Amióta csak az eszedet tudod, valamilyen különleges képesség birtokosa vagy? Esetleg felnőtt korodban nyilvánult meg ez a tehetség? Lehet, hogy a felmenőidnek köszönheted, pláne ha tudod, hogy volt is köztük olyan, aki hasonló képességgel bírt. Ám az is lehet, hogy egyenesen Isten ajándékozta neked! Aztán kitudja, talán innen is-onnan is, vagy már eleve a családod is tőle kapta. Ha te is birtoklod az egyik született képességet, akkor azt jó eséllyel az Égiektől kaptad!

1. Istenadta szépség vagy

Most viccen kívül… olyan gyönyörű vagy, hogy abba más belegebed? A környezeted elalél a látványodtól? Olyan természetes gyönyörűség vagy, akinek nem kell vigyáznia a külsejére, sem pedig sminkelnie magát? Az emberek azt mondják rád, hogy olyan szép vagy, mint egy istennő vagy „angyali szépség”? Nos, a jó génállományon kívül talán az égiek is közrejátszottak ebben. Hogy miért? Hogy a szépségeddel gyönyörködtess másokat és akár eszközként használd. Ha a szépség mellé ész vagy cél is társul, onnantól kezdve semmi sem lehetetlen. A szépséggel és a figyelem középpontjában előidézhetsz eseményeket, felhívhatod a figyelmet a környezetvédelemre, de akár egész egyszerűen reményt adhatsz valakinek egyetlen mosollyal. Sose becsüld le a szépség hatalmát – de ne is arra használd, hogy a férfiak (esetleg nők) szívét ropogtasd – és légy hálás érte!

2. Istenadta tehetség egy művészet ághoz

Kicsi korod óta úgy énekelsz, mint egy kisangyal? Az emberek szeme könnybe lábad tőled? Vagy éppen azért, mert úgy festesz, hogy azt Leonardo is megirigyelhetné? Olyan költeményeket írsz, hogy Petőfi forog a sírjában? Ha örökösen azt kapod másoktól, hogy fantasztikusak a műveid, lenyűgöző a tehetséged, akkor nagyon is jó okod van hinni, hogy az égiektől kaptad. De miért jó nekik, hogy te vagy az új Chopin? Egyfelől mert Isten és az angyalok élnek-halnak a művészetekért, mert gyönyörűséget látnak benne és az emberi lélek tiszta megnyilvánulását. Gondolj csak bele milyen vagy, mikor alkotsz! Lelkes, szenvedélyes, átszellemült vagy megszáll a világbéke és a szeretet? Az alkotás közben vagy a legközelebb az égiekhez is, akik azt szeretnék, hogy mások életébe fényt, reményt, értelmet vigyél a műveiddel.

3. Természetfeletti képesség birtokában vagy

Amióta az eszedet tudod, látod a szellemeket. Elég egy érintés és már meg is gyógyítottad a beteget. Hallod a férjed gondolataid anélkül, hogy kimondaná azokat. Tudod, hogy holnap mi vár rád, mert láttad. Amit kimondasz, az úgy is lesz. Akár gyógyítói, látnoki, telepatikus vagy bármilyen különleges, természetfeletti képességgel is bírj, azt nagy valószínűleg az égiektől kaptad. Bizonyára te is jól tudod, miért kaptad a képességedet. Azért, hogyha nem is a világon, de legalább a szeretteiden, a környezeteden segíts vagy ha érzel rá elhivatottságot, akkor akár másokon is.  Ez már a te döntésed, hogy kiknek a szolgálatába állítod a képességedet.

+1. Kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezel

Emberfeletti erőd van. Te vagy az év orvosa. Tehetséges szónok vagy. Díjazott feltaláló, esetleg zseni. Környezetedben mindenki megnyugszik. Értesz az állatok nyelvén vagy éppen a gyerekekén. Olyan vezető vagy, akire mindenki hallgat. Lehet, hogy nem természetfelettiek, de átlagon felüli és csodálatos képességek ezek, amiket ugyancsak az égiektől kaphattál, méghozzá azért, hogy picivel jobb hellyé tedd a világot és segíthess másokon. Légy büszke arra, hogy kiváló tanár, terapeuta, szónok, életmentő vagy bármi is legyél és igyekezz a tőled telhető legjobb módon kihasználni az Isten adta adományodat!

 

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Fogadalmak, amiket teszel, de az égiek szándékosan megszegetik veled  

Leadkép: blog.budajored.com

Gifek: imgur.com

Szólj hozzá!
Ezt olvastad már?