Ha már elkezdtünk valakibe belezúgni – vagy csak extra jóhiszeműek vagyunk – hajlamosak vagyunk vakegerekké válni és nem észrevenni, hogy bizony csak egy vagyunk a sok közül. Mit gondolsz, vajon téged is talonban tartanak? Bízzunk benne, hogy nem most fog csalódás érni a felismerés következtében, de tudod jól, inkább nézz szembe az igazsággal, semmint az orrodnál fogva vezessenek!

 

  1. Nyilvánvalóan te vagy oda érte jobban

Te sokkal többet mondod, hogy szereted, vagy hogy tetszik. Többet dicséred, többet kedveskedsz neki, amiket ő nem szokott viszonozni. Megnyíltál neki érzelmileg. Ám ő zárkózott veled szemben, alig akar magáról vagy az életéről mesélni. Te szívesen megmasszírozod őt, de ő téged nem.  Vajon szimplán önző, vagy csak talonban tart és ezért nem fektet túl nagy energiát a kapcsolatba? Ha azt tapasztalod, hogy a kapcsolatotok egyoldalú, az is lehet, hogy bizalmatlan veled a korábbi csalódásai okán, vagy mert tényleg csak egy vagy a sok közül…

  1. Akkor találkoztok, amikor ő ajánlja

Általában akkor találkoztok, amikor ő áthív magához, vagy meghív valahova, vagyis ő kezdeményezi a randit. Szinte akármikor hív, te jóformán egyből ugrasz neki. Ha véletlenül nem érsz rá, érezhetően neheztel rád. És mi van akkor, ha te kezdeményed a találkozót? A legtöbb esetben nem ér rá. Persze, gondolhatod azt is, hogy rendkívül elfoglalt és neked kell lenned a rugalmasabb félnek. Vagy egyszerűen képtelen jól beosztani az idejét, netán egy megbízhatatlan link alak. És az sem zárható ki, hogy éppen három másik jelöltje van egyszerre és próbál okosan bűvészkedni az idővel…

  1. Főleg szexből áll az együttlétetek

Amikor együtt vagytok, akkor is főleg szexeltek. Ami jó dolog. Főleg eleinte, mikor nagy a hév és a szerelem. Már ha van. Mindkettőtök részéről. Mert ha pár hónap után is leginkább csak szexről szól a kapcsolat, alig mozdultok ki valahova vagy beszélgettek, nem éltek társas kapcsolatra emlékeztető viszonyt, akkor lehet csak pótlék vagy a számára.

  1. Szabályokat talál ki

Délutánonként nem szabad hívnod. Sokszor munkaidő után is ki van kapcsolva. Hozzá sosem lehet menni vagy pedig egy bizonyos bárt, területet kell mindig elkerülnötök. Szombatonként sosem ér rá. Mindig csak ír, nem hív és ha te hívod őt, a legtöbbször nem veszi fel. Igaz, minderre nyugodtan mondhatnánk, hogy háklis, sok és komoly elfoglaltságai vannak. Ugyanakkor ezek rém gyanús dolgok is lehetnek, ha egyszer csak kiderül, hogy nincs is minden délután meetingje, nem jár esti suliba, nem túlórázik. Vagy még ha nem is tudod lerántani róla leplet, hogy hazudik, egy kicsit akkor is gyanakodhatsz, hogy talán más nőkkel van, amikor annyira elérhetetlenné válik.

  1. Nem mutat be senkinek

Jó, nem mindjárt az elején várjuk azt, hogy mutogasson körbe szüleinek, a barátainak vagy a kollégáinak. De ha már elég ideje együtt vagytok, érthető, ha azt szeretnéd, hogy legalább a barátainak bemutasson. Ám ha sosem hozza szóba a dolgot, vagy ha te igen és ő hárít, sőt, látszólag megrögzötten kerüli azt, hogy bármelyik ismerősével is összefussatok, akkor bizony kezdhetsz aggódni… mert lehet, hogy nem tervez veled hosszú távra, hogy bemutasson a környezetének. Esetleg nem tart felvállalhatónak.

  1. Titkolózik előtted

Nem avat be a gondolataiba, az érzelemvilágába, de még csak az életébe sem. Ha kérdezed, akkor is sablonos válaszokat ad, vagy passzol. Ő már szinte ismer téged, de te alig tudsz róla valamit, nem vagy képes kiismerni. Talán csak ez a védekező mechanizmusa egy újabb csalódás ellen, vagy amíg át nem mész valamilyen teszten. Bár erről azért szokták tudatni az embert, hogy nehezen nyílnak meg és bizalmatlanok. Vagy… szimplán titkolózik előtted, nehogy kiderüljön, hogy nem szeret, nem tervez veled vagy hogy más is van a képben.

 

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Kép: tenor.com, giphy.com, ghanagrio.com, indiatimes.com, 360tv.ru, wifflegif.com