Nem mindegy milyen mértékű vibrációval, energiával rendelkezünk, mert azok felelősek az életünk kibontakozásáért. Teremteni is akkor tudsz, vagyis a Vonzás Törvényét is aszerint tudod jobban alkalmazni, ha magas a rezgésszinted. Ha magas, több olyat hozol létre, amit akarsz. Amennyiben alacsony, akkor olyan dolgokat hozol létre, amiket inkább szeretnél elkerülni. Itt a lehetőség, hogy lecsekkold, neked vajon magas-e a rezgésszinted!

A rezgésállapotunk változhat az életkörülményeinktől függően, ezért is érdemes tudatosan figyelni rá. Az alacsony rezgésszinttől nem kell megijedni, az csupán figyelmeztetés arra vonatkozólag, mit kellene másképp csinálnunk.

1. Izgatott vagy és várod, hogy elkezdhesd a napot

Amikor magad a rezgésszinted, akkor pörögsz. Izgalommal telve várod az előtted álló napot, mert mindegyikben az új lehetőséget látod. Reggel majd kiugrasz az ágyból és fel vagy készülve arra, hogy aznap is valami jó történik veled.

2. Jó egészségnek örvendesz

A lélek, avagy szellem állapota meglátszik a testen. Ergo, ha magas a rezgésszinted, akkor a fizikai tested is védve van, erős és egészséges. A kiváló minőségű energia magas működésű testet eredményez, és ez csökkenti, illetve kiküszöböli a sérüléseket és betegségeket. Kapcsolatban vagy a testeddel és odafigyelsz az igényeire, ahogy a lelkedére is.

3. Erősnek érzed magad

Amikor magasan rezegsz, tele vagy energiával, úgy érzed, hegyeket tudnál mozgatni. Azt érzed, akármivel meg tudsz küzdeni, nincs számodra sem akadály, sem lehetetlen. Magabiztos, határozott, céltudatos vagy. Mindez által tudatos döntéseket is hozol.

4. Képes világosan és hatékonyan kommunikálsz szavakkal vagyok azok nélkül is

Hogyha magasan rezegsz, a szavak könnyedén áramlanak. Lazán és tisztán kommunikálsz másokkal és te is megérted őket, olykor szavak nélkül is. Könnyen ráhangolódsz másokra.

5. Rendben van az anyagi helyzeted

Lehet, hogy nem vagy gazdag, de nem is élsz rosszul. Ugyanis akinek magas a rezgésszintje, az bevonzza életébe a jót és azt, amire szüksége van. Nemcsak konkrétan a bőséget, hanem a lelki gazdagságot is. Nem függsz a pénztől, nem attól vagy boldog, hogy van-e, így az könnyedén vándorol hozzád.

6. Tele vagy jó kapcsolatokkal

Akinek magas a rezgésszintje, békében és harmóniában van önmagával és ezáltal a környezetével is. Nyitott vagy az emberekkel szemben. Nincsenek haragosaid, rossz viszonyaid, mert törekszel arra, hogy rendbe tedd őket. Könnyedén megtalálod másokkal a közös nevezőt és ráadásul vonzod a hozzád hasonló embereket. Szeretet, megértés és barátok vesznek körbe.

7. Képes vagy úszni az árral

Annak, akinek magas rezgésszintje, az optimális állapotban van, ahogy az előbb is szó volt róla. Harmóniában van önmagával. Képes időről-időre úszni az árral, nem akarja folyamatosan irányítani életének minden pillanatát, mert eggyé vált az Univerzummal. Biztonságban érzi magát, ahogy az életét is. Nem fél elengedni magát.

8. Sokszor érzed azt, hogy gyorsan telik az idő

Akár az előbb említett ok miatt, hogy sokszor úszol az árral. Másrészt azért, mert rendben van az életed, nem érzed szenvedésnek, küzdelmesnek. Boldog vagy és elégedett és aki ráadásul még harmóniában is áll önmagával, annál érthető, ha úgy érzi, csakúgy rohan az idő…

9. Csak úgy dől belőled a kedvesség és szeretet

Nincsenek előítéleted sem olyan félelmeid, hogy átvernek, összetörik a szívedet. Ezért automatikusan és őszintén kedves, szeretetteljes vagy másokkal, mintha mindenki a barátod lenne. Nem félsz kimutatni az érzéseidet. Rengeteget mosolyogsz és szívesen megölelsz másokat. Tisztában vagy azzal, hogy fényt viszel az életükbe.

10. Gyakran vannak intuitív vagy „pszichés” pillanataid

Amikor magas a rezgésszinted, tisztább az öt érzéked, a csakráid, a csatornáid. Kapcsolatban vagy Felsőbb Éneddel. Ennek köszönhetően gyakran vannak erőteljes és pontos megérzéseid, akár látomásaid. Olykor-olykor úgy érzed, mintha kicsit megvilágosodnál. Ilyenkor igazán megérted a sorsodat vagy megtudod, mit kell tenned. A magas rezgés a tudás és a megértés nagyobb állapotába helyez.

11. Gyakran vagy boldog és önt el eufórikus örömérzet

Ha gyakran érzed magadat boldognak, olykor minden ok nélkül, az annak jele, hogy magas a rezgésszinted. Minden okod meg is van rá, ha az eddigieket nézzük…

12. Törekszel arra, hogy jobb legyél

Nem görcsösen, csak lazán. De szeretnél egészségesebb, boldogabb lennél. Szeretnél többet elérni vagy akár másoknak segíteni. Törekszel arra, hogy jobb, szebb emberré válj. Tele vagy jobbnál-jobb ötletekkel, hihetetlenül élénk a fantáziád.

13. Egyre kevesebb a félelmed

Nem félsz az anyagi csődtől, hogy elveszíted a munkahelyedet, hogy rossz anya vagy, esetleg elhagy a párod. Nem félsz a sorsodtól, a nehézségektől. Egyrészt ezek fel sem merülnek benned, másrészt, ha mégis kellemetlenség érne úgy vagy vele: jó okkal történt, méghozzá érted és idővel úgyis megérted az okát.

Hogy látod, magas a rezgésszinted? Akkor gratulálok! Ám ha az derül ki, hogy nem, ne csüggedj és ne feledd: rezgésszinted nagyban függ a gondolataidtól. Próbálj meg tudatosan pozitívan gondolkodni, és szabadulj meg a negatív érzésektől és hiedelmektől, amik visszafoghatnak!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

14 működő módszer, amellyel sikeresen megemelheted a rezgésszintedet

Leadkép: in5d.com

Gifek: imgur.com