Az őrangyalod egy ugyanolyan érző lélek, mint Te. Nem csak egy nagy adag szeretetet meg türelmet érez, hanem mindazt, amit Te. Ebből kiindulva gondolj bele, vajon mit érezhet az angyalod? Ugyanis téves az a nézet, hogy csupán egy bölcs jótét lélek, aki szeret, megvéd és utat mutat. Ahhoz, hogy a legjobban segíthessen neked, tökéletes kapcsolatra van köztetek szükség. Mintha csak ikrek lennétek. Szóóóóval…  lássuk mi lehet az a 9 dolog, amivel nem csak magadnak, hanem az őrangyalodnak is ártasz!

 

Nyugi, ne ess kétségbe, akkorát azért nem vétettél! Nem fog belehalni a lelki bánatba. Ugyanis a különbség köztetek az, hogy bár ugyanazt érzi, amit te, nem fog beleroskadni. Tudja, mivel lehetne rajtad segíteni, ezért azon kívül, hogy érezteti irántad való szeretetét meg a jelenlétét, igyekszik téged a megoldás felé terelni, amit persze ilyenkor kevéssé veszel észre. Gondolj rá, úgy, mint egy testvérre, aki a lelked egy része.

De akár el is érheted, hogy ne legyen szüksége erre, ha odafigyelsz a következő 9 dologra:

1. Elveszíted a hitedet az égiekben

Mármint nem az a baj, ha atesita vagy. Tiszteletben tudják azt tartani. Az viszont bántja őket, mikor a hívők elfordulnak tőlük. Mikor haragszol Istenre, rájuk és szidod őket, mert úgy érzed, szándékosan babrálnak ki veled. Ilyenkor rendesen eltudnak szontyolodni. Mert lehet, hogy úgy tűnik, Isten kiszúr veled, de semmit sem tesz ok nélkül és ha egyik kezével elvesz, a másikkal mindig ad is. Nem baj, ha néha napján meginog a hited, de az ilyen helyzetek arra valók, hogy utána jobban megerősítsd a hitedet!

tumblr.com

2. Elveszíted az önmagadba vetett hitet

Hát ettől sem fognak repesni az angyalok. Mikor képtelen vagy hinni magadban, a tehetségedben. Mikor azt mondod, te nem is érzed az angyalokat, nem is vagy jó gyógyító. Vagy egyszerűen azt mondod nem vagy jó festő, zenész, bármi más és hogy nem értesz semmihez. Mind kapunk kritikát és történnek velünk olyan dolgok, amelyek megkérdőjelezhetnek bennünket. De ugyanaz igaz rájuk, mint az előbbire. Tanulni kell belőlük vagy egyszerűen megrázni magunkat és tovább menni, még erősebben!

3. Önmagunk ostorozása

Szegény őrangyalodat is megviseli, mikor ostorozod, szidod, sértegeted magad. Amikor büntetni próbálod a lelkedet, mert azt mondod, nem érdemled meg a szeretetet sem más jó dolgot. Ne légy önmagad kínzója. Még ha vétettél is, elkövettél valamit, akár szándékosan vagy önhibádon kívül hibáztál, mindig van megbocsátás. Az őrangyalod és az égiek mindenhogy szeretnek téged. Ha az ő hitük és szeretetük nem rendül meg benned, akkor a tied se rendüljön meg magadban!

giphy.com

4. Depressziós vagy

Fáj látni az őrangyalodnak, mikor magad alatt vagy. Persze van, hogy az ember nem tehet róla, mert szakítottak vele, gyászol, trauma, kudarc vagy súlyos veszteség érte. Tudd, hogy őrangyalod veled érez. Akkor is, mikor közömbös vagy, és semmi sem izgat. Mikor ilyen állapotban vagy, gondolj arra, hogy ott van melletted és igyekszik vigaszt nyújtani és fényt vinni az életedbe. Mert igenis dolgozik rajta. Próbáld meg észrevenni a tevékenykedését és engedd meg neki, hogy felhúzzon a mélyből! Sajnos van, hogy szenvednünk kell, kicsit meg kell zuhanunk és padlót fogni, de tudni kell felállni onnan, és ebben az angyalod is segítségedre lesz!

