Most komolyan… annyi mindent lehet olvasni Atlantiszról, nem csoda, hogy az ember elveszik az információtömegben. Jó, én is tudom, hogy egy elveszett világ, jobban mondva sokak szerint az „elveszett paradicsom”, és az ott élő emberek óriási tudás, erő, képességek birtokosai voltak. De ez nekem kevés, és talán nektek is! Ellenben nemrégiben bukkantam rá az atlantiszi gyógyításra, így biztos voltam benne, aki ahhoz ért, annak Atlantiszról is kell mindent tudnia, legalábbis, amit csak lehet! Így jutottam el…

Ildikóhoz. Pálinkásné Czirják Ildikóhoz, az Ildi Szeretet Iskolája vezetőjéhez. Egy rendkívül sokoldalú terapeuta, aki többek között az atlantiszi gyógyítás mestere is. Őt kértem meg arra, hogy segítsen rendet teremteni a kavargó információ özönben és avasson be Atlantisz, illetve az atlantiszi gyógyító erő titkaiba!

Sok mindent lehet olvasni Atlantiszról és bár tudom, hogy nincs egy nagy egységes igazság, de mégis, mi az, amit tudhatunk vele kapcsolatban?

Atlantiszról Platón görög filozófus írását tartom hitelesnek, az Ő leírása szerint: Atlantisz történelmét két nagy korszakra lehet osztani, az első volt az Aranykor, az „angyalok” korszaka, a másik pedig egy olyan korszak, ahol az angyalok és „Isten” már nem játszott szerepet a történelemben. Az első korszak maga volt az Éden, három faj élt ebben a világban békességben. Volt az „óriások” civilizációja, kialakuló emberiség és a testtel nem rendelkező szellemi lények, ők voltak Atlantisz angyalai.

A civilizációt a szent tudományok beavatottjai vezették az óriás „Papok”, akik élő napi kapcsolatban voltak az angyalokkal és talán Istennel is. Több ezer év eltelte után az emberiség lassan megerősödött. Az angyalok tudták, hogy az eredeti terv szerint rájuk már nincs szükség, az ő idejük lejárt. Tudatták az óriásokkal, hogy el kell hagyniuk Atlantiszt. Rájuk bízták, hogy ha eljön az idő, ők is hagyják el a Földet. Az „angyalok” tehát eltűntek és magukkal vitték a csodákat. Az „angyalok” emberek közötti életéből, csak néhány kósza emlék maradt az Akasha- krónikában, aminek nyomán néhány sor megemlékezett róluk a biblia elején.

(batkya.deviantart.com)

Aztán földrengés rázta meg a térséget és félelmetes szökőár keletkezett. Egy nap és egy éjjel alatt Atlantisz lesüllyedt a tenger mélyére. Arról, hogy hol helyezkedett el csak találgatások vannak, a Gibraltári szoros és Szantorini szigete a lehetséges helyek, ahol Atlantisz létezett.

Milyenek voltak, illetve lehettek az atlantiszi emberek?

Atlantisz aranykorszakában az emberek arra törekedtek, hogy szeretetben éljenek, így óvták meg az ötödik dimenzióbeli rezgésszintjüket. Tökéletesen összhangban éltek a legmagasabb szellemi értékekkel. Egyik főmondatuk így hangzik: „Amit nem akarsz, hogy megtegyenek veled azt ne cselekedd másokkal sem.” Ennél fogva mindig szeretetteljesek voltak egymással, nyitottak, igazságosak és nemes lelkűek.

Atlantiszban minden információt, kezdve a képzések tartalmától a spirituális tanításokig telepatikusan egy speciális kvarckristályba töltöttek fel és ott raktározták időtlen időkig. Az információkat innen lehetett letölteni kisebb kristályokra, amit bárhová lehetett teleportálni. Az emberek ellazultak így befogadóvá tették magukat és megkapták a szükséges információkat, amikor a kristályt a harmadik szemükhöz tették. Ily módon keletkezett egy „szellemi internet” amely alapvetően a képzést és a nevelést szolgálta.

