Ikerlángból csak egy van. Hívhatod Nagy Ő-nek, Igazinak, a másik felednek, a tükörképednek. Éppen emiatt olyan különleges ez a kapcsolat. Hiszen amennyire tetszhet is az, amit a tükörben látunk, hogy ugyanolyan, mint mi, ugyanolyan szívfacsaró is lehet, hiszen a hibáinkat is visszatükrözi. Emiatt olyan rendkívüli és misztikus ez a kapcsolat, ami 7 jellegzetes szakasszal bír a teljes beteljesüléshez, illetve egyesüléshez.

Tud, hogy csak akkor találkozol vele, miután megtanultál egységként élni. Megtaláltad, megszeretted, elfogadtad önmagadat, meglelted a lelki békédet, a harmóniádat. Utána jöhet a tükörlelked, ergo az ikerlángod, hogy ezt az idilli nyugalmat felkavarja és próbára tegye, hogy mit is tanultál… azért jön, hogy átformáljon téged, gazdagabbá tegye az életedet és egészen újfajta szellemi magaslatokba emelje.

Természetesen minden ikerláng szerelem egyedi, nem általánosítható, de attól függetlenül a következő 7 szakaszon az ő kapcsolatuknak is át kell esnie:

1. Felismerés és spirituális ébredés

Az első természetesen az, hogy felismered, hogy jé bakker, ő az én ikerlángom. Belenézel a szemébe és azt mondod: Uram Atyám Szent Tehén, ezer éve ismerem őt. Azonnal megnyílnak a szívcsakráitok, szerelemre lobbantok egymás iránt és úgy tesztek, mint a 40 éve együtt élő házaspár. Elindultok egy közös úton, ami spirituális ébredéssel jár, hiszen a maga nemében minden ikerláng viszony egy spirituális találkozás. A cél pedig az, hogy együtt kezdjétek meg az utatokat és aktiválódjon a közös életfeladatotok. Mert bizony nem csak egyénenként van, hanem párban is van életfeladatunk.

2. Próba

Hamarosan tapasztalni fogjátok, hogy a kezdeti nagy tűz, vad szerelem enyhül és elkezd bepofázni az ego. Az egyik vagy akár mindkét fél úgy kezdi el kezelni a kapcsolatot, mintha ha az egy tök natúr kapcsolat lenne ÉS onnantól kezdve jönnek a konfliktusok meg a kicsinyes hatalmi harcok. Érkeznek az az egymással szemben támasztott elvárások meg az ujjal mutogatás. Egyrészt ezek az érzések és viták fejlesztik a kapcsolatot, ugyanakkor lelkileg meg is terheli. Kétsége támadhat egyik vagy mindkettő félnek, hogy ez a pali/nőci tutira az én ikerlángom? Azért kell ezt a szakaszt megélni, mert ez segít legyőzni az egót, a berögzült mintákat, a több száz éves hiedelmeket (ki hordja a gatyát és milyen a jó asszony, stb.)

3. Válság

Az állomás célja a szellemi érettség elérése, hogy a két fél felnőjön egy komoly, ikerláng kapcsolathoz., illetve testi-lelki szinten megtisztuljanak egy magasabb szintre történő lépés előtt. Ugyanis most hágnak tetőfokára az események, amikor elveszítenek egy kis darabot magukból. Le kell győzniük az egót ahhoz, hogy megélhessék a magasabb rendű szerelmet és ettől sokan csokibogyókat szórnak maguk után. Az önmaguk elvesztésétől való félelem makacsságot és szorongást eredményezhet.

4. Elszakadás

Most jön a döntő pillanat… vagyis szakasz! A lépcsőfok lényege, hogy a párok legyőzzék önmagukat, a hiedelmeket VAGY elengedik egymást. Előbb már szó volt arról, milyen rossz érzésekkel járhat az önmagunkkal és vágyainkkal vívott harc, ami tovább fokozódhat! Akár haragot, büszkeséget. Ítélkezni kezdenek, de akár arra is vetemedhetnek, hogy büntessék a másikat, miközben jóformán maguk is szenvednek a fizikai fájdalomtól. Azután jön az elhagyástól, a megcsalástól való félelem és a féltékenység.

Amint legyőzik félelmeiket, önmagukat, képessé válnak az őszinte megnyilatkozásra, a megbocsátásra, a tiszta szeretkezésre, kapcsolatuk feljebb lép arra a bizonyos szintre és együtt maradnak. Innentől kezdve viszonyuk szilárdabb és erősebb lesz.

5. Elfogadás

Ebben a periódusban visszatér életükbe a szenvedély és már nincs szükség arra, hogy tudatosan tartsák szinten. A kapcsolatisteni védelmet élvez, vagyis biztosítva van a fennmaradása. Most kezdődik csak meg igazán a pár számára az utazás. Mindketten a saját ütemükben fognak előre haladni a megvilágosodás útján. Elegendő időt szánnak egymásra, a kapcsolatuk építésére, de arra is, hogy saját magukat is fejlesszék. Az élni és élni hagyni elv itt kezd el igazán kibontakozni mindenféle akadály és lelki fájdalom nélkül. Itt már nincs féltékenység, birtoklás meg ego.

A szakasz célja, hogy a párok átsegítsék egymást a korábbi nehéz időszakon, hogy megszabaduljanak az egótól és támogassák egymást az útjukon, miközben felépült között az abszolút bizalom.

6. Önmegvalósítás és megvilágosodás

Az előbb is említett út itt kezd el igazán kitaposódni. Az ego helyét átveszi az isteni erő, az isteni szeretet, vagyis a megvilágosodás. Itt már nem romantikus a szerelem, hanem tiszta és szakrális szintű. Érzelmileg és spirituálisan egyaránt megérettek a felek.

Itt jön képbe a közös életfeladatuk. Olyan energiákkal bírnak, amik által hatással lehetnek mások párokra és emberekre, tehát akár a segítségükre is lehetnek.

7. Harmonizáció

Most, hogy mindkét felemelkedett és megvilágosult, jöhet a kapcsolat harmonizálása, ami az egyesüléssel jár. Elérik a feltétel nélküli szeretet szintjét. Ebben a végső szakaszban teljesül be a szerelmük, a kapcsolatuk és lesznek ismét egyek és létrehoznak egy harmadik energiát. Ettől a szakasztól kezdve pedig még nagyobb hatással lesznek másokra.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: journal.reincarnationics.com

Gifek: imgur.com