Tudjuk, hogy az Univerzum arra reagál, amit érzünk és gondolunk. Logikus, hogy ezek szerint pozitívan kellene állni a dolgokhoz és akkor nyert ügyünk van! Na igen, de ez amilyen könnyűnek hangzik, valójában olyan nehéz is tud lenni, hiszen nem egyszerű mindig kontrollálni magunkat! Azt el se ismétlem, hogy a Vonzás Törvényének alapja a pozitív gondolkodás, mert már a fületeken jönni, úgyhogy nézzük azt a másik 11 dolgot, amire figyelnetek kellene ahhoz, hogy az Univerzum minden vágyatokat teljesítse!

1. Fogalmazz pontosan!

Néha csak hisszük, hogy tudjuk, mit akarunk, de valójában nem. Vagy legalábbis mégsem azt, amiről hisszük, hogy akarjuk. Na, vágod! Ezért légy mindig őszinte magaddal és tárd fel a lelkedet, tudd meg mit akarsz igazból! Ha pedig tudod, fogalmazd meg pontosan! „Szerelmet.” Oké, de milyet? Milyen legyen a kapcsolatotok? A legjobb példa erre az, hogy a pincérnek sem azt mondod, hozzon valamit vagy hogy „éhes vagyok”. Azt mondod, amit kapni akarsz!

2. Légy mindennap hálás azért, amid van és kaptál

Talán ebbe az igazságba már belefutottál. Ez az egyik alappillére annak, ha jó kapcsolatra vágysz az Univerzummal. Hogy tudd megköszönni, amit kaptál tőle és amivel rendelkezel. Hiszen a hálaérzet, olyan pozitív energia, ami további pozitívumokat vonz magadhoz. Ha nem szánsz arra egy kis időt rendszeresen, hogy hálás legyél, mire fel adjon neked még az Univerzum bármit is?

3. Legyen meg a mindennapi jó cselekedeted!

Ha csak mindennap egy kicsike jót teszel, segítesz valakinek, örömöt szerzel neki, mosolyt csalsz arcára,  egyszóval egy cseppet hősködsz és teljesen önzetlenül teszed, ezt fogod te is visszakapni. Mert ezt generálod. Te jó vagy másokkal, így mások is azok lesznek veled!

4. Felejtsd el a kemény munka szlogent

Igen, mindenért TENNI kell. De nem feltétlenül kell érte keményen dolgozni meg vért izzadni. Úgy is elérheted a vágyaidat, ha azt teszed, amit szeretsz és ha közben jól érzed magad. Ám ha te lököd a sódert, hogy csak lélekszakadva érheted el a céljaidat, és közben olyanokat csinálsz, amiket rühellsz, az Univerzum nem fogja megkönnyíteni a dolgodat, hanem még ezekből is ad neked egy nagy kanállal. „Szenvedj csak, ha így kívánod” címen.

5. A célod lebegjen a szemed előtt, nem pedig az akadály

Ne aggodalmaskodj. Az aggodalmaskodás kinyírja a jó energiákat. Csak a vágyad, a célod lebegjen a szemed előtt. Ne pörögj azon, hogy fog összejönni, vagy hogy nem fog sikerülni, esetleg hogy éppen semmi sem halad és minden álló víz körülötted. Nyugi, az Univerzum teszi a dolgát, bízz benne, te csak koncentrálj, különben még jobban elakasztod magadat és a céljaidat!

6. Élj úgy, mintha már teljesült volna!

Éld úgy a mindennapjaidat, mintha már teljesült volna a vágyad. Már sikeres vagy, már megtaláltad életed szerelmét, már ott a pénz a számládon. Ugyanis ezzel ezt fogod erősíteni és az Univerzum is, aki teljesíteni fogja a kérést. Célszerű minél többször meditálnod és vizualizálni a vágyadat, lásd minél részletesebben, éld át minél jobban azt az örömöt, életvitelt, amit a valóra vált álmod adhat!

7. Legyen meg a napi lelkifröccsöd!

Saját magaddal. Nézz a tükörbe, a fürdővizedbe vagy relaxálj, de tudatosítsd magadban a pozitív tulajdonságaidat. Szép vagy, okos, nagy dumás, tehetséges, meg amit szeretnél. Szánj egy kis időt erre mindennap. Hogy jön ide a lelki tuning? Úgy, hogy minél jobban szereted és minél jobban ki vagy békülve magaddal, annál jobban megy majd neked a teremtés, mert képesnek tartod rá magad. Ha te hiszel magadban, az Univerzum is hinni fog benned! Tartsd magad az Univerzum kegyeltjének és azzá is fogsz válni!

8. Tegyél is arról, hogy jól érezd magad!

Tudod mit? Ne csak a lelkedet tuningold. Hanem a testedet, az egész életedet is! Tégy arról, hogy meglegyen a mindennapi boldogságod! Szerezz magadnak örömet és érezd jól magad! Ezzel ugyanazt éred el, amit az előbb is. Minél jobb formában vagy, annál jobban megy majd a teremtés is. Különben is, csak akkor sikerülhet az a bizonyos pozitív gondolkodás, ha valóban pozitív vagy, amihez nem árt, ha tényleg, istenesen jól érzed magad a bőrödben és szeretsz élni!

9. Ne erőltesd, ha nem megy!

Mert van ilyen. Akármennyire is happy az ember szuper napjai vannak, néha becsúszik egy-egy nap, mikor elkámpicsorodik mert beszóltak neki vagy átgázoltak rajta. Semmi gond! De ilyenkor inkább függeszd fel arra a napra a Vonzás Törvényének feszegetését. Legyen benned rend, mert a kétkedés, a harag, a depresszió, a pesszimizmus, a negatív érzések kinyiffantják a pozitív energiát. Csak akkor csináld, mikor nyugodt vagy és türelmes, rend van a lelkedben!

10. Vedd magad körbe pozitivitással!

Told meg a hitedet azzal, hogy pozitív idézeteket olvasgatsz, szanaszét ragasztod velük a hűtődet. Legyenek körülötted olyan barátok vagy emberek, de legalább egy tutira, akivel kölcsönösen erősítitek egymást, aki nem húz le, nem irigy rád, hanem akivel ide-oda tudjátok passzolni a pozitivitást, ha az egyik padló alatt van és aki megtud erősíteni, hogy jó úton haladsz!

11. Egyszerre csak egy dolgot!

Ne ess abba a hibába, hogy elindítasz egyszerre három projektet. Gondolj arra, mi szokott ebből kisülni a valóságban: szétcsúszás, kudarc. Lehet, hogy multifunkcionális vagy de az Univerzummal szemben nem érdemes annak lenni. Egyszerre egy dologra, célra koncentrálj, így legalább maximálisan odaáramolhat minden jó energia. Különben is, a telhetetlenség, nem a legszebb erény és az Univerzum se díjazza.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: obozrevatel.com

Gifek: imgur.com