(think-aboutit.com)

Atlantiszban az állam élén a 6 Főpap és 6 Főpapnő állt, akik különösen fejlett kozmikus lények voltak. Felettük pedig az Intergalaktikus tanács állt, akik telepatikus úton küldték tanácsaikat Atlantisz vezetői felé. A főpapok és főpapnők egy-egy régió vezetői voltak, amiért felelőséggel tartoztak. Vezető egyéniségek voltak, akik teljesen önzetlenül tevékenykedtek a nép jólétéért. Vezették a szertartásokat, belemerítették őket a tiszta magas frekvenciájú fénybe.

Atlantiszban a tudás templomában vizsgálták meg a gyermekek auráját, hogy tudásukat képességük szerint fejlesszék. A Tudás templomai békés helyek voltak, ahol mindig lágy zene szólt, hogy a gyerekek el tudjanak lazulni. A papok ugyanis telepatikus módon adták át nekik a szellemi tudást. A másik módszer az volt, hogy az itt lévő színek segítségével aktiválták a gyerekek jobb agyféltekéjét, majd beprogramozott kristályokat tettek a gyerekek harmadikszeméhez.

A főpapok olyan különleges koncentrált energiájú helyeket hoztak létre, ahol magas frekvenciájú energiával teli tartályok voltak, amelyek minden ember számára rendelkezésre álltak. A tartályok segítségével tudták fokozni vitalitásukat és formába önteni látomásaikat. Később az Ibolya láng is az atlantisziak rendelkezésre állt, amit vizualizálhattak vagy előhívhattak, hogy vele a negatív energiákat átalakíthassák szeretetté.

Arany Atlantiszban minden ember rendelkezett bizonyos fokú gyógyító képességgel, de azokat tovább képezték, akiknek speciális képességei voltak arra, hogy ezzel az isteni gyógyító energiát át tudják adni. Ők a gyógyítók templomában tevékenykedtek, de leginkább egészség megőrzéssel foglalkoztak, mert az atlantiszi emberek nem voltak betegek.

(orbiserihtru.wordpress.com)

A gyógyítók tisztították az emberek csakráit és jó egészségben tartották őket. A gyógyítási folyamatokhoz: színeket, hangokat, geometrikus alakzatokat, gyógynövényeket gyógyító kövek együttes hatását alkalmazták.

Mikor kezdtél el atlantiszi gyógyítással foglalkozni? Hogy Neked a sugallat vagy az érzés, hogy ezzel foglalkozz?

2016-ban a nyári napforduló éjszakáján álmomban kaptam az Atlantiszi beavatást az Égiektől.

Álmomban „A tengerből kiemelkedett egy nagy kapu, amit addig soha nem láttam és egy hang jelezte felém, hogy Atlantiszi beavatást kaptam.”

A tanfolyam tartásához szükséges tisztaságot és rezgésszintet egy évvel később értem el, amikor egy kezelés után képek és gondolatok formájában éppen étkezés közben kaptam az információt az Égiektől, hogy Atlantiszi gyógyító tanfolyamot kell tartanom és fel kell avatnom a tanítványaimat az Atlantiszi energiára, hogy azzal végezzék saját maguk és mások gyógyítását.

Van valami különbség Atlantisz angyalai és a többi angyal között? Mivel különlegesebbek az atlantiszi angyalok?

Az Atlantisz angyalai sokkal erősebb és nagyobb angyalok, mint a többi angyal és a védelmi energiájuk is erősebb.

(pisialada.blogspot.hu)

Mivel másabb az atlantiszi gyógyerő bármilyen más gyógyítói energiához képest?

Több olyan tanítványom volt, aki már végzett más energia tanfolyamot: például reikit, pránanadit és visszajelzéseik szerint az energia hatékonyabb, erősebb és tisztább. Nincs szükség szimbólumok használatához a kezelések során, mint a pránanadi és reiki tanfolyamok esetében.

Saját tapasztalataim is ezt igazolják. Az atlantiszi gyógyításhoz nem használok szimbólumokat és az energia hatása erős és tiszta.

Kezeléseket is tartasz ezzel módszerrel és ha igen, az miként zajlik?

Igen, a csakrákat tisztítom, harmonizálom az Atlantiszi gyógyító energiákkal, más módszerekkel ellentétben a kezelést a koronacsakrával kezdem és úgy haladok lefelé a többi csakrához, minden csakrához bevizualizálom a csakra színét, minden csakra színe egyezik a többi módszernél tanult csakrák színével, kivéve a koronacsakra színe az ezüst fehér.

A kezelés időtartama általában 60 perc, a csakrák állapota határozza meg, hogy mennyi időre van szükség alkalmanként.

Mi mindent tanulhat meg a jelentkező az atlantiszi gyógyító tanfolyamon?

Megtanulja a csakrákat, a hozzájuk tartozó színeket, amit alkalmaz saját és mások kezelésénél.

Beavatáskor kap egy hegyikristályt, amit szintén az Égiek segítségével felavatok az Atlantiszi gyógyító energiákra, ezt az ásványt bármikor a harmadik szeméhez teheti és meditálhat vele, egy un. „ szellemi internet” alakul ki az ásvány segítségével és a meditációban feltett kérdésre gondolatok, képek vagy érzések formájában válaszolnak az Atlantiszi angyalok.

(shutterstock.com)

Tanfolyam alatt meghallgat a tanítványom egy „Harmónia” meditációt, ami segít az elméje lecsendesítésében, ezt hanganyagként megkapja a tanfolyami anyag részeként a jegyzet mellé, így bármikor, ha kedve van akkor segítségére lehet, hogy elűzze a stresszt és az elméjét kikapcsolja, pihentesse.

Továbbá megtapasztalja a „Gyógyító Angyali Rituálé „hatását, ami szintén egy gyógyító technika, ami az aurának minden szintjén, időben, térben, kiterjedésben, lent, és fent megindítja a gyógyulást.  Ezzel a módszerrel is tud gyógyítani másokat a továbbiakban.

Megtanulja az Atlantiszi védelmi energia lekérését is, ami bizonyítottan erősebb védelmi hatású, mint az angyali mentális védelmek.

Az Atlantiszi angyal pecsétek közül választ egyet vagy akár többet magának, amelyik megszólítja azt lerajzolja és elviszi magával, hogy a pecsét energiája is segítse az Életét.

Végezetül a tanfolyam elvégzéséről egy Oklevelet kap, ami igazolja az Atlantiszi gyógyító tanfolyamon való részvételét és a technikák, módszerek sikeres elsajátítást.

(vibekestraarup.dk)

A tanfolyamot végzett személyek egyformán jártasak lesznek a gyógyításban? Úgy értem, ez az erő, energia, mindenki számára adott és egyformán működik a kezében?

Az Égiek által mindenki egyformán beavatást kap az energiára, de az energia erőssége annak           is függvénye, hogy mennyire áramlik bennük a szeretet és mennyire a segítségnyújtást helyezik fókuszba a kezelés során.

Miben lehet a segítségünkre a tanfolyam elvégzése, illetve az atlantiszi gyógyítás?

A tanfolyam elvégzése tisztulással, blokkoldásokkal és rezgésszint emelkedéssel jár emellett   egy öngyógyító és másokat gyógyító módszert sajátítunk el, valamint ahogy már a korábbi kérdésre adott válaszomban is említettem, hogy a tanfolyamon milyen tudást és technikákat sajátítunk el.

Itt tudhatsz meg többet az atlantiszi gyógyító tanfolyamról!

Itt pedig Ildikó bemutatkozóját találod!

Ildikó Szeretet Iskolájának Facebook oldalát ezen a linken éred el.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: plucys6.blogspot.hu

Szólj hozzá!
Ezt olvastad már?