Mivel tudjuk, hogy „odafent” van és Istenhez hasonlóan, mindent lát és tud velünk kapcsolatban, vagyis képes bennünket figyelmeztetni is, illetve terelni a Felsőbb Énünk. Ehhez pedig jeleket küld felénk és megpróbálja felhívni valamire a figyelmünket, amit meg kellene tennünk, mert az szolgálja a fejlődésünket vagy a céljaink elérését. Ehhez pedig a következő módszereket használhatja…

1. Sűrűn találkozol a 11:11-el vagy más ismétlődő számokkal

Amikor csak ránézel az órára, vagy akár egy számlára, mindig a 11:11 köszön vissza vagy más ismétlődő számok? 22:22? Elhiheted, ez nem a véletlennek köszönhető. Egy felől ez egy jelzés a Felsőbb Énedtől, hogy már a háttérben zajlanak az események és hogy nagy változások előtt állsz, hogy hamarosan aktivizálódni fogsz és mozgásba kell lendülnöd ahhoz, hogy beteljesítsd az életfeladatodat. Másfelől arra int a felsőbbrendű éned, hogy valamit észre kellene venned.

2. Változtatni akarsz az emberi kapcsolataidon

Rád tör az ellenállhatatlan vágy, hogy most már rendbe tedd a kapcsolataidat? Kitörlöd azoknak az ismerősöknek a számát, akikkel ezer éve nem beszéltél? Lezárod azokat a kapcsolataidat, amelyek nem életképesek, csak „lógnak a levegőben”? Vagy azokat, ahol lehúznak vagy kihasználnak téged? Ez bizony a felsőbbrendű éned javaslata, mert látja, hogy ezek a viszonyok visszahúznak, akadályoznak és nem tudsz tőlük haladni. Nem is az a baj, hogy nem jártok egy úton, de még csak nem is támogatnak téged. Jobb őket elengedni és teret engedni azoknak az új személyeknek, akikkel már egy rezgésszinten leszel. Éppen ezért az is érthető, ha keresni kezded a hozzád hasonló embereket.

3. Több időt szeretnél egyedül tölteni

Amikor keresni kezded a lehetőségeket, hogy végre magadban legyél, csendben és egyedül, akkor a Felsőbb Éned akaratát hajtod végre. Ezáltal próbál magához húzni, hogy „gyere, beszélgessünk kicsit”. Hiszen mikor egymagad vagy, meditatív állapotba kerülhetsz, megnyílhatsz az irányába, ami által meghallhatod felsőbbrendű éned szavait, még akkor is, ha azok úgy tűnnek, mintha a fejedből kipattant gondolatok, ötletek lennének. Érthető, hiszen a felsőbbrendű éned és a jelen tudatod is te magad vagy.

4. Érzed, hogy meditálnod kell

Akár rendszeresen meditálsz, akár ritkábban, megnövekedhet a vágy a meditáció iránt. Ilyenkor szabályosan a Felsőbb Éned üzen, csalogat, mert relaxált állapotban könnyebben lép veled kapcsolatba, adja tudtodra, mit kellene tenned. Segít tisztábban látni, megérteni a céljaidat és önmagadat is, hogy esetleg min kellene változtatnod.

5. Környezetet kell váltanod

Egyik napról a másikra rád tört a vágy, hogy munkahelyet vagy lakhelyet válts? Hogy külföldre menj vagy másik helyre költözz? Talán csak egy fellángolás, de ha több nap múlva is érzed, akkor bizony a felsőbbrendű éned üzen, mert utat kíván mutatni neked. Így akár rávenni, hogy odamenj, ahol lenned kell, mert találkoznod kell ott valakivel vagy meg kell tenned valamit. Az események irányába akar téged lökni.

6. Élénk vagy visszatérő álmaid vannak

Olyanokat álmodsz, hogy ébredés után csak lesel? Tele van izgalmas fordulatokkal, kalandokkal, mintha egy mozifilmben lennél? Különös szimbólumokkal, színekkel álmodsz?  Netán már napok óta folyton ugyanazt álmodod? Minden olyan valóságos? Áss mélyére álmaidnak, mert a Felsőbb Éned azokba rejtette üzenetét! Így próbálja közölni veled, hogy merre menj tovább vagy mit kellene megtenned.

7. Mindenáron utazni szeretnél

Benne van a kóbor áram a lábadban, hogy menni akarsz. Nem bírsz a fenekeden maradni, minden gondolatodat az tölti ki, hogy eltűnj pár napra a hegyekbe vagy akár külföldre egy hétre. Lehet, hogy csak nagyon szeretnél pihenni, kikapcsolódni, kiszakadni a mindennapokból… vagy a felsőbbrendű éned igyekszik vadul terelni téged. Hogy kelj újra, mert új tapasztalás vár rád. Itt is igaz lehet, hogy valakivel találkoznod kell, meg kell élned egy bizonyos eseményt és ehhez az kell, hogy egyfajta zarándokutat tegyél.

8. Rossz vagy „történni fog valami” érzésed van

Biztos érezted már a te is egyszer-kétszer a zsigereidben, hogy valami rossz fog történni vagy egyszerűen történni fog valami. A Felsőbb Éned nyomta meg benned az alarmot, hogy készülj fel, mert vihar közeleg vagy egyáltalán valamilyen jelentős esemény. Ilyenkor mindig próbáld meg kibogarászni, hogy vajon mit érzel, mivel, kivel kapcsolatos lesz az esemény. Meditálj, fókuszálj rá, csak ne menj az érzés mellett! Mellette készülj fel, relaxálj, aktivizáld a képességeidet, hogy teljes harci díszben fogadhasd az eseményeket!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: