Vagy ha úgy tetszik az égiek, hiszen akárcsak az Univerzum, ők is azon dolgoznak, hogy beteljesítsük a sorsunkat, és ezért időnként sorsszerű találkozásban részesítenek bennünket. Mert abban már tutira volt részed neked is! Amikor egy pillantással elvarázsoltak, amikor elég volt egy szó ahhoz, hogy úgy érezd, van valami kapcsolat köztetek. Amikor utólag úgy érezted, hogy jó helyen voltál jó időben, mert másképp nem jöhetett volna létre a kapcsolat! Lássuk, miért is olyan fontosak a sorsszerű találkozások!

 

1. Így találkozol az lelki társaddal vagy az iker lángoddal

Sokan kimondottan keressük a lelki társunkat vagy az iker lángunkat és ez valahol jó, mert nyitottá válunk arra, hogy bárhol és bármikor összefussunk vele. De akár odafigyelünk rá, akár nem az, égiek, illetve az Univerzum akkor is besegíthet, ha el jött az ideje annak, hogy megismerkedjetek. Tehát, ha az áll a sorsodban, hogy meg kell ismerned vele, mert most van rá nagy szükséged, mert megtanultál egy bizonyos leckét és jöhet végre a szerelem. Vagy kitudja miért (ne akarjunk mindenáron megfejteni az Univerzumot) úgy dönt, hogy megérdemled a nagy-nagy boldogságot, vagy csak simán arra a napra volt megírva a találkozásotok. Tessék, elintézik, hogy az iker lángod felrúgjon az utcán, rád borítsa a kávét, egyedül őt szúrd ki a zsúfolt buszon és egymásba szeressetek egy pillanat alatt.

Bizonyos tekintetben ez egy olyan időpont, amit nem tudsz előrébb hozni. Ugyanis az életetek egy szövevényes történet része, okok-okozatok sorozatából áll, így az is, amikor ti ott abban a pillanatban találkoztok. Mint egy jól megrendezett filmben. Előbb mindkettőtök életében meg kell történnie bizonyos dolgoknak, hogy utána találkozhassatok.

giphy.com

2. Hogy megtaláld a lélekcsoportodat

A lélekcsoportod nem más, mint a mennyei családod, akikkel már azelőtt is kapcsolatban álltál, hogy leszületettetek. Odafent pedig megdumáltátok, hogy mikor, hol és hogyan fogtok találkozni. Igaz, erre születésünk után nemigen szoktunk emlékezni. Ezért ha csak meditáció vagy rendkívüli álom folytán nem ugrik be, akkor egy kicsit besegítenek az égiek, illetve az Univerzum és úgy ügyeskednek, hogy újra összehozzanak titeket. Megint csak azt mondható el, hogy jó időben és jó helyen. Szükséged lehet a családod szeretetére, támogatására, ezért amikor kávézás közben leül melléd valaki és szóba elegyedtek, majd el fog az érzés, hogy olyan, mintha az anyád vagy a testvéred lenne, és rettentően közel érzed magadhoz és egy hullámhosszon vagytok, akkor jó eséllyel a mennyei családtagod az.

giphy.com

3. Hogy megtaláljuk az előző életbeli rokonainkat

Egy kissé hasonló az előzőhöz, csak annyi különbséggel, hogy az előző életbeli testvérünkkel, szerelmünkkel, apánkkal hoznak össze bennünket és nem mindig azért, hogy na most aztán teljes legyen a családi vagy a szerelmi élet. Gyakran csak azért találkozunk velük, hogy letudjuk a velük szembeni adósságainkat, helyrehozhassuk a múltbéli hibáinkat, hogy segítsünk egymásnak. Hogy megtanítsanak bennünket bizonyos dolgokra, arra, hogyan szabaduljunk meg a múltból hozott negatív szokásainktól vagy miként érhetjük el a vágyainkat. Aztán amint megtanultunk a leckét, sok esetben tovább állnak is, hiszen másokkal is kapcsolatban állhatnak és őket is tanítaniuk kell, még akkor is, ha sokszor mindez tudattalanul történik velünk, résztvevőkkel.

ratemyprofessors.com

4. Küld valakit, hogy tanítson vagy megerősítsen

Az előbbiekhez hasonlóan, az is előfordul, hogy emberek csak rövidebb időkre lépnek be az életünkbe. Akár egy órára, vagy addig se, csak amíg a következő buszra várunk. Azért meséli el nekünk az öreganyó az életét, hogy megvilágosodj, hogy hozzájuss egy baromi jó tanácshoz. Azért lép oda hozzád az idegen és mond valami nagyon durva igazságot, információt, bölcsességet, mert akkor éppen arra van szükséged. Olykor azért szúrnak neked oda egy kritikát, megjegyzést, hogy tanulj belőle. Máskor kapsz egy szép Coelho könyvbe illő életleckét. Meg olyan is van, amikor az Univerzum azt akarja, hogy tudd, jó úton jársz!

reactiongifs.me

5. Segítséghez akarnak juttatni

Akár valakit a lélekcsoportodból, egy előző életbeli ismerőst vagy egy idegent azért küld az Univerzum, hogy segítsen. Valószínűleg mert segítségre szorulsz és szükséged van valakire, aki utat mutat, segít kimászni a gödörből és rendbe tenni az életedet. Csak sajna néha elég vaksik tudunk lenni a nagy depizésben és önsajnálatban és nem vesszük észre, hogy az égiek segítséget küldtek nekünk. Ez néha olyan nyilvánvaló is lehet, amikor a vonaton ülsz elkeseredve és aki leül melléd, az pont egy párkapcsolati tanácsadó és olyat mondhat neked, amivel helyrebillentheted a házasságodat.

popkey.co

6. Az illető feladata, hogy megakadályozzon

Biza, erősen hangozhat, de olykor azért történhet egy sorsszerű találkozás, hogy az illető összetörjön. Talán egy csattanós pofonra van szükségünk ahhoz, hogy észbe kapjunk, rájöjjünk rossz úton járunk és megváltozzunk. Ez kell ahhoz, hogy ráeszmélj valami fontos dologra. Ezért soha ne feledd azt, hogy mindennek oka van! Vagy ha nem is feltétlenül a csalódás a szívropogtatás a cél, akkor az, hogy megakadályozzon bennünket. Azért jön az ellenség vagy a visszatartó barát, hogy megóvjon bennünket a bajtól, mert lehet hülyeséget csinálnánk, rossz döntést hoznánk. Vagy pont az a célja, hogy elgondolkodtasson, hogy biztos, hogy be kell állnod abba a vándorcirkuszba? Nem lehet, hogy mégiscsak hegedűművésznek kellene menned? Lehet, hogy pont emiatt jön, hogy tereljen és ezáltal segítsen elérni a vágyaidat.

giphy.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép:  thepinsta.com