Úgy érzed, mintha nem lennél egyedül? Gyakran gondolsz arra, hogy rád biztos vigyáznak, mert mindig elkerül a baj? Mikor szomorú vagy és magad alatt, egy idő után kellemes melegségérzet fog el és megvigasztalódsz? Jól sejted, az őrangyalod az, aki ilyenkor ott van melletted és aktívan tevékenykedik a környezetedben. Ez a 10 jel pedig segít megbizonyosodni afelől, hogy valóban melletted van az őrangyalod!

1. Gyakori fényes villanásokat látsz

Az angyalok érkezését és távozását gyakran fényes villanások kísérik. A harmadik szemed az, ami érzékeli ezt a fényt, vagyis egy kis gyakorlással akár magukat az angyalokat is láthatod. Tehát, ha rendszeresen látod, akkor jó eséllyel nem a szemed káprázik. Azt sem árt tudnod, hogy egyes angyalok fénye színes, vagy egy kis csillogással, fényes fehér füsttel jeleznek. Minél többször tapasztalod ezeket annál biztosabb, hogy az őrangyalod ott van melletted és hogy valószínűleg jól működik a tisztánlátói képességed!

2. Fénypacát látsz vagy forrópontot érintesz

Ha akar, megmutatkozik előtted, vagy akár te magad is megláthatod a harmadik szemed segítségével. De nem mindig mindjárt egy szép női vagy férfialakot látsz szárnyakkal, hanem egy fénypacát, ami ott lebeg, körőz a környékeden. Ám ugyanúgy az angyali jelenlétre utal az is, amikor forrópontot érintesz. Mondjuk átsétálsz a lakásodon egy ponton, ahol kifejezetten forróságot érzel. Vagy meditáció, relaxáció közben érzed azt, mintha tűz lobogna mellette

3. Fülcsengés

Kétségkívül okozhatja orvosi probléma is a fülcsengést. De ha ebből a cikkből több jel is stimmelni fog, akkor megnyugodhatsz, hogy a te fülcsengésednek a tisztánhallói képességedhez van köze. Ugyanis sokszor az ilyen fülcsengéssel kommunikálnak az angyalok. Megtanulhatod ezt dekódolni, hogy megértsd az angyalok szavát. Ugyanakkor ezek jelzések is lehetnek és ha találsz összefüggést, mikor, milyen esetben hallod, megfejtheted mire utal. Példának okáért, mielőtt valami bajod esne, éles fülcsengést hallasz, és ebből fogod tudni, hogy óvatosnak kell lenned.  Vagyis jelentheti azt is, hogy az őrangyalod valamit a tudtodra kíván adni. Mivel sokaknál nem azonnal érthető, ezért olyankor csak „letöltik” az információt, majd a tudatunkba kerülve „kitömörül”, mint egy fájl és már meg is kaptad az angyalok tudását.

4. Hirtelen bizsergés fog el

Meditáció közben, de napközben is bármikor tapasztalhatod, hogy elfog a bizsergő érzés. Ha nem szellem érint meg, akkor az őrangyalod az, aki ilyenkor rád csatlakozik és emeli a rezgésszintedet és az energiádat. De nem csak feltölthet, hanem vigasztalhat és kezelhet is. Amennyiben kifejezetten egy helyen érzed a bizsergést, a fejeden, hátadon vagy máshol, ott érint meg az angyal.

5. Egy rossz nap közepén vagy végén meglátod a szépet

Még a pocsék napokon is igyekszik egy kis fényt, szépséget vinni az életedbe az őrangyalod és emlékeztetni téged ezekre, különösen, ha nagyon magad alatt vagy. Gondolj csak bele, volt már olyan, hogy szomorú, dühös voltál vagy magad alatt és egyszer csak észrevetted a szépséges naplementét, egy gyönyörű pillangót? Vagy odament hozzád egy édes kis cicát, rád mosolygott egy kisbaba és abban a pillanatban minden bajod elszállt és valósággal meggyógyultál? Bizony, az őrangyalod mesterkedett, hogy magasabb rezgésű állapotba hozzon, ezáltal feltöltsön és megszüntesse a hangulatot, amiben benne vagy.  És ez már nem is pusztán jel, hanem segítség is!

6. Útmutatás kapsz a semmiből

Jártál már úgy, hogy útmutatásért imádkoztál vagy arra lett volna szükséged, és egyszeriben megvilágosodtál a kérdést illetően? Tökéletes bölcsességgel és rálátással oldottad meg a problémát? Igen, az őrangyalod segített, és világosította meg elmédet. De ugyanez történik akkor is, mikor valaki a környezetedben megválaszolja neked a kérdést, amit hangosan fel sem tettél, vagy kihallod két ember a beszélgetéséből esetleg meglátod a megoldást. Ha nehezebben veszed a jeleket, akkor veszi igénybe a környezeted segítségét.

7. Elkerülöd a bajt

Ilyenben már szinte biztos volt részed.  Hogy pillanatok, döntések választottak el attól, hogy baleset, szerencsétlenség vagy valami rendkívüli kellemetlen élmény érjen. Például meggondoltad magadat és mégsem léptél le az útról, nem fektettél be tetemes összeget egy üzletbe, nem mentél haza a sötétében, nem mentél el egy gyanús találkozóra. Mert jött egy hirtelen, erős érzés, hogy valamit ne tegyél meg és ezáltal szerencsésen elkerültél egy jelentős kellemetlenséget. Úgyhogy hallgass bátran ezekre a hirtelen érkező, akár a gyomrodat felkavaró érzésekre, mert az őrangyalod dolgozik!

8. Azt kapod, amire igazán szükséged van

Amikor erőre, bátorságra, szeretetre, kis motivációra, ihletre lenne szükséged, megkapod. Egyszeriben felébrednek benned akár az előbb is említett érzések vagy küld valakit az őrangyalod, akitől megkapod. De csak ha tényleg arra van szükséged, mert az angyalod egyértelműen jobban beléd lát, mint te magadba és tudja, mi kell neked. Ezért nem szokása pénzt küldeni, hanem a lehetőséget, amivel megszerezheted.

9. Érzed a jelenlétét

Néha egész konkrétan lehet érezni a jelenlétét. Igaz, benne van a pakliban, hogy egy szellem jelenlétét érzed. De az őrangyalod jelenléte mindig melegségérzettel jár. Lehet érezni, mikor megölel, megsimogat, melletted fekszik és esetleg betakar a szárnyaival. Nem vicc.  Számtalan módon éreztetheti a jelenlétét veled.

10. Hallod a nevedet, ahogy valaki szól hozzád

Fordult már veled elő olyan, hogy meghallottad a nevedet? Azt hitted, szólt hozzád valaki, mondtak valamit, de mégsem? Vagy senki nem is volt a környezetedben? Ne aggódj, nem a képzeleted játszott veled. És ha nem egy szellem, akkor maga az őrangyalod szólított meg vagy suttogott, üzent neked. Hogy miért? Bizonyára felakarta hívni a figyelmedet valamire és azzal kell sakkoznod, amit esetleg hallottál!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Képek: giphy.com, pinterest.com, tenor.com, popsugar.com, sharegif.com, lifeandvinu.wordpress.com, s1.zetaboards.com

Szólj hozzá!
Ezt olvastad már?