Nem csak szellemi szinten lehetünk egymás lelki társai, hanem fizikai, szexuális értelemben is. Mintha csak egy lelki szextársról beszélnénk. Ez a kapcsolat ugyanolyan bensőséges, erőteljes, varázslatos, mint önmagában a lelki társi kapcsolat. Ha igaz rátok ez a 7 jel, akkor titeket a kedveseddel a sors tényleg istenesen egymásnak teremtett és az ágyban is lelki társak vagytok!

Nem is próbálom tovább csűrni-csavarni a szót, hiszen érted. A lényeg, hogy nem csak a mindennapokban, hanem szexuális értelemben vett lelki társak is lehettek. Hiszen a szex egy gyönyörű, csodálatos dolog, ahol nem csak a testek, hanem a lelkek is egyesülnek. Jó, hogyha nem csak a hétköznapokban, hanem az ágyban, szeretkezés közben is egymás lelki társai vagytok. Ez a 7 jel pontosan arra utal, hogy lelki szextársak vagytok:

1. Ő a leggyönyörűbb a szemedben

Maximálisan meg vagy elégedve a külsejével, eszedbe nem jutna elégedetlennek lenni vele. Nem az számít mekkora bottal áldotta meg az ég vagy mekkora kebelcsodával, hiszen te nem pusztán a testét látod, hanem a lelkét is. És az a legszebb az egészben, hogy egyáltalán nem vagy szégyenlős előtte. Magabiztos és határozott vagy. Elfogadod a saját testedet és úgy szereted, ahogy van. Őt is meg, magadat is.

2. Tökéletes harmónia van köztetek az ágyban

Szeretkezés közben úgy érzed, hogy egyek vagyok, egyenlő felek. Egyikkőtök sem nyomja el a másikat az ágyban, nem uralkodik negatívan a másik felett. Egyszerűen harmóniában vagytok, és mikor együtt vagytok, megszűnik körülöttetek világ, csak egymásra figyeltek. Nem csak azért mondod, mert a romantikus filmekben is ezt mondják, hanem mert tényleg tökéletes a szex vele. (Oké, az nem gáz, ha egy-két alkalommal nem.) Olyan fantasztikus a szerelmi életetek, hogy alig lehet szavakba önteni, ez olyan, amit megélni kell. Ráadásul nem játsszátok meg magatokat egymás előtt, ha esetleg valami nem tetszik, azt is megmondjátok. Nincs kamu orgazmus meg fölösleges pornóeffektusok, őszinték vagytok egymással az ágyban… vagy ahol csináljátok.

3. Sosincs szex közben vagy után rossz érzésed

Eleve akkor csináljátok, mikor mind a ketten akarjátok. Vagy szívesen teszitek a másikért, ha az valamivel jobban vágyik rá. De sosem fordul elő lélektelen szex. Nem bánt közben, nem okoz testi vagy lelki fájdalmat, egy percig sem érzed azt, hogy megaláz vagy kihasznál. Utána sem kerülsz depressziós hangulatba, nincs olyan érzeted, hogy egy darab rongy vagy egy szexuális segédeszköz.

4. Megbecsülitek a szexet és a szerelmet

Pont ezért nem érzed magadat rosszul tőle, mert tudod, érzed, hogy megbecsül és tisztel téged, nem egy darab húsként tekint rád. Kölcsönösen tiszteletben tartjátok egymás érzéseit, gondolatait és világát. Számotokra a szex egy szép dolog, egy isteni nász, több, mint egy sima kufircolás. Soha nem erőszakolnátok másra olyat, amit az nem szeretne. Nem támasztatotok elvárásokat egymással szemben. Mindketten arra törekedtek, hogy csak az élvezet legyen és boldoggá, elégedetté tegyétek magatokat és egymást. Szívvel-lélekkel szeretkeztek.

5. Ösztönösen tudjátok mi jó a másiknak

Tudja hova nyúljon, mit mondjon, mit tegyen, ösztönből érzi, mi jó neked, ahogy te is képes vagy ugyanerre. A szeretkezés nálatok már inkább művészet. Mintha útmutatója lenne hozzád. Ott csókol, érint meg, ott kényeztet, ahol a legjobban esik és képes kitalálni a legtitkosabb vágyaidat is!

6. Tudtok beszélni is róla

Nem okoz problémát az, hogy beszéljetek is a szexről. Persze nem csak úgy általában véve, hanem a szeretkezéseitekről is. Nem érzitek kínosan magatokat, nem tabu téma. Bárhol, bármikor merüljön fel, tudtok arról beszélni mi volt benne jó, mi nem, min kellene változtatni vagy mire vágytok. Sőt, szívesen beszéltek róla és nyitottak vagytok a másik véleményére. Tudni szeretnétek a másik véleményét, mert fejlődni akartok, hogy jobbá tehessétek ezt a csodás élményt mindkettőtök számára. Abszolút őszinték vagytok egymással, nem féltek megmondani, ha nincs kedvetek hozzá vagy valami nem esett jól.

7. Szinte ugyanannyi igényetek van a szexre

Talán nem vagytok teljesen egyformák, de nagyjából ugyanannyira szexre vágytok mindketten, illetve hasonló a szexstílusotok, ugyanazok a dolgok érdekelnek titeket. Több egyezés is lehet köztetek, akár az, hogy heti egy alkalomra vágytok vagy szeretitek a szerepjátékokat. Megközelítőleg ugyanannyiszor kívánjátok egy egymást.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: twinflames1111.com