5. Rossz kapcsolatoktól szenvedsz

Szenvedsz a barátoktól, akik kihasználnak és megaláznak. Szenvedsz a pártól, aki nem becsül, nem tisztel, folyton kritizál. Szenvedsz azoktól, akik sanyargatják a testedet vagy éppen a lelkedet. Az angyalod ugyanúgy szenved tőlük. Nem mondhatja meg, hogy melyiknek vess véget, de mikor úgy döntesz, képes vagy rá, erőt fog adni neked és utána segít túllendülni rajta. Ne csukd be a szemedet, vedd észre a valóságot! Ne büntesd magadat ilyen emberekkel. Szeresd, tiszteld, becsüld a lényedet annyira, hogy nem hagyod, hogy mások megkeserítsék az életedet!

yourtango.com

6. Önsanyargató életmódot folytatsz

Az már egyenesen kegyetlen az őrangyalodnak is, amikor azért éhezel, hogy büntesd magad vagy mert mániákusan leakarsz fogyni. Még rosszabb, ha alkohollal, drogokkal tömöd a testedet és aktívan igyekszel károsítani az életedet. Az önromboló tevékenységeddel ugyanúgy ártasz nekik is. Fájdalmat okoz nekik az öngyilkossági kísérleted, minden, amivel a személyed ellen vétesz. Ha jóban vagy önmagaddal, a testeddel és a lelkeddel, azzal neki is örömet szerzel.

7. Elfordulsz a sorsodtól

Nem csak neked lesz rossz, hiszen ha nem követed a sorsodat, annak előbb-utóbb kellemetlen következményei lesznek. De angyalodat is bántja. Pláne mikor nagyon jól tudod miért születtél, mi a dolgod vagy éppen mit kell megtenned és már csak azért is szembemész vele. Pedig mindenki olyan célt kap, amit képes teljesíteni.  Gondolj csak bele eleve fárasztóbb és neccesebb az árral szemben úszni. Lázadhatsz a sorsod ellen, de azzal megnehezíted az életedet. Az esetek java részében ilyenkor csak egy nagy vargabetűt ír le az ember és előbb-utóbb úgyis a sorsa után ered.  Aki pedig ezt képes előre belátni, az angyalát is megkíméli a kínlódástól.

gifer.com

8. Lemondasz az álmaidról

Az álmaid, a vágyaid ugyanolyan fontosak az angyalok számára, mint neked. Ugyanolyan fontos, mint az előbb említett sors. Ugyanis az álmod tesz téged boldoggá, általa leszel harmóniában önmagaddal és a világgal. Mondhatod, hogy de hát nem lehet mindenkiből világhírű hörcsög idomár, és ez igaz is. De az igazi, valódi álmaidhoz hozzásegítenének az égiek, amikről valójában nagyon is tudod, mik azok, még ha a lelked legmélyéről is kell előtúrni. Ne szomorítsd el az angyalaidat azzal, hogy feladod az álmaidat.

9. Bántasz másokat

Meglehet, hogy ez a legrosszabb, amivel elérheted, hogy angyalod a szenvedjen. A tömény rossz tettekkel és gonoszsággal. Amikor másokat bántasz. Mikor megvered a gyerekedet, a párodat, mikor kisállatokat kínzol. Mondhatok neked kevésbé durvát is: mikor megbosszulod az ellened elkövetett vétségeket, sértéseket, amikor ellenségeidet gátlástalan eszközökkel próbálod legyőzni. Mikor ordítasz azzal, aki meg sem érdemli. Mikor oktalanul vagy kicsinyességből haragszol másra és megvonod tőle a szeretetet vagy a segítséget. Mikor direkt keresztbe teszel valakinek. Mindegy, hogy a testét vagy a lelkét, de bántod, és ezt borzasztó néznie és elviselnie angyalodnak. Senki sem várja tőled, hogy sose ha ne gurulj méregbe, és hogy legyen patyolat tiszta a lelked, de soha ne árts másoknak, akkor sem, ha ők ártottak neked. Te legyél különb náluk!

tenor.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

 

Leadkép: Форум Malahitovaya.ru