Te is az a fajta, aki ha nem biztos a dolgában, kér rá egy jelet? Üzenjék meg valahogy az égiek, érdemes-e munkahelyet váltanod vagy együtt maradjál-e a kedveseddel? A jó hír az, hogy kérni könnyű, fogadni a jelet viszont nem mindig… de segítségedre lehet az, ha tudod, milyen úton, mely csatornákon keresztül kaphatod meg a jeledet vagy az üzenetedet az égiektől!

1. Álmok útján

Íme, a legkézenfekvőbb és legegyszerűbb módja annak, hogy jeleket és üzeneteket fogadj. Álmodban vagy a legbefogadóbb és nincs semmi, ami az üzeneted és közéd állna. Nem csak a napi eseményeket, a tudat alatti problémáidat, félelmeidet, gondolataidat meg az érzéseid dolgozod fel álmodban, hanem üzeneteket és jeleket is kaphatsz az égiektől. Hogyha jelet kértél, vedd a fáradtságot, hogy odafigyelj az álmaidra. Ha szerencséd van, egészen tisztán kapod meg, bár ritkán jelenik meg egy angyal vagy Isten és közli, hogy „Erzsike drágám, maradj a fenekeden és ne akarj munkahelyet váltani.” Ehelyett küldenek egy szimbólumokkal teli vagy egy különös mozifilmszerű álmot, hogy abból bogarászd ki. Hogy miért nem lehet egyértelműen közölni? Nyugi, én is feltettem már a kérdést nekik, de úgy fest, szeretik, ha magunk jövünk rá a dolgokra és kicsit használjuk az agyunkat is. De ha tényleg mázlis vagy és azt kérdezted, menjél-e külföldre dolgozni és álmodban egy New York táblát látsz, akkor megkaptad a válaszodat.

(tenor.com)

2. Meditáción keresztül

Az elv, hasonlatos az előbbihez. Meditációban képes vagy annyira kikapcsolni, hogy elhallgattasd az agyadat és befogadó lévén nyitsz szépen egy csatornát az égiek felé – vagy ők a te irányodba – amin keresztül megkapod a jelet vagy az üzenetedet. Tedd fel meditációban a kérdésedet – ha akarod az illetékes angyalnak, istennek, személynek – és várd rá a választ. Meg van rá az esély, hogy itt se súgja senki konkrétan a füledbe vagy vetíti le neked, hanem szimbólumot látsz, de hát nem az a lényeg, hogy valamilyen formában választ kapj? Sőt, lehet nem is azonnal kapod rá, ezért nem árt, ha több alkalommal is rákérdezel a dologra. Csak ne görcsölve és légy nyitott a lehetséges válaszokra!

(giphy.com)

3. Kreatív tevékenység vagy meditatív állapot közben

 

Nem vicc… krumplit pucolsz. Meg kell hámoznod vagy két kilót. Csak csinálod, csinálod, nem gondolsz semmire és totál tisztán bevillan egy szó, gondolat, érzés, ötlet a fejedbe. Helló, üzenet! Ugyanez történhet futás, festés, zenélés közben mikor nem gondolkodsz csak csinálod azt a valamit, meditatív, már-már transzszerű állapotba kerülsz és bumm, ott a jel! Az előbb is említett módon képes voltál befogadóvá válni, megnyíltál és meg is kaptad a válaszodat.

 

(reactiongifs.com)

4. Magából a környezetedből

Nem csak arra ajánlatos figyelned, hogy ki és mit beszélget a környezetedben. Figyelj magára a környezetedre is. Az égre, a földre, a plakátokra, mindenre. Mit énekelnek a zenészek az aluljáróban vagy mely zeneszámot hallod meg állandóan a rádióban. Mikor gyakran találkozol ismétlődő jelekkel, mint pl.: zenével, eseményekkel, szavakkal, jelenetekkel, szimbólumokkal akkor abban rejlik a válaszod. Az égiek sok esetben a környezetedben rejtik el a választ.

(giphy.com)

5. A környezeted beszélgetéséből

Ez ám a huncut megoldás, de talán már te is jártál így. Marhára foglalkoztatott valami, mondjuk, hogy belemerj-e vágni abba, hogy összeköltözz a pároddal és éppen ezért jár a fejedben a buszon ülve, miközben bambultál ki az ablakon és a hátad mögötti öregasszonyok azt kezdték el ecsetelni, hogy az egyik unokája most költözött össze a párjával és hajj, de boldogok. Ez aztán a „véletlen”, mi? Vagy mikor a munkahelyeden azon merengsz, kezdjél-e most már saját vállalkozásba pár órával később azt hallod, hogy a kolléganőid azt beszélgetik, hogy az egyik fia most indított vállalkozást, de nem akar neki beindulni és hogy ő mondta neki, hogy még várjon fél évet.

Nos, mikor ennyire konkrétan hallod másoktól azt a választ, amire neked lenne szükséged, ami téged érdekelne, esetleg kapóra jön egy infó, akkor tudd, hogy valószínűleg az égiek használták fel az embereket, hogy veled közölhessék azt, amit tudni szeretnél, illetve tudnod érdemes. Csúnyán hangzik, de ugyanígy „felhasználhatják” a rokonaidat, barátaidat is, de sokszor inkább az idegeneket szokták, és így közlik veled valakin keresztül, hogy „Végre megtaláltam a módját annak, hogyan találjam meg az életfeladatomat azután, hogy elolvastam ezt a cikket az Árkádia magazin oldalán.” (Ezzel vége is a reklámperceknek.)

(gif-finder.com)

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép:_julvius.org