Hallottál már róla valaha? Ez a különleges gyógyító módszer, a fényút terápia ötvözi a Jézusi szeretet energiát a kínai gyógyászatban használt meridián gyógyítással, így oldva a meridiánokban lévő zárlatokat és felszabadítja az egészséges áramlási útját a fénynek. Az a csodálatos ebben a módszerben, hogy nem csak magadat gyógyíthatod vele, hanem másokat is és hogy azonnali fájdalomcsillapításra is használható!

Ildi Szeretet Iskoláját hívtam segítségül ahhoz, hogy jobban megismerkedhessünk a fényút-terápiával!

A tanfolyamon megismerkedik az ember a 12 fénypályával, vagyis meridiánnal, hogy hol futnak a testünkben, mely szerveket érintenek. Azt is megtudhatjuk, milyen negatív érzések okoznak bennük zárlatokat.

A tanfolyamot végző beavatást kap a Jézusi szeretet energia lekérésre, amit az öngyógyításhoz, illetve mások kezeléshez használhat.

Hogy fér meg a Jézusi szeretet energia, és a kínai gyógyászatban használt meridián gyógyítás? Ugyebár az embernek elsőre elég ellentétesnek tűnik…

Jézusra a kezelés esetében nem a valláshoz kapcsolódóan kell gondolnunk, hanem arra a 9. dimenziós energiára, amely a „Feltétel nélküli Szeretet” síkjáról érkezik. A kínai gyógyászatban az Élet erő energia a (CSI) a meridiánokban áramlik és az Élet erő központokat a csakráinkat köti össze a Kozmikus tudattal, a Fényút-terápia esetében a 9. dimenzióval.

Hogy működik ez az energia? Ez bennem van vagy le kell kérnem?

A tanfolyamon beavatás történik a Jézusi szeretet energia lekérésére, ami azután lehívható. Bizonyos emberek ezt az energiát megkapják fentről, hogy ezzel gyógyítsanak, én is a fentiektől kaptam és megtiszteltetés számomra, hogy csatornája lehet ennek az energiának és a tanfolyam során lecsatornázhatom a fenti energiát az avatáshoz és közvetíthetem az Égiek információit.

portalarcoiris.ning.com

Milyen jelek utalnak arra, ha egyes meridiánok blokkolva vannak?      

A meridiánok blokkolásának tünetei fizikai szintű fájdalomként vagy fizikai betegségként jelentkezik, ezt lelki tünet, trauma, sokk is kiválthatja.

Számít, hogy hol van az elakadás? Mondjuk, ha tartósan fáj a vesém. Az energia úgyis mindent gyógyít, vagy kell foglalkozni azzal, hogy miért pont ott fáj? Gondolok itt az esetleges lelki problémákra…

A fizikai tünet jelzi, hogy hol van elakadás az energia áramlásban, ilyen esetben kiemelten ezt a meridiánt is lehet gyógyítani, vagy nagyobb hangsúlyt helyezni rá, mint a többi meridiánra, akkor azokat csak harmonizáljuk.

Lelki probléma esetén, a kezeléssel megelőzhető, hamarabb gyógyítható a meridiánban lévő blokk. Elegendő lehet 1 vagy 2 kezelés a harmonikus állapot visszaállításához. Fizikai tünet esetén sok esetben több alkalomra van szükség, hogy a „gyógyulás” bekövetkezzen.

tumblr.com

Hogy jönnek létre ezek az elakadások?

Az elakadások, úgy jönnek létre, hogy a meridiánokban nem tud zavartalanul áramlani az Élet energia, megakad, a megakadás előtt feltorlódik, zárlat keletkezik annak következtében pedig energiahiány.  Az elakadások lehetnek külső vagy belső tényezők egyaránt, amelyek hatására az Életerő áramlásában zárlat keletkezik.

Ezt meglehet könyvből is tanulni vagy elengedhetetlen hozzá a tanfolyam? Mit adhat a tanfolyam, amit mondjuk a könyv nem?

Volt két olyan vendégem, akik könyv alapján „tanulták” meg, de amikor feltettem a tanfolyamot, hívást érezték, hogy elvégezzék. A tanfolyam közben és utána is arról számoltak be, hogy az energia, erősebb és hatékonyabb, amit az avatás után kértek le és bizonyos mozdulatot hatékonyabbnak találtak azáltal, ahogy én végzem, és amit a könyv alapján máshogy értelmezték.

A tanfolyam után mindenki pozitív változásról számolt be, sőt az egyik vendégemnek megjelent Jézus is álmában és megáldotta, a másik vendégem fejére az avatáskor szintén Jézus babérkoszorút helyezett. Csodás élményekről tudok én is és a vendégeim is beszámolni a tanfolyam közben és utána lévő időszakban is.

A tanfolyamon mindenki megtanul egy Önkezelési műveletsort is, amit akár minden nap elvégezhet magán, hogy ne alakuljanak ki zárlatok a meridiánokban vagy betegség esetén az otthonában tovább kezelheti magát.

pinterest.com

Mit érez az ember egy ilyen kezelés alatt? Lehet kellemetlen?

Általában melegségről, harmóniáról, szeretet érzésről számolnak be a vendégeim, de volt már a blokkok oldása miatt sírás, egyéb testi fájdalom, hidegrázás, ami már a kezelés alatt megszűnt, ahogy a blokk oldódott. Az erős energiák miatt lehet szédülés is, fizikai fáradtság érzése is. Minden kezelés és minden vendég más, ezért nincsenek általános tünetek vagy érzetek, de a harmónia, szeretet érzést mindenki érzékelte vagy a teljes kezelés alatt vagy miután a blokkjai oldódtak.

Ugyanolyan hatásosan tudom kezelni magamat egy olyan személyhez képest, aki régebb óta foglalkozik vele?

Igen, itt nem az számít, hogy ki-milyen régóta végzi, hanem mennyire van a szeretet és elfogadás állapotában és a hit is fontos, hogy amit érzékel elhiggye, ne vonja kétségbe, valóban fog-e használni a kezelés. Aki nem hisz benne annak is használ, de általában ilyen esetekben másra fogja az illető a gyógyulást vagy változást.

reactiongifs.com

Honnan tudhatom, hogy egészségesek a meridiánjaim és egyensúlyban vannak a jin-jang erők?

Ez kiderülhet az első kezelés alkalmával, de ha lelkileg egyensúlyban vagy és nincs fizikai tüneted akkor a harmónia állapotában vagy. Bár ahhoz, hogy ez a harmonikus állapot hosszabb időtartamban legyen érzékelhető, javasolt az önkezelés naponta történő elvégzése, lehetőség szerint este, hogy a nap során ért negatív energiákat megszüntessük.

Akár azonnali fájdalomcsillapításra is használható?

Igen, azonnali fájdalom csillapításra is alkalmas, fejfájás vagy egyéb szervi fájdalom esetén is hatékonyan használható, önkezelésként is, persze ilyen esetben azt a mozdulatsort hosszabb ideig kell végeznünk a fájdalommentesség érdekében, míg harmonizálás esetén kb 5. perc egy mozdulatsor. Ebben az esetben lehet fél vagy egy órára lesz szükség, ezt az dönti el, hogy a fájdalmat kiváltó lelki ok mennyire erős bennünk.

Köszönjük Ildi a segítséget!

Ezek után, ha úgy érzed, készen állsz a fényút- terápia elvégzésére, akkor ajánlom neked Ildi Szeretet Iskoláját:

Itt tudhatsz meg többet a fényút-terápiáról!

Itt pedig Ildi Szeretet Iskolájának bemutatkozóját találod!

Ezen a linken pedig Ildi Szeretet Iskolájának oldalát éred el!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: linkedin.com