Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy amikor valaki megszületik, egy angyali lélek kerül a testébe. Persze felmerül a kérdés, mégis kinek éri meg, miért jó itt egy angyalnak emberi porhüvelyben „sínylődni”? Ez általában történhet az angyal szabad döntése okán, vagy akár az Égiek is leküldhetik, hogy feladatot teljesítsen. De akár a kettő is lehet együttvéve. Na, kíváncsi vagy már, hogy te vajon földi angyal vagy-e?

1. Gyógyító képességek birtokában vagy

Persze az tök csodás, ha képes vagy a kézrátételes gyógyításra és egy szempillantás alatt elmulasztod a másik gondját-baját. De az is ugyanolyan képesség, ha erősen koncentrálsz valakire, és annak energiát küldve az meggyógyul, vagy jobban érzi magát. Esetleg ha szóban kívánod az illetőnek, hogy gyógyuljon meg és rövidesen javul az állapota. És persze ne feledkezzünk meg a lélek gyógyításáról sem! Hogyha arra képes vagy hatni, ugyanúgy gyógyítasz.

2. A szavaid mágikus erővel bírnak

Talán már megfigyelted, hogy időnként a szavaid mágikus hatással bírnak. Például valaki ideges a környezetedben és azt mondod neki, nyugodjon meg, az valóban, egy pillanat alatt megnyugszik! Ugyanez történik, ha azt suttogod neki, ne féljen, hanem legyen bátor. Vagy ha azt mondod, érezze magában a békét, a szeretetet, az illető hirtelen megleli. Egyszóval képes vagy hatást gyakorolni másokra pusztán szavak által. Ez is a te személyes angyali erőd része.

3. Mindenki megnyugszik a környezetedben

Mondták már neked a barátaid vagy akárki más, hogy mikor sokat tartózkodik a környezetedben, megnyugszik? Vagy neked sikerült ezt megfigyelned, hogy ilyenkor az embereket határtalan békesség, szeretet és nyugalom árasztja el? Vagy éppen elönti őket a derű, a jó kedv, a remény?  Légy hálás magadnak, hiszen az erőteljes angyali kisugárzásodnak köszönhető!

4. Harmóniában élsz a természettel

Számodra rendkívül fontos a természet. Igaz barátjának tartod magad, ahogy az állatvilágnak is. Ezért is élsz környezettudatosan. Ápolod és vigyázol a természetre. Talán még csevegni is képes vagy vele! Benne otthon érzed magad, meglelve a békédet.

5. Gyakran érzed magadat kívülállónak

Mert egy X-men vagy. Csak viccelek. De valóban gyakran rád tör az érzés – már egészen gyerekkorod óta – hogy olyan idegen neked ez a földi világ, mintha nem is idetartoznál. Mintha a szüleid nem az igazi szüleid lennének és máshonnan származnál. Sokszor azt érzed, senki sem ért meg igazán, mások csodabogárnak tartanak. Nem egyszer kellett már megtapasztalnod milyen beilleszkedési gondokkal küzdeni. Néha arra gondolsz, vár rád egy másik hely, ahol megértenek és ahol boldog lehetsz. Való igaz, mindig is jól érezted ezeket, hiszen a benned élő angyal máshonnan származik, és néha elfogja a honvágy. Ilyenkor az ő érzéseit érzed át.

6. Csordultig vagy emberszeretettel

Na jó, azért nem mindig, legalábbis nincs azzal baj, ha néha van e téren egy kis áramszüneted. De többnyire igenis azt mondhatod el, hogy humánus típus vagy és nagyon is szereted az embereket. Bátran megöleled, megszólítod őket, nem félsz kapcsolatba lépni velük és próbálsz mindenkinek alapvető bizalmat szavazni, mert hiszel bennük.

7. Sokan keresik a társaságodat

Lehet már észrevetted, hogy mindig megtalálnak az emberek. Sokan szeretnének veled barátkozni, megismerkedni. Ösztönösen megbíznak benned és megnyílnak neked. Olyan, mintha te lennél mindenki bizalmasa. Nem is csoda, hogy így vonzódnak hozzád, hiszen érzik a belőled áradó fényt és szeretetet, a közeledben jól érzik magukat!

8. Előszeretettel prédikálsz

Biztos megkaptad már a barátaidtól, hogy néha hegyi beszédet tartasz nekik és prédikálsz. Mert bár általában csöndes, nyugodt, szerény, halk szavú vagy, ha elkap a hév egy olyan témával kapcsolatban, amit szeretsz, ismersz, fontosnak találsz, elképesztően szenvedélyesen tudsz róla magyarázni. A világ megsegítéséről, a reményről, a hitről, a bátorságról vagy éppen az angyalokról…

9.Van benned küldetéstudat

Mindig is érezted, hogy okkal, feladattal jöttél erre a világra. Segítened kell másoknak. És ebben a szellemben is élsz, hogy akinek csak tudsz, a segítségére legyél. Nem csak várod, hanem keresed is a módját, hogy tehess valamit. Egyesek jobban, olyannyira, hogy hetente egyszer-kétszer önkéntes munkát is végeznek, ételt osztanak vagy állatmenhelyeken segédkeznek. Mások csak odafigyelnek a környezetükre, meghallgatják az embereket, jó tanácsokat adnak, elajándékozzák, amire nincs szükségük, és próbálnak fényt és boldogságot vinni mások életébe, mert ez teszi őket boldoggá.

10. Mélyen hiszel

Nem csak arról van szó, hogy aki földi angyal, annak „kötelessége” hinni Istenben vagy az angyalokban, bár lássuk be, ez azért így szokott lenni. De ugyanilyen nagy a hited önmagadban, a küldetésedben. Vagy, hogy hiszel a barátságban, az önzetlenségben, a becsületben, az ilyen lelkeket nemesítő dolgokban. Hiszel a világban és hogy lehet az jobb, akárcsak benne az emberek. Egyszóval van hited.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Képek: giphy.com, pinterest.com, walldevil.com, flair.be, raphmackenzie.tumblr.com, newnownext.com, tenor.com,theodysseyonline.com,  onedio.co, tumblr.com, weheartit.com

Szólj hozzá!
Ezt olvastad már?