Magyarán most megtudhatod, mit kell tenned annak érdekében, hogy ne szenvedj! Hiszen egy emapata rendkívül érzékeny és könnyűszerrel magába porszívózhatja mások érzéseit. Ebben lehet a segítségedre ez a 7 módszer, hogyha el is nyelted más rossz érzését, szomorúságát, fájdalmát, hogyan alakítsd át gyógyító energiává!

1. Légy optimista!

Néha észre sem veszed, hogy a körülötted lévő negatív dolgok valójában a te hibádból fakadnak, mert a negatív gondolkodásoddal, érzéseiddel vonzottad be őket. Nehéznek tűnhet, de végső soron egyedül te változtathatsz a sorsodon és alakíthatod át a fájdalmadat, negatív gondolataidat gyógyító energiává. Bármilyen rossz dolog érjen, vagy akármilyen bánatot is vegyél át, törekedj arra, hogy meglásd benne a jót, hogy optimista felfogással közelítsd meg!

2. Nem kell mindenkit megmentened!

Nem az a cél, hogy mindenkit megments vagy éppenséggel megválts. Ha eleve így közelítesz másokkal azzal kb. azt üzened: „Add át kicsikém a fájdalmadat, majd én cipelem tovább helyetted!” De te nem vagy mindenki anyja és nem az a dolgod, hogy a válladra vedd a világ gondját-baját. Amint ezt megérted, már kevesebb fájdalmat fogsz elnyelni és sokkal hatásosabban tudod gyógyítani az illetőt.

3. Ontsd magadból a pozitivitást!

Fontos, hogy sose veszítsd el a hitedet. Bármi is történt veled vagy mással, azután biztos, hogy történni fog valami jó is, csak előbb meg kellett tapasztalnia ezt a leckét. Maradj pozitív és tudatosan ügyelj arra, hogy pozitivitást árassz magadból! Mutasd ki az örömödet, a boldogságodat, mosolyogj másokra, légy vidám, így beindíthatod bennük – és magadban is – a gyógyulási folyamatokat.

4. Pihenj eleget!

A pánikolás és a szorongás nem igazán segít semmilyen helyzetben. Akárcsak az, ha beteg vagy és fáradt.  Akkor vagy a leghatékonyabb, ha kipihent és nyugodt vagy. Ezért ne feledd: te vagy az első. Legyen mindig rendben a tested és a lelked. Sose mellőzd őket és ne feszítsd túl a húrt egyiknél sem. Ha egészséges vagy, magas a rezgésszinted, annál kevésbé fogod elnyelni mások fájdalmát, vagy annál könnyebben alakítod majd át.

5. Légy magabiztos!

Higgy magadban, és tudd, hogy képes vagy megbirkózni a mindennapi feladatokkal és kihívásokkal.  Mindenki annyi nehézséggel találja szembe magát, amennyivel képes megküzdeni. Vagyis képes vagy legyőzni az elnyelt fájdalmat, rossz érzéseket és pozitív energiává varázsolni őket. Bízz magadban, és higgy a képességedben, hogy minden alkalommal, amikor a saját mások nehézségekkel szembesülsz, győzedelmeskedni fogsz.

6. Ne ragaszkodj!

Ne ragaszkodj olyan dolgokhoz, amik nem szolgálnak, vagy ami már a múlté. Ne félj a változásoktól. Engedd el a rossz érzéseidet, a negatív hitrendszeredet. Ne szenvedj azért, mert azt hiszed az a feladatod vagy megérdemled. Engedd el, mindazt, ami hátráltat, így  képes leszel átalakítani a benned lakozó energiákat gyógyító erővé. Gondolj bele, a gyógyítás regeneráció. Vagyis neked is nyitottnak, rugalmasnak kell lenned ahhoz, hogy képes legyél magadat és másokat regenerálni. 

7. Törekedj a magasabb rezgésszint elérésére!

Ahogy arról már szó volt, minél magasabb a rezgésszinted, annál kevesebb az esélye annak, hogy megragadsz az alacsony, negatív érzések világában. Gyorsan és egyszerűen alakíthatod át az energiákat, ha magasabb rezgésszinttel bírsz. Erre pedig szerencsésen tudatosan is rátudsz gyúrni!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

14 működő módszer, amellyel sikeresen megemelheted a rezgésszintedet

Leadkép: pinterest

Forrás: spiritunique.com

Gifek: imgur