Az inga és pálca művészete segít abban, hogy felmérd a káros energiasugárzásokat, amelyek negatívan befolyásolhatják az életedet és betegségeket okozhatnak. Napjainkban annyira jelentőssé vált, hogy külön tudományággá nőtte ki magát! Ám nem csak a káros energiákat méri be, hanem a radiesztéta képes eltűnt tárgyak, személyek megtalálására, betegségek bemérésére is.

 

Szikra Gábriel avatott be ebbe a csodálatos és sokoldalú tudományágba, a radiesztéziába:

 

Milyen negatívumai lehetnek annak, ha valaki hosszútávon mondjuk káros földsugárzásnak, vízérnek van kitéve?

Először is az aura meggyengülése a sugárzások által érintett helyeken.
Ez úgy hat ki a testre, hogy ennek következményeként hamarosan meggyengül az immunrendszer.
Így más negatív energiák is könnyebben bejutnak és súlyos testi tünetekkel, betegségek jelentkezésével kell számolni. Pl.: daganatos megbetegedések, agyvérzés, gyulladásos megbetegedések.
Tulajdonképpen mi a különbség a vízér és vízfolyás között? Mitől ártalmasabb a vízér?

A föld felszíne feletti és a földfelszín alatti vízfolyások között van különbség. Mégpedig a földfelszín alatti vízfolyások, azaz a vízerek komoly káros sugárzást generálnak, melyek a víz folyásirányával ellentétes irányban hatnak. Gyakorlatilag „elmossa” az aurából az energiát. A radiesztézia szempontjából vizsgált káros sugárzások közül a vízérét tartom a legkárosabbnak.

Mi a különbség a radiesztézia és a „teleradiesztézia” között?

A teleradiesztézia nem más, mint a távradiesztézia.
(E terület bizonyos mértékig már a parapszichológia fogalomkörébe tartozik.)
Kellő gyakorlás és tapasztalat megszerzése után indokolt esetben tárgyakat, embereket kereshetünk meg a segítségével.

imgur.com

Olvastam, hogy többféle földsugárzás, illetve háló is létezik, mint pl.: Hartmann-háló földsugárzás, Curry- háló földsugárzás, Szent György és Ley-háló földsugárzás. Honnan tudja az ember, hogy mégis melyiket sikerült bemérnie?

A radiesztéziai eszközök szakszerű használatával (inga és pálca) ezeket is konkrétan ki lehet deríteni, ennek módját a radiesztézia képzésen meg is tanuljuk.

Az oldaladon említed, hogy a tanfolyamot végző személy megismeri a radiesztézia „etika szabályait”. Netán ez azt jelenti, hogy „rossz” célokra is fel lehet használni?

Fontosnak érzem, hogy mindig elmondjam a képzésen, hogy az egónkat tegyük félre és „ipari kémkedésre” semmiképpen se használjuk a tanultakat.
Tehát a: „Feleségül vesz-e majd Józsi?” illetve a „Hol volt Mari tegnap este?” témájú kérdéseket inkább az érintettnek tegyük fel.  


hackernoon.com

Lehetséges az ingával vagy pálcával történő „csalás”? Például irányíthatja a puszta akaratom és nem maga az energia? Ezt hogy lehet kiszűrni, hogy mikor-melyik?

Amíg nem engedjük, hogy a radiesztéziai eszköz (legyen az inga vagy pálca) a saját tudatalattinkkal dolgozzon és az egónk önös akarata vezérli, addig ez bizony előfordulhat.
Mindenesetre bizonyos időközönként ellenőrző kérdésekkel kell tesztelnünk.

Bevallom, először félreértettem a kérdést és az jött át, hogy: „ a puszta karom”. Ezért csak zárójelben mesélem el, hogy sajna láttam már olyat, aki „szabályosan” rángatta az ingát, hogy az az általa kívánt eredményt mutassa.


clinterapia.com.br

Kell ehhez valami különleges képesség, hogy működjenek az emberek kezében vagy bárki képes lehet rá?

Természetesen vannak, akik szenzitívebbek, ez nem hátrány. A mondás, miszerint „a gyakorlat teszi a mestert” erre is igaz.

 

Mindezek után felmerül a kérdés, hogy maga az eszköz mondja meg, hogy hol vannak a jó és rossz fölsugárzások vagy csupán eszközök és bennünk fejlődik ki az az „eszköz”, amivel ezeket a helyeket bemérhetjük?

A műszer – én így mondanám – eleve bennünk van, igen.  Az inga és a pálca pedig a műszer mutatója. Nevezhetjük ezeket vizuális megjelenítésnek is.

Szóval… ráleltem egy káros sugárzási pontra. Mi a következő lépés azután?

Keresd meg az összes káros sugárzást az adott helyiségben és ha ezzel végeztél akkor, de csak akkor…
…gyorsan hívd a legerősebb barátodat és pakoljátok el onnan a megfelelő helyre az ágyadat vagy a kedvenc fotelodat!

topyaps.com

Használhatom a pálcát vagy az ingát akár testi betegségek feltérképezésére is?

Ha már elég gyakorlott vagy, és nem befolyásol az egód a diagnosztizálásban, akkor igen.
Pozitív kisugárzású helyen bármennyi időt tölthetek?

Nem, mert mint tudjuk, jóból is megárt a sok.

 

Szerinted mennyire múlik az egészségünk azon, mennyi káros fölsugárzásnak vagy mesterséges, elektromos sugárzásnak vagyