Azt kérdezed, hogy létezik, hogy tartozásod van az égiek részére? Hogy lógsz az angyaloknak, vagy éppen az isteneknek? Elhiheted, nagyon is lehetséges! Állj meg egy pillanatra és gondolkodj el azon, nem kérted-e mostanában a segítségüket és ha igen, milyen formában…

Ígértél, ajánlottál valamit annak fejében, ha megkapod, amit kértél? Na hoppá… lehet, hogy igen és mondjuk elfelejtetted teljesíteni…ó-ó.

És hogy a sztori ne legyen ilyen egyszerű, az sem kizárt, hogy előző életedben tetted ugyanezt és akkor már egy jó kis karmikus adósság ül a nyakadon. Ajaj.

Nem utolsó sorban pedig…  az biztos, hogy az égiek nagyon szívesen és önzetlenül segítenek. De hogy egyensúlyban legyetek, egy köszönömnek vagy egy kis hálának még ők is tudnának örülni és lehet, hogy észre sem vetted, hogy az a sok jó, ami manapság ért téged vagy a szerencsés fordulatok, mind nekik köszönhetőek… és te egy árva mukkot se mondtál erre.

Hogyan akarják felhívni a figyelmedet arra, hogy ideje leróni a tartózásodat vagy legalább egy kicsit hálálkodni?

1. Kisebb balesetek érnek

Állandóan belerúgsz valamibe, folyton rád csapják az ajtót. Félreértés ne essen, senki sem akar fájdalmat okozni. Egyszerűen kicsit erőteljesebben hívják a figyelmedet arra, hogy jó volna észbe kapnod és lerónod a tartozásodat. Úgyhogy vedd a jeleket időben, mielőtt a fejedre ejtenek valamit. Csak vicc. Ne aggódj, tudják hol a határ.

2. Semmi sem jön össze

Nem csak szimplán arról van szó, hogy mindig bevered a fejedet, odacsíped az ujjadat a szekrényhez, vagy poharakat törsz össze és szerencsétlenkedsz, hanem semmi sem jön össze, akadályokba ütközöl. Semmi sem alakul úgy, ahogy szeretnéd. Vagyis elég durván peches van.

3. Többet fizetsz a kelleténél

Olykor szó szerint törlesztheted az adósságodat. Mint mikor már csak otthon jössz rá, hogy többet fizettél, mint kellett volna vagy legalábbis később veszed észre és már nem tehettél ellene semmit. Ha szerencséd van, ez egy jelképes összeg, de ha nincs, akkor bizony nagyobb is lehet. Ezért figyelj oda akkor, amikor az égiekkel üzletelsz…

4. Gyakran öntesz ki dolgokat

Állandóan mellé öntöd a teát, a bort, tejet, a sört?  Ez az egyik legtutibb jele annak, hogy tartozásod van. (Vagy csak egy szellem van körülötted.) Ugyanis régen nem csak a holtaknak áldoztak ilyen formában, hanem az isteneknek is, hogy hálából – vagy a plusz segítség fejében – egy kancsónyi mézet, sört, tejet, vagy akármit a földbe öntöttek. Szóval, ha rendszeresen nem találsz bele a bögrébe vagy unod a vörösbort a ruhádon, akkor gondolkodj csak el azon, vajon mit felejthettél el…

5. Mindig mindent lekésel

Manapság sosem éred el a buszt. Napok óta nem érsz be időben a melóhelyedre. Állandóan elkésel a találkozókról vagy éppen lekésel a lehetőségekről. Nem vitted vissza időben a könyvtárba a könyveket és pótdíjat kell fizetned. Persze mindez jelentheti azt is, hogy notórius késő, egy merő lustaság, egy link alak. De ha tudod, hogy nem erről van szó , akkor jobb, ha tudod, hogy az addig égiek tartóztatnak fel, hogy ameddig nem állsz neki törleszteni. Addig visszafognak a haladásban…

6. Elhagyod a dolgaidat

Ezt is még rá lehetne fogni a szellemekre, de akár a tündérekre is. Ám benne van a pakliban, hogy ők lopkodják el a dolgaidat, hanem az égiek „büntetésből”. Ezért hagysz el egy zacskó édességet rögtön a vásárlás után. Ezért tűnik el a kedvenc felsőd, vagy elveszíted az imádott nyakláncodat. Ha nem vészes a tartozás, akkor általában a számla kiegyenlítés után vissza szokták adni, olyankor kerül meg csodás módon az, amiről azt hitted, elvesztetted. (Vagy csak a lányod hajlandó volt visszaszolgáltatni.)

Mit tegyél, ha az sült ki, hogy tartozásod van?

  • Pofonegyszerű: teljesítsd, amit ígértél.
  • Mondj köszönetet és hálát azért, amid van vagy amit nemrégiben kaptál.
  • Bemutathatsz különböző áldozatokat, amivel talán megbékíted őket.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Képek: tenor.com, odkrytepravdy.cz, tumblr.com, gurl.com, wowamazing.com, buzzfeed.com, reddit.com