmodban jelenik meg

Ez aztán igazán nyilvánvaló jel, hogyha álmodban megjelenik az őrangyalod vagy bármely más angyal. Igaz, nem mindig tipikus angyali külsőt vesznek fel. Néha csak egyszerűen látod őket, de nem szólnak hozzád. Kinézhetnek úgyis, akár egy bölcs jógi. Így kívánják tudatni veled azt, hogy figyelnek rád. Ha pedig még üzennek is, mondanak valamit, érdemes felírni!

6. Különös felhők

Volt már olyan, hogy felnéztél az égre és egy angyal láttál ott? Esetleg angyalszárnyakat? Vagy valami különösen szép felhőképződményt? Néha ilyen egyszerűen és tisztán üzennek az angyalok, hogy ott vannak mellettünk. Persze rá lehetne fogni, hogy a képzeletünk játszik velünk és az láttatja az angyalt az égen vagy, hogy annyira keressük a jelet, hogy meg is találjuk. De egy hívőnek ezt hiába is próbálják bebeszélni, nem igaz?

7. Mennyei hangok

Megesett már veled az, hogy épp olvastál vagy elmélyülten csináltál valamit és egyszer csak mennyei zenét hallottál? Angyali kórust? Csodaszép zenét? Könnyfakasztó éneket? Te meg azt hitted a szomszédból jön vagy képzelődsz. Pedig valójában az angyalok világa nyílik meg előtted és engednek egy kis bebocsátást a Mennyekbe, hogy angyali zenéjükkel kedveskedjenek.

8. Eső nélküli szivárvány

Jó, persze erre is lehetne magyarázatot találni, ha valaki annyira akarna. De kell az nekünk? Elég, ha mi tudjuk, hogy ezt a szépséget az angyalok küldték nekünk. Azért részesítenek bennünket ilyen csodás látványban, hogy tudjuk, ott vannak velünk és hogy felderítsék a napunkat. Gyakran teszik ezt úgy, hogy valami széppel kedveskednek nekünk.

9. Különös reakció állatoktól vagy babáktól

Ugye ez felmerülhet szellemek esetén is. Amikor a baba vagy a macska meredten néz egy pontot. A csecsemű tán még mosolyog is rá, a kutya meg játékossá, érdeklődővé válik, míg a macska dorombolni kezd. Az állatok és a csecsemők spirituálisan érzékenyek, működnek a tisztán érzékeléseik, ezért képesek meglátni, megérezni az angyalokat. Legalább általuk is tudhatod, hogy a közelben vannak angyalbarátaid!

10. Jelek a természetben

Ahogy erről már szó volt, az angyalok gyakran a környezetet használják arra, hogy jeleket küldjenek nekünk. Ilyen lehet az, ha egy fában meglátunk egy mosolygós arcot vagy találunk egy tökéletesen szív alakú kavicsot. Kitartóan követ bennünket egy pillangó, ami ránk száll vagy egy különleges formájú virágra bukkanunk. Szívesen használják angyalaink a természetet, hogy kapcsolatba lépjenek velünk és megerősítsenek bennünket.

11. Rendkívüli számok

Az egyik legtipikusabb lehetőségük az angyaloknak a jelzésre a számok. Tehát mikor üldöz a 11:11 vagy a 22:22, esetleg 11:22 és maguk a mesterszámok meg a tükörszámok, akkor megnyugodhatsz, mert angyalaid üzennek, hogy jó úton jársz, minden rendben van és tudj róla, hogy figyelnek. Persze a számok nem csak órán jelenhetnek meg, hanem bárhol máshol is az orrunk elé tolhatnak különleges kombinációkat vagy hogy egy adott időpontban történik velünk mindig valamilyen kellemes vagy misztikus esemény.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: mundoesotericoparanormal.com