Mert Charles Xavier különleges képessége, hogy belelát mások fejébe, gondolataiba, akár egészen távolról is, nem is akkora kitaláció. Úgyhogy ha az a sanda gyanúd, hogy talán konyítasz hozzá vagy csak kíváncsi vagy „próba cseresznye” alapon, akkor kukkantsd meg a következő 8 jelet, ami igazolhatja, hogy talán te is telepata vagy.

Telepata… haláli ez a kifejezés, nem csoda, hogy a szkeptikusok meg röhögnek rajtunk… pata… észbontó!

1. Egész konkrétan kiolvasod, ami a másik fejében jár

Jó, essünk túl a legnyilvánvalóbb jelen. Ha képes vagy kiolvasni mások gondolatait és akár szó szerint visszaidézni, szinte Dolby sztereóban hallod a fejedben a másik fél gondolatait, akkor ne is olvasd tovább ezt a cikket, felesleges időpocsékolás, megkapod a virtuális pecsétet a homlokodra, hogy „telepata”.

2. Gondolatfoszlányokat látsz vagy megérzed, amire a másik gondol

Áh, tovább olvasol? Akkor talán volt értelme megírni ezt a cikket! Szóval, te nem kiolvasod, mintha egy könyv lenne, hanem inkább képeket látsz, emlékeket, gondolatfoszlányokat vagy még inkább „megérzed”. Ugyanis a gondolatokhoz érzelmek is párosulnak, és te inkább az érzelmeket fogod be, ami alapján viszont képes vagy beazonosítani az adott gondolatot. Ilyen az is, mikor érzed, hogy a párod azt akarja, hogy megtegyél vagy kimondj valamit. Meg van a kapcsolat, működik az adó-vevő dolog, átmennek a hullámok, csak a konkrétumot nem tudod pontosan.

3. Gyakran sül ki az, hogy „ugyanarra gondoltok”

Mint mikor a melóhelyen egyszerre teszitek fel a kérdést, hogy ki kér kínait vagy az egyik bejelenteni, hogy most akar kaját rendelni az indiaiból, mire te: „hát pont erre gondoltam én is”. Ha van valaki az életedben, akivel közel álltok egymáshoz, a párod vagy egy barátod, akkor azzal könnyen kialakul ez az ugyanarra-gondolok-dolog, mert már egymásra vagytok hangolva és könnyen fogadjátok egymás gondolathullámait, néha vagy inkább főleg – tudattalanul. Ám ha kollégákkal vagy olyanokkal is megtörténik, akikkel kevéssé vagy egy hullámhosszon az is azt jelenti, hogy telepata lehetsz, mert képes voltál akarva-akaratlanul ráhangolódni.

4. Tudod, ki és mit gondol a távolban

Ha képes vagy ráérezni, megérezni, elkapni egy-egy képet, gondolat foszlányt attól, aki éppen távol van tőled és utána letudod csekkolni, hogy valóban arra gondolt és sikered van benne, jó eséllyel vagy telepata. Így legalább tutira „szemmel” tudod tartani a külföldön dolgozó párodat vagy a gyerkőcöt, hogy csakugyan osztálykiránduláson van és nem-e éppen valami disznóságot csinál…

5. Gyakran felhív vagy rád ír az, akire gondolsz

Szinte milliónyi alkalommal esik meg veled, hogy gondolsz valakire, és az felhív vagy rád ír? Akár úgy is, hogy rá se koncentráltál csak átfutott az agyadon? Esetleg próbáltad is már, hogy „üzensz” neki telepatikus úton és akkor is megteszi? Hogyha így állunk, zseniális vagy és hadd gratuláljak, minden esély meg van arra, hogy telepata vagy!  Ez az eset jól példázza, hogy olykor szándékolatlanul is képes vagy a távolból másra „ráparancsolni”, hogy az hívjon fel. Persze ennél az esetnél is érvényes, hogy minél közelebbi a személy, annál könnyebben megy, az említett kialakult telepatikus kapcsolat miatt.

6. Felbukkan egy ismerősöd, akit te „hívtál”

És persze nem telefonon… de tegnap azon morfondíroztál lefekvésnél, hogy de szívesen megnéznéd az exedet, akit már tíz éve nem láttál és erre mit ad Isten (ja…Isten…) másnap találkozol vele. Vagy a gyerekkori barátnőddel. Jó-jó lehet, hogy a sors rendelte így, mert megszánták sajgó szívedet, de az is lehetséges, hogy te „hívtad” egy telepatikus üzenettel, és ennek eredményeképp futottatok össze az utcán.

7. Sok esetben találja ki más a gondolatodat

Nem csak azért, mert lelki társak és marhára egy hullámhosszon vagytok, hanem idegenek, kevéssé szoros kötelékű rokonok, ismerősök esetén is működik. Tegnap a munkahelyeden azt gondoltad, de jó lenne epres tortát enni, erre másnap az egyik kollegina hozott is… vagy de jó lenne, ha valaki meglepne téged szülinapodra masszázskuponnal és tessék-lássék, a nővéredtől pont azt kaptál… ilyenkor az történik, hogy kiküldted az üzidet, a vágyadat és aki éppen nyitott volt rá – vagy egyébként is az – befogadta. Azért igyekezz nem visszaélni ezzel, mert el fogsz hízni…

8. Választ kapsz a fel sem tett kérdésedre

Előfordult már veled olyan, hogy gondolkoztál egy bizonyos dolgon, talán még arra is gondoltál, hogy megkérdezed valakitől és erre valaki ott helyben a környezetedben vagy akár aznap megválaszolta anélkül, hogy fel sem tetted a kérdést? Te azon méláztál, hogy hány galaxis létezik az univerzumban erre megmondták megközelítőleg 100-800 milliárd.… ha ez irányítottan is működik, hogy kigondolod kitől kérdezed meg és pont az válaszol, akkor végképp ne legyen több kérdésed telepataságodat illetően.

Nos, telepata vagy? Akkor ideje gyakorolni és hamarosan már a szádat sem kell mozgatni ahhoz, hogy elcsevegj más telepatákkal vagy hogy odaszólj a férjednek, hazafele ugorjon már be egy doboz tamponért…

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: linkedin.com

Gifek: imgur.com