Ha az önismeretet gyakorlati szempontból vizsgáljuk, akkor az első eldöntendő kérdés: kivel azonosítjuk önmagunkat? Az asztrológus segítségünkre lehet ebben a születési horoszkópunk felállításával megmutatva az erősségeinket illetve gyengeségeinket és rávilágítva, hogy jelenlegi tudatossági szintünkön milyen választásokat hozhatunk. Az égbolt térképe a születésünk pillanatában megmutatja honnan érkeztünk és hová tartunk.

Mi a célja a megszületésünknek, mi feladatunk a világban?

Az első lélegzetvétellel a kisbaba a dualitás részévé válik. Ennek a pillanatnak az energiája lesz az ő saját egyedi energetikai mintázata. Ennek alapján alakul majd ki a jelleme, ez fogja meghatározni a kapcsolódásait és a viselkedésének mozgatórugóit a világban.
Ez talán eleve elrendelésnek tűnhet, de az egyetlen, ami a születési horoszkópban nem meghatározott az a tudatosságod szintje amelyen, ha változtatsz, akkor azzal mindent magasabb szinten élhetsz meg.

richardweinstein.com.au

Minél inkább tudatosan éled az életedet és nem csupán a sors furcsa szeszélyeinek csónakjában sodródsz, annál magasabb rezgésen működtetheted az életedet. A tudatosságod növelésében teljességgel szabad akarattal rendelkezel. A tudatosságod növelésével párhuzamosan nő az esély rá hogy a téged leginkább szolgáló megoldásokat válaszd a rendelkezésedre álló lehetőségekből. Minél inkább és minél részletesebben megismered magad, ez annál könnyebbé válik. Ez a születési horoszkópod alapján könnyű feladat lehet, ha hajlandó rálépni az önismeret rögös útjára.

Ahhoz hogy hiteles születési horoszkópod legyen érdemes keresni egy jó asztrológust. Ezt könnyű kivitelezni manapság akár egy a témával foglalkozó blogban a mások tapasztalatai, véleménye alapján. Az asztrológus tolmácsolásában megismerheted a saját benső működésedet és azok összefüggéseit valamint ezek hatását az életedre, a világra és felismered majd az életed értelmét és célját.

giphy.com

Vannak helyzetek vagy akár hosszabb időszakok is az életünkben, amikor kiesünk a szerepünkből, keressük a helyünket a világban és semmi nem sikerül úgy, ahogy terveztük. Az asztrológia tudománya rengeteg megfigyelésen és tapasztalaton alapul ezért sok fontos információval ajándékozhat meg bennünket. Ha választjuk, hogy merítünk a tudásnak ebből a mérhetetlen kincsesbányájából akkor hiteles és az életed irányításában remekül használható információkat kaphatsz a természetedről, az erősségeidről, a gyengeségeidről és rávilágít a lehetőségeidre valamint arra is mire kell ügyelned, hogy a téged leginkább szolgáló megoldást válaszd.

Az asztrológus tartja neked a lámpást és világít, hogy jobban megláthasd a lehetőségeidet és azt választhasd, amivel a legnagyobbat teremtheted a magad és a mások számára. Ha vonzónak találod ezt a tudományt, akkor közelebbi bepillantást nyerhetsz a titkaiba tanfolyami keretek között is Csík Teodóra tolmácsolásában.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Te is szeretnéd nálunk bemutatni tanfolyamaidat, szolgáltatásaidat? Keress bennünket a feltételekért Facebook oldalunkon vagy e-mailben az arkadia@szerkesztoseg.hu címen!

Leadkép: pickpik.com