Most talán azt gondolod, hogy a címben enyhén túloztam. Bármit elérhetsz… Nagy szavak ezek, ugye? Valójában nem. Közel sem.

Amióta az eszemet tudom, hiszem és vallom, hogy a világunk sokkal több, mint amit a szemünkkel látunk. Hiszek a gondolatok, a szavak erejében, a vonzás törvényében és az isteni gondviselésben. Egyszóval: nyitott vagyok a világra és minden másra is, ami azon túl létezik.

És még így is… leesett az állam. Theta Healing alaptanfolyamon jártam, és most elmondom, mit tapasztaltam. Elképesztő volt. Talán ez a jó szó rá. Nem mintha kifejezné azt, amiben részem volt. Legyen inkább: bámulatos? Nem, ez sem megfelelő. Földön túli. Na, ez kétségtelenül igaz, ahogy az előző kettő is, de még mindig csak a felszínt kapargatom. Oké, nem húzom tovább az időd. Ezt az élményt nem lehet szavakban kifejezni.

Annyit azonban hadd mondjak még el, mielőtt a lényegre térnék: az ott elhangzottakat mindenkinek hallania kellett volna.

Mi a Theta Healing?

Csupán néhány szót mondanék róla, különben holnap estig olvasod ezt a cikket. Ez egy világszerte ismert technika, amelyet Vianna Stabil fejlesztett ki és oktat a mai napig. Az amerikai hölgy önmagát gyógyította meg először ezzel a módszerrel.

A lényege: meditálás közben a theta agyhullámot használod. Miért jó ez neked? Mert ezen az agyhullámon nyílik meg a tudattalan. Itt van minden elraktározott emléked, traumád, hitrendszered, blokkod.

Na, de most jön a csapda!

Kép: pinterest

Tudat alatti vs. tudat – 2-0

Az agyad tudati része mindössze 5%. Igen, 5%. Ez azt jelenti, hogy a tudat alatti 95%. Tehát a fentieknek köszönhetően már valószínűleg összeraktad a dolgot: nem a tudatod irányít, hanem a hitrendszereid, a blokkjaid, minden félelmed, traumád.

És ez még csak a jéghegy csúcsa.

Mert, hiába akarsz te tudatosan erre menni, ha a tudat alattid a másik irányba húz. És ő fog győzni, hiszen ő 95%-kal erősebb. Ennek fényében tök jogos a kérdés: hogyan lehet hát megragadni a gyeplőt?

Ásás, törlés, letöltés…

A Theta Healing technika azért csodálatos, mert kitisztíthatod vele a tudat alattidat. Törölheted a negatív beidegződéseket és hitrendszereket, és újakat tölthetsz le. Így mondják ezt a thetások. Mielőtt azonban törölnél egy negatív blokkot, ki kell ásni a tudatod mélyéről.

Mit jelent ez?

Végre az lehetsz, aki lenni akarsz, nem pedig egy olyan személy, akit a szülei sebei, a génjébe kódolt gátak és a traumák határoznak meg.

Tiszta lehetsz.

Makulátlan.

Kép: budnaera.com

Hogyan kötöttem ki a tanfolyamon?

Sorsszerű volt – mint minden más az életemben. Innen tudtam, hogy ott a helyem. Na, de hol az az ott? A Boldogság Központban, a Margit körúton, Budapesten. Az oktatónk Kolozsi Mariann volt, aki már 7 éve foglalkozik Theta Healinggel.

Az alaptanfolyam csupán egy hétvége, de olyan módszert ad a kezedbe, ami meg fogja határozni az egész életedet. Ezt biztosan tudom. Ennek hála az én jövőm is egészen máshogy alakul, mint hittem.

Mert már tudom:

  • hogyan védekezzek a negativitás ellen.
  • mit tegyek, ha változtatni akarok.
  • miként ássak egyes érzések mélyére.

Azt tudni kell, hogy én ebben a tekintetben teljesen szűz voltam: azelőtt nem volt kapcsolatom a Theta Healinggel. Fogalmam sem volt, mire számítsak, de leesett állal, energiától kicsattanva hagytam el mindkét nap a központot.

Amikor először értük el a theta agyhullámot, elképesztő érzés kerített hatalmába. Mintha egyszerre tapasztaltam volna meg a világ végtelenségét, a csodák létezését és a bármire képes vagyok érzést.

Ott, abban a tudatállapotban biztos voltam abban, hogy innentől kezdve az életem rendben lesz. Történjék bármi. Bármi! Mert már lesz egy módszer, amellyel minden vágyamat elérhetem, minden fájdalmamat eldobhatom, és minden gátamat feloldhatom.

Mindezt akarattal, hittel, engedéllyel.

A módszer csak úgy működik, ha:

  • megengeded magadnak,
  • elhiszed,
  • ha akarod.

De, ha ezek teljesülnek, elképesztő dolgokat fogsz véghezvinni az életben, és többé nem lesz kétség: csodák márpedig vannak.

Ha készen állsz, kattints ide vagy előbb ismerkedj meg itt Kolozsi Mariann Theta Healing® tanárral.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Tudtad, hogy a zene egészségessé tesz?

Kép: zowiecarrpsychicmedium.com

Gif: imgur.com