Benned is burjánzanak a félelmek? Hogy mi lesz holnap? Elhagy a kedvesed? Meghal egy szeretted? Elveszíted a munkádat? Jól tudjuk, hogy nem lehet félelmek között élni mert vagy meghülyítik az embert vagy szétbarmolják az életét. Ezért kell végig menned ezen a meditációs gyakorlaton, ami segíteni fog abban, hogy megszabadulj tőlük!

Természetesen ne egy alkalom után várd a csodát. Érdemes több napon keresztül, kitartóan végezni ahhoz, hogy elérd a kívánt sikert és végre megszűnjenek a félelmeid! Ha másnap vagy még akár egy hét múlva is tapasztalod a félelmet, semmi baj. Nem lehet minden aggályt kiírtani belőlünk egy nap alatt. Persze biztos lesznek olyanok, akiknek sikerül és akár másnap megszűnik a félelmük. Adná az ég, hogy így legyen. Minél nagyobb akaraterőt és hitet viszel bele, annál biztosabb a siker! Légy türelmes és kitartó!

katherinelockebooks.com

  1. Végezd el az alapmeditációt.
  2. Vizualizálj egy ajtót, amire a 10-es szám van írva. Végy egy nagy levegőt és nyisd ki. Ekkor egy másik ajtót látsz meg, amin a 9-es szám szerepel. Tudd, hogy minden egyes ajtó a tudat legmélyére vezet. Nagy levegő és kinyitod a következőt. Így megy egészen a nulladik ajtóig.
  3. Átlépsz a nulladik ajtón. Megjelenik előtted a félelmed. Figyeld meg, hogy mi történik. Látod, ahogy egy szerettedet baleset éri, kirúgnak, meghalsz, lásd amitől úgy félsz.
  4. Nézz az erősebb kezedre. Ott van benne egy kézigránát, amivel képes vagy véget vetni a félelmednek. Kibiztosítod és dobd a félelmedre. Nagyot robban. Eltűnik a félelem és közben érezd, hogy benned is felrobban valami. Eltűnik a félelemérzet. Gondolj megint a félelemre és érezd, hogy már nem félsz, nyugodt vagy és töltsön el a békesség és a boldogság érzete.
  5. Ha vannak még félelmeid, akkor jelenítsd meg a következőt. Figyeld meg a jelenetet, majd robbantsd fel. Éld  át az élményt, hogy eltűnik és felszabadulsz.
  6. Amikor végeztél a félelmeid leszámolásával, megjelenik előtted a nulladik ajtó. Lépj át rajta. Tudd, hogy minden egyes ajtó visszavezet a felszínre. Nyisd ki őket, menj át rajtuk és így menj el egészen a 10-esig. Mikor azt kinyitod és átlépsz rajta, magadhoz térsz.

giphy.com

Jó szórakozást a félelmek felrobbantásához!  

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: picturefordesktop.com