Tündérek. Szárnyas, vidám és csodálatosan elbűvölő lények, akik a természet erőihez és elemeihez kapcsolódnak. Nemcsak a híres kelta tündérek léteznek, hiszen a világban mindenütt megtalálhatóak a népi hiedelmek és legendák szerint. Éppen ezért, akár ott lehetnek a közeledben is! Ez a 12 jel arról árulkodik, hogy tündérek vannak a közeledben!

A Tündérbirodalom szoros kapcsolatban van az Anyagi Világgal, ahol élünk. Az Asztrálsíkon találhatóak meg párhuzamosan a mi Földi síkunkkal, a jelenünkkel. Egyes emberek képesek érzékelni az asztrálsík lényeit vagy akár át is tudnak lépni abba a világba. Az asztrálutazók születhetnek, de akár el is sajátíthatják ezt a képességet.

A történetekből az derül ki, hogy a Tündérek birodalma hasonló az emberi faj országához. Léteznek jó- és rosszindulatú tündérek. A következő 12 jel pedig rámutathat arra, hogy tündérek vannak a közeledben:

1. Fénygömböket észlelsz

A tündérek és más éterikus lények észlelésének egyik leggyakoribb módja a gömbök, a villogások vagy fényfoltok. Emellett gyakori, hogy gomba, virágok vagy forrás körül látják őket az emberek vagy éppen a szemük sarkából, mint a többi éterikus lényt.

2. Kellemes hangoka vagy zenét hallasz

Egyesek arról meséltek, hogy lágy, kellemes hangokat hallottak, mielőtt tündérekkel találkoztak. Esetleg fúvós hangszert, csengőt vagy valamilyen lélekmelengető zenét. Még gyakoribb ez a jelenség erdőben vagy forrás, patak közelében.

3. Tündérgyűrűket találsz

Őseink úgy tartották, hogy a tündérek szeretnek énekelni és táncolni éjjel. Általában egy kör körül táncolnak. Sokan, akik éjszaka erdőkben kóboroltak, azt állították, hogy csodálatosan elbűvölő dalokat hallottak, reggel pedig az ilyen helyeken gombaköröket, virágköröket vagyis ún. tündérköröket találtak. Sokan úgy vélik, hogy a „Tündérgyűrűk” a Tündérvilág kapui, amibe sosem szabad az engedélyük nélkül belépni, pláne nem lerombolni vagy megkárosítani!

4. Nevetést hallasz vagy nevetni szeretnél

Mivel a tündéreket szinte mindig vidám lényeknek tartják, amikor ezekkel az entitások a közeledben vannak, könnyen megeshet: nevetést hallasz vagy vágyat érzel arra, hogy minden ok nélkül nevess. Az öröm érzése kitölti a szívedet, méghozzá sokáig

5. Virágillatot érzel

Mivel a tündéreket gyakran virágokkal, növényekkel és fákkal társítják, egy játékos tündér örömét lelheti abban, hogy ezekkel az illatokkal von be téged. Illatos tündérport permetez rád, megáld téged vagy megpróbálja felhívni a figyelmedet. Tehát ha olyan helyen vagy, ahol nagyon nincs virág, fa vagy legalábbis az az illat, amit érzel, akkor bizony egy tündér van a közelben!

6. Szellő és szélviharok a közeledben

A tündérszárnyak bizonyos képesek kellemesen meglegyezni a bőrödet, méghozzá zárt térben is. Tehát, ha esélye sincs a szélnek beszökni oda, ahol éppen vagy, mégis erőteljes szelet érzel a közeledben, esetleg az arcodnál, megnyugodhatsz: egy tündér van melletted. De a szabadban akár komplett forgószelet is képesek előidézni. Ha olyan érzésed van, mintha egy szélorkán közepén állnál, az egy tündér figyelmeztetése vagy épp erőteljes szimpátiájának bizonyítéka lehet.

7. A körülötted levő állatok furcsán viselkednek

Ha észreveszed, hogy állatok követnek vagy a macskád furcsán viselkedik, esetleg percek óta bámul valamit, (nyilvánvaló ok nélkül), netén a kutyád ugat idegesen a semmire vagy játszik a levegővel, akkor bizony jó esély van arra, hogy egy tündér van a közeledben.

8. Eltűnnek az italok, az édességek

Hogyha nem a kedvesed vagy valamely családtagod dézsmálja az édességet, a cukrot és issza meg a tejedet vagy a sörödet, akkor biztos lehetsz abban, hogy a tündérek. Vagy csak nem emlékszel arra, hogy elfogyasztottad őket… egyes tündérek szeretnek huzamosabb ideig az emberrel lakni és olyankor rámehetnek a készleteikre.

9. Hiányoznak az ékszereid és fényes tárgyaid

Megint csak: ha nem te tüntetted vagy hagytad el őket és nem is a rokonaid ludasok, akkor ez is utalhat a tündérek jelenlétére. Ha valóban kizárhatsz minden logikus magyarázatot! Másrészt a legtöbb esetben ilyenkor megkerülnek ezek a tárgyak, csak egy teljesen másik, akár abszurd helyen. Nem szokásuk végleg ellopni, inkább csak kölcsönveszik őket, mert imádják a fényes, csillogó holmikat.

10. Melegség érzése a bőrödön

A tündérek energiáját sokszor kellemes melegség vagy bizsergés, esetleg csiklandozó érzés kíséri.

11. Virágok (és más növények), jelennek meg a semmiből

Ez aztán az ékes jele a tündéreknek! Amikor esküdni mernél, hogy előbb még nem volt ott a virág az ablakodban, mert csak egy pillanatra fordultál el. Aztán hirtelen ott termett a semmiből! Vagy rendszeresen találsz virágot az ajtód előtt vagy a lakásban és tutira nem a titkos hódolod vagy a párod keze van a dologban.

12. Az erdő szeme

Érezted már valaha, mintha a fák figyelnek téged, miközben az erdőben haladsz az ösvényen? Éreztél már valaha, valamilyen furcsa jelenlétet, amikor egyedül voltál a természetben? A fáknak valóban vannak saját szemük is, mivel olyan különleges lények, amelyet tündérek laknak.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

8 jel, miszerint földi tündér vagy

Leadkép

Forrás