Hallottál már földi angyalokról? Akkor mitől lenne hihetetlenebb az, hogy létezhetnek földi tündérek is? Annyi a különbség, hogy születésünkkor egy tündér költözött belénk. Ettől leszünk olyan „tündériek” mások számára. Na, nem akarod tudni, hogy vajon nem rejtőzik-e benned egy tündér, ami földi tündérré tesz?

  1. Imádod a természetet

Itt kezdődik a tündérség, hiszen minden tündér természeti lény, elvégre azaz élőhelyük. Egyesek közülük a természet egy darabkája, hiszen akadnak földi, vízi, erdei tündérek is. Tehát neked is imádnod „kell” a természetet. Élsz-halsz az erdőkért, az állatokért, a növényzetért. Nem csak, hogy beszélni tudsz velük, de törekszel is a megmentésükre, a megóvásukra.  Gyakran kirándulsz erdőbe, sűrűn látogatod a közeli parkot és az otthonod is kész dzsungel. Ha tényleg így van, akkor lehet, tényleg földi tündér vagy!

  1. Életvidám vagy

Több csoportja is van a tündéreknek, amelyekre kimondottan jellemző a vidámság, az élettel teliség, az energia. Állandóan pörögnek, mulatnak, énekelnek, táncolnak. Vagyis ha ezek rád is jellemzőek, méltán hiheted azt, hogy te is földi tündér vagy.  De ide tartozik az is, ha kivételesen optimista, pozitív ember vagy, aki mindenben és mindenkiben meglátja a jót, illetve aki tényleg, mindennek tud örülni.

  1. Sokszor „gyerekes vagy”

Nem csak életvidám, de sokszor kissé gyerekes is vagy? Önfeledten tudsz örülni mindennek? Imádsz játszani, szórakozni? Olyan könnyen örülsz meg dolgoknak és embereknek, mint egy gyermek? Igaz, ami igaz, egyes tündérek gyakran pont olyanok, mint a gyerekek, szeretnek játszani, csintalankodni és megviccelni az embereket.

  1. Szerencsés vagy és szerencsét hozol

Egyesek tündérek híresek arról, hogy szerencsét hoznak. Talán te is  észrevetted már, hogy  szerencsét hozol másoknak, mert a közeledben vagy azután, hogy találkoztak veled, feltűnően jó dolog érte őket.

De ez a szerencse önmagadra is kiterjedhet. Ha alapvetően szerencsés embernek mondod magad, akinek minden könnyen, már-már varázsütésre összejön, akkor ez már gyanúra adhat okot.

  1. Csendes vagy és kifinomult érzékekkel megáldva

Miután többféle tündércsoport létezik, akad közöttük egy nemes, magasztos kaszt is. Magatartásra olyanok, mint a hercegek és hercegnők. Csendesek, visszafogottak, és roppant intelligensek. Kivételes szépérzékekkel vannak megáldva, oda vannak a szép és a művészi dolgokért.

  1. Külsőre is tündéri vagy

Mondták már azt neked, hogy meseszép vagy? Vagy azt, hogy tündérien szép? Talán a füleid is hegyesebbek az átlagnál és smink nélkül is gyönyörű vagy, hiszen a tündérek természetesek, akárcsak a szépséged. Mindemellett, ha előszeretettel viseled magadon a természet színeit, akkor gyanúsan földi tündér vagy.

  1. Szeretsz másoknak segíteni

A tündérek többsége emberbarát és szeretnek segíteni rajtuk, hogy szerencsések vagy éppen boldogak legyenek. Szóval, ha te is szeretsz másoknak segíteni, eleve szereted az embereket és szörnyen boldog vagy, ha másokat tehetsz boldoggá, nagy eséllyel tündér vagy. Vagy angyal.

  1. Veled mindig különös dolgok történnek

Veled vagy melletted, de mindig különös dolgok történnek. Akár mindennap ér valamilyen kellemes meglepetés, szerencsés fordulat. Mintha egy álomvilágban élnél. Tele van a tarsolyod „el sem hinném, ha nem velem történt volna” sztorikkal. Lehet nem csak láttad vagy átélted a csodát, hanem magad is csináltad… na ki vele, hol a varázspálcád?! Aztán ide azzal a tökből ácsolt hintóval…

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Képek: giphy.com, tenor.com, brianadragon.com, alloy.com, ohnotheydidnt.livejournal.com, pinterest.com