Csak egy kérdés merülhet fel mindenkiben: de miért? Miért akarnak próbára tenni, miért jó az nekik? És hiszed vagy sem, nem az a válasz rá, mert szeretik, ha szenvedsz és ki vagy bukva. Viszont erre nem csak egyetlenegy jó válasz létezik. Most megtudhatod, miért teszik és miként! Ismerd fel a jeleket, ha az égiek próbára tesznek!

Próbára tehetnek az égiek, mert…

  • Így akarnak rávenni arra, hogy meghozz egy fontos döntést.
  • Így ösztönöznek arra, hogy meglépj valamit.
  • Így szeretnének megtanítani valamire.
  • Így akarnak jobb emberré faragni. Mert a próbák erősítenek és felszínre hozzák a rejtett és egyben legjobb képességeidet.

És ne feledd, minden próba után elnyered a méltó jutalmadat, akárcsak a mesékben.

1. Egyszeriben minden rosszra fordul

Hirtelen, egyik napról a másikra, minden rosszra fordult? Megállás nélkül csak rossz dolgok történnek veled? Durva pechszériád van? Kifejezetten úgy érzed, napról napra szerencsétlenebb vagy? Nyugodj meg, nem feltétlenül jelenti azt, hogy elátkoztak. Még az is lehet, hogy csak a csillagok állása nem stimmel. Vagy, egy igen kemény próba közepén vagy. Persze ez most nem vigasztal, de bármilyen nehéz is, nem szabad összeroppannod, ne hagyd el magad! Minden alagút végén ott a fény, mert sötétség sem tartott még örökké. Tudatosítsd magadban, hogy ez egy próba, és ha jól teljesítesz, elnyered érte a jutalmadat. Sírj, ha sírnod kell és nem baj, ha fáj, de ne veszítsd el a hitedet.

2. Elvesznek tőled valamit, amit szeretsz

Elhagyod a kedvenc tárgyadat vagy ellopják tőled. Még rosszabb esetben, nem tárgyat vesznek el az égiek, hanem személyt és mondjuk szakít veled a párod vagy a legjobb barátod. Jogosan lehet világvége érzeted. Főleg, ha azzal szembesülsz, hogy rövid idő alatt túl sok mindent vettek el tőled. Igen, ez durva próba. De még mindig ne felejtsd el: nem akarnak bántani. Nem akarják, hogy szenvedj. Csakhogy muszáj valamit ezáltal megtanulnod, megértened, át kell esned ezen és amint a próba célba ért, egy csapásra véget ér a szenvedésed. Még az sem kizárt, hogy visszakapod, amit elvesztettél, még ha esetleg egy másik formában is. Ettől függetlenül megértem, hogy marhára felpaprikáz a tény, hogy miért pont a méregdrága Gucci napszemcsidet kellett megfújniuk…

2. Gyakran vagy beteg

Hadd mondjam el századszorra is: ők ezt nem élvezik. Nem azért akarják, hogy egy kivert kutya legyél, mert attól nekik jobb lesz. A gyakori betegségek, vagy az állandó fáradtság, erőtlenség jelzés is lehet. Most zárjuk ki az átok lehetőségét, és gondolj arra, mi célja lehet a betegségednek. Miért akarják, hogy ágyhoz legyél kötve, hogy szenvedj? Mire kellene rájönnöd? Mit kellene tenned? Vagy mivel kellene felhagynod? Minél hamarabb jössz rá a felismerésre, annál hamarabb fogsz meggyógyulni! Kétségtelen, hogy nincs könnyű dolgod, de tudd, hogy meg fogsz gyógyulni, csak álld ki a próbát és tudd meg mi a dolgod!

4. Szabályosan büntet, bánt a környezeted

Természetesen nem fizikai szinten, mert mondani sem kell, az tűrhetetlen lenne! Ennek ellenére van egy barát, rokon, kolléga vagy akárki más, aki pár napja, hete, valósággal megnehezíti az életedet. Piszkál, kritizál, kihasznál, lelkileg terrorizál. Ő a te személyes próbád. Sajnos azért jött, irányították hozzád – vagy befolyásolják az égiek, hogy azt tegye, amit éppen tesz veled.  Ki kell hoznia belőled valamit, ki kell mondatnia, lépésre kell sarkallnia. Csak kövesd az eseményeket, és hidd el, amint megtörténik benned az áttörés, felismered mi a dolgod, az illető már tovább is áll, vagy felhagy a tevékenységével és „visszaváltozik”, mikor már az égiek nem “használják fel”. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy mindent el kell tűrnöd. Állj ki szépen magadért!

5. Látszólag lehetetlen helyzetekbe kerülsz, lehetetlen feladatokat kapsz

Manapság nem egyszer kellett vagy kell éppen megtapasztalnod, hogy olyan lehetetlen helyzetben vagy, amiből szerinted nincs kiút? Vagy olyan feladatot kaptál, amivel kapcsolatban azt érzed, nem lehet megoldani? Pedig tudjuk, hogy nincs olyan, hogy lehetetlen! Az égiek okkal küldték neked ezt a próbát, és elhiheted, nem lehetetlen dolog, hiszen nem szívatni akarnak téged. Igenis, megfogod tudni oldani a helyzetet.  Bízz jobban magadban és a képességeidben, ők is bíznak benned!

Ha a jelek többsége ismerős volt, akkor nagy eséllyel próba alatt állsz te is, de ha csak egy ismerős, akkor is lehetséges, hiszen vannak esetek, ahol időről-időre egy-egy próbát dobnak be. Most már legalább tudod, mi történik veled! Nézz szembe a próbáddal!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Hiszel az angyalokban, de az istenekben miért nem?

Gifek: imgur.com