Időnként mindenkiben vadul kalapálni kezd a vészcsengő és nem mindig akkor, mikor valami oltári nagy marhaságot készülünk elkövetni, vagy mikor azt érezzük, hogy necces, veszélyes a vállalkozás, amibe ugrani készülünk, hanem bizony akkor is, amikor előre megérezzük, hogy nagy változások közelegnek. Köszönd a Felsőbb Énednek, akivel kapcsolatban állsz és aki a „sorsod látnoka”, így előre tud riasztani…

De persze ha úgy tetszik, köszönheted az égieknek is, mert sokszor maguk az angyalok kapcsolják be bennünk a vészcsengőt, pont azért, hogy Barney Stinson féle „Most figyelj-t!” játszatok. Figyelj, mert változások készülődnek és nem árt észnél lenni, hogy ne akkor kapkodd a fejed, amikor már érkeznek a vad hullámok és meg kellene lovagolni őket, de te még az úszórucidat sem vetted át…

Szóval… a jelek:

1. Intenzív álmok

Hogyha egy ideje igen élénk, akár szokatlan, esemény gazdag álmaid vannak, azok annak a jelei lehetnek, hogy úton vannak a változások. Ilyenkor gyakran – akár egy kis segítséggel – belepillantunk a jövőbe, hogy megláthassuk, mivel kapcsolatban érnek a változások, hogy mit kellene tennünk vagy merre kellene mennünk. Elemezd az álmaidban található szimbólumokat és eseményeket! Hogyha visszatérő álmaid vannak, akkor pláne vedd komolyan, mert akkor nagyon fontos változások előtt állsz!

(dribbble.com)

2. „Valamit tenned kell” érzés

Voltál már úgy, hogy a rossz érzésed mellé „valamit tenned kell” érzés is párosult? Különben azt hitted, hogy majd megbolondulsz a tétlenségtől? Így van, ilyenkor ne fogd vissza magad, menj és tégy valamit! Hogyha azt is érzed, hogy mit, akkor tedd azt! De ha egy mód van rá, ne valami Ön – vagy másokat megkárosító dolog legyen… mindenesetre azért érzed, mert elő kell mozdítanod a változásokat vagy a jövőben egy bizonyos eseményt azzal a tettel, amit tudat alatt érzel, hogy meg kell tenned.

3. Tartani kezdesz a jövőtől

Egyik napról a másikra rád tört a pánik, hogy Úristen, mi a szösz lesz veled? Tartani kezdtél a jövőtől, valamiféle kudarctól, bukástól, de azt sem tudod, mivel kapcsolatosan? Félsz, hogy valamivel képtelen leszel megbirkózni? Bizony-bizony, amikor ez a rossz érzés fog el, akkor már valami készülődik és hamarosan beköszöntenek a változások, amik minden bizonnyal nagy horderejűek lesznek és valószínűleg ezt érzed, csak mivel tudod mik azok, egy láthatatlan valamitől félsz.. De nehogy azt hidd, hogyha ezt érzed, akkor valami rossz is fog történni! Sőt, ez teljesen természetes, sokakat rémít meg a jövő, mert nem tudják, mit tartogat. Ám elfelejtik azt a nagy igazságot, hogy a jövő java része aszerint alakul, hogy MOST mit tesznek az emberek. Úgyhogy ahelyett, hogy olyantól félsz, ami még meg sem történt, ne pánikolj, hanem légy nyitott a jövőre!

(reactiongifs.us)

4. Tipikusan „történni fog valami” érzésed van

Ezt már mind éreztük, mert igenis képesek vagyunk (igaz sokszor tudattalanul) belelátni a jövőnkbe, megérezni a várható eseményeket és nem igaz, hogy mindig csak a rosszat! Nagyon is megérezhetjük a jó dolgokat, a fordulatokat, az átütő eseményeket. Sokan ezért nem tudnak felelni arra a kérdésre, amikor megkérdezik tőlük, hogy „De miért van rossz érzésed?” és csak azt mondják „Nem tudom”. Talán még azt kibírják bogózni, mivel kapcsolatban (és akkor ott várható a változás) de sokan még azt sem.

5. Van egy domináns érzésed

Ez általában jellemzően a nyugtalanság. Amikor nem érzel semmi egyebet, csak azt, hogy nyugtalan vagy, nem bírsz megülni egyhelyben, meglehetősen feszült vagy. Igen, érzed, hogy valami közeleg…

Más viszont erőteljes szomorúságot vagy örömet érez, méghozzá minden ok nélkül. Amikor egy ilyen megmagyarázhatatlannak tűnő érzelem lesz úrrá rajtunk, (akár a tutira szerencsém lesz érzet) az már valamelyest megjósolja a változás minőségét is.

6. Mások folyton megkérdőjeleznek

Az utóbbi időben azt veszed észre, hogy szeretteid, barátaid vagy akár idegenek, megkérdőjelezik a tetteidet, a céljaidat? Ha ez így van, akkor ezeket a kérdéseket az égiektől vagy éppenséggel a Felsőbb Énedtől kapod azzal a célzattal, hogy „Biztos ezt akarod?”, „Szerinted ez a helyes?” De nem azért, hogy elbizonytalanítsak, hanem elérjék, hogy megbízz magadban! Ugyanis ilyenkor nagyon is azt kell tenned, mondanod, amit érzel, elterveztél, még akkor is, ha mások megkérdőjeleznek!

(the-arcade.ie)

7. Elveszettnek érzed magad

Olyan vagy, mint egy elveszett kis bárány. Állsz magányosan, nézel ki a fejedből és nem tudod, mihez kezdj, azt érzed, elveszítetted önmagad, az utadat, a célodat. Ne félj, nem tart sokáig ez az állapot, már úton vannak a változások és amint beköszöntenek, visszanyered önmagadat és a céljaidat is! Légy türelemmel! Tudod, ha elvesztél, maradj egy helyben, mert lehet a szüleid ott fognak keresni, ahol vélhetően lemaradhattál… csak most nem a szüleid, hanem a változások találnak rád!

8. Ismétlődő számokkal találkozol

Folyton a 11:11-el találkozol vagy más ismétlődő számokkal? Nem kérdés, hogy változások előtt állsz! Ez nem csak „bizonyíték”, de sokszor annak is a jele, hogy már elkezdődött. Ne parázz, jó úton jársz, csináld, amit elkezdtél, valósítsd meg ötletedet, a vágyadat, és meg fogod látni, érkezik hozzá a segítség, a pozitív változás is!

9. Több dolog is zavarni kezd, ami korábban nem

Egyszeriben zavarni kezdenek olyan dolgok, amik korábban nem. Feszültté válsz a túl boldog vagy aktív esetleg a túl negatív emberektől. De ne aggódj, nem azért mert velük van bajod, hanem mert nem bírod elviselni az erőteljes energiákat. Ilyenkor keresed annak a lehetőségét, hogy egyedül lehess. Nem baj! A változások előtt mindig feszültek és kifacsartak vagyunk, és amint beköszöntöttek, visszanyerjük energiáinkat, újjászületünk. Megszűnik az, hogy zavarnak bizonyos emberek a környezetedben. Ugyanakkor, ha kimondottan idegesíteni kezd egy ember (ez általában a párra vagy egy barátra vonatkozik) akkor a változás vele kapcsolatos is lehet, ilyen esetben az, hogy ideje őt elengedned.

(popkey.com)

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: consciouslifenews.com