Vajon jó úton haladok? Jó irányba tartok? Ezt kell most tennem? – bizonyára te is feltetted már magadnak ezeket a kérdéseket, amikor elbizonytalanodtál. Ilyenkor pedig talán észre sem vetted, de az Univerzum válaszolt neked…

Amikor elhiszed, hogy rossz úton jársz, valóban átkerülsz a nem megfelelő ösvényre. Ezzel a gondolattal megfosztod magadat a motivációtól és a világ, a körülmények áldozatává válsz.

De mégis, honnan tudhatnád, hogy jó úton jársz? Ilyenkor a következő 10 jelet küldi az Univerzum…

1. A dolgok egyre nehezebbé válnak

Úgy érzed, hogy az élet, folyamatos csata? Állandóan újabb és újabb kihívások jönnek? Amikor végre megoldasz, elérsz valamit, újabb nehézség jön?

Valójában ekkor nagyon is jó úton jársz! Nem minden elakadás és nehézség jelenti azt, miszerint rossz úton haladsz. Nagyon is utalhatnak arra, hogy az Univerzum azért állít újabb kihívások elé. Így kíván eljuttatni egy bizonyos pontra, személyhez, célhoz és közben még a képességeidet is fejleszti!

Ha minden könnyű és egyszerű lenne, sosem tennél erőfeszítéseket. Ne feledd: néha hajnal előtt a legsötétebb.

2. Elfelejted a múltat

Sokakat visszahúz a múlt és azért nem haladnak előre, mert még mindig a múltban élnek. De miután már nem hátrafelé, hanem előre tekintenek és nem emésztik magukat a múlt miatt, nem is vágyódnak vissza, akkor fognak igazán jó úton járni. Többé nem tartja vissza őket a múlt.

3. Minőségi kapcsolatokat alakítasz ki

Mindenkinek szüksége van barátokra; az emberek társas lények. De nem minden ember van azon, hogy támogasson vagy legalábbis hozzátegyen valamit az életedhez.

Amikor már olyan emberekkel vagy körbevéve, akik nem mérgeznek, nem tartanak vissza, nem használnak ki, nem húznak le, és az álmaid is egyre közelebbinek tűnnek, akkor megnyugodhatsz: jó úton vagy. Ezek az emberek gazdagítják az életedet, nem pedig elvesznek belőle.

4. Egyre jobban alakul az életed

Az Univerzum nem ad mindent egyszerre. Apró falatokban adja neked az egész tortát. Éppen ezért azt veheted észre, hogy életed egyik-másik területe növekedésnek, javulásnak indult. Összességében azt mondhatod: sínen vagy. De ami még igen fontos: folyamatosan megtalálnak a különböző lehetőségek, amelyek révén javíthatsz az életeden.

5. Jól érzed magad

Igazság szerint: jól érzed magadat. Testileg és lelkileg egyaránt. Lehet, hogy nem tökéletes minden, de jól vagy és úgy érzed: jó dolgok történnek veled. Ilyenkor az Univerzum belülről nyugtat, illetve erősít meg.

6. Nyugodtnak érzed magad

Nemcsak, hogy jól érzed magadat, de még nyugodt is vagy!  Amikor olyan úton haladunk, amely nem igazán megfelelő számunkra, vagy távolabb visz minket álmainktól, akkor gyakran feszültnek, nyugtalannak érezhetjük magunkat.

Nem tudunk aludni. Az áldozat szerepében tetszelgünk és állandóan máshol akarunk lenni.

De, amikor átjár a béke érzete, akkor az Univerzum azt mondja neked: jó úton jársz. Használd a béke érzetét arra, hogy kellő magabiztossággal valósíthasd meg céljaidat!

7. Mindenütt a sikert látod

Észreveszed, hogy az életedben és a környezetedben élőknél is minden jól alakul. Még ha kicsik is, de egyre többször van részed sikerben. A közvetlen szeretteid is egyre sikeresebbek. Végre te is képes vagy eredményesnek látni magadat.

Amikor elkezdjük látni, hogy céljaink és álmaink materializálódnak körülöttünk és megnyilvánulnak a környezetünkben, akkor az Univerzum egyik legnagyobb megnyugtató jelének lehetünk tanúi.

8. Pozitív jeleket kapsz

Egyre többször tapasztalod meg a szinkronicitiást. „Üldöz” egy bizonyos szám, állat, szimbólum, zene, akár tárgy stb. Rendszeresen megjelenik számodra és ha utánanézel, valamilyen pozitív jelentéssel bír.

9. Megjelennek azok a dolgok, amelyekre vágysz

Ezek nem feltétlenül nagy dolgok. Nem biztos, hogy 1 millió forint érkezett a postaládádba. Ellenben rettenetesen vágytál a palacsintára és reggel a munkahelyeden meglepett vele a kollégád. Vagy hirtelen nem várt pénzt kapsz több helyről is. Amikor rendszeresen tapasztalsz ilyet és ehhez hasonlót, akkor kétség sem férhet ahhoz, hogy jó úton jársz.

10. Egyes események eloszlatják a kétségeidet

Amikor kezdenéd elveszíteni a reményt vagy erőteljesen kétségeid adódnak a céljaiddal kapcsolatban: hirtelen történik valami olyan pozitív esemény, ami eloszlatja minden félelmedet, aggodalmadat. Megnyugvást, bizonyosságot ad egy film, könyv vagy akár egy ismeretlen ember. Hirtelen megnyugszol és magad is rájössz: minden a legnagyobb rendben van.

Így támogat az Univerzum abban, hogy be veszítsd el a hitedet és azt üzeni. ne aggódj, úton van, amire vágysz!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

leadkép

forrás

Szólj hozzá!
Ezt olvastad már?