Mindig is vonzott az asztrális kivetülés lehetősége? Hogy ne csak álmodban tudattalanul, hanem tudatosan is képes legyél kivetülni? Akkor ez a gyakorlat a segítségedre lehet benne, amennyiben lélekben kellőképpen fel vagy rá készülve!

Ez egy általános, de persze nem százszázalékos sikert kínáló gyakorlati útmutató. De ha elég kitartó vagy mindenképpen fejleszted vele az asztrálutazó képességedet!

Kiváló előgyakorlat lehet, ha már sikeresen megy a mély, ismersz valamilyen légzéstechnikát vagy könnyedén érezd el a meditációs állapotot.

Hasznos tanácsok:

 1. Mindig legyen egy fix célod, hova mész.
 2. Könnyebb odatalálni olyan helyre, ahol már jártunk, illetve ahhoz a bizonyos személyhez, akihez erősen kötődünk.
 3. Ha még nagy kezdő vagy, akkor előbb csak ülj fel a testedben és nézz körül! Forgasd a fejedet.
 4. Amennyiben megy az előbbi, akkor azután a tested fölé vetülj ki egy-két centire és szokd meg a lebegést.
 5. Hogyha már az előbbi feladat is megy, akkor jöhet az, hogy a szobába vetülsz ki. Előbb mindig nézz körbe, vond uralmad alá a szellemtestedet, irányítsd.
 6. Mindig érdemes megnézni a testedet, ahogy fekszik. Sokan még az összekötő, ezüstszálat is láthatjátok.

Alapgyakorlat:

 1. Bár lehet meditációs ülőhelyzetben is, könnyebb lehet, ha vízszintesbe lefekszel, mintha alváshoz készülődnél.
 2. Behunyod a szemedet. Lassan, kiegyensúlyozottan kezdesz lélegezni. Végy mély levegőket.
 3. Érezd, ahogy megnyugszol és ellazulsz. Ürítsd ki az elmédet, ne gondolj semmire.
 4. Lazítsd el egyesével a testrészeidet. Menj végig a fejedtől, egészen a lábadig. Érezd magad pihe könnyűnek, mintha szállnál. Az a jó, ha szinte már nem is érzed őket.
 5.  Ezután menj végig újra a testeden, de ezúttal úgy érzékeld, mintha ólomból lennének a testrészeid és rettentően nehéz vagy. Mozdulni sem bírsz. Ilyenkor érezhetsz némi hányingert. Ugyebár a gyomornál van a hasi csakra, a befogadási szervünk, és meg kell szoknia, hogy a szellem, kész elhagyni a testet.
 6. Egyszeriben azt érezheted, hogy zuhansz. A tested lefele zuhan a mélybe.
 7. Lássuk magunk előtt a helyet, vizualizáljuk, ahova menni szeretnénk, vagy azt a személyt, akihez el szeretnénk jutni.
 8. Érezzük, képzeljük, hogy felülünk a testünkben, vagy kiszállunk belőle és felállunk. Hagyjuk el a testünket.
 9. Ha végeztünk, és vissza szeretnénk térni a testbe, akkor koncentráljunk erősen a testünkre, főleg a lábfejünkre, és mozgassuk meg. Amint megmozdul – sőt, néha már a visszatérési szándék is elég – a szellem visszatér.

Mondanom sem kell, hogy mindenki esetén máshogy fog működni. Valakinek könnyen, míg másnak nehezebben megy. Sose mások sikere legyen a mérvadó. A saját tempódban haladj! A sok gyakorlást meghozza az eredményt, és ha már profi leszel, a gyakorlat leredukálódik a felére vagy még annyira se. Behunyod a szemedet, rágondolsz a helyre és már ott is vagy. Érezni, tapasztalni fogod, mikortól megy olyan könnyedén, mint a kenyér megvajazása.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Hogy működik az asztrális kivetülés? – A testelhagyás gyakorlata

 Richard Webster: Asztrálutazás

Leadkép: mysticurious.com

Gifek: imgur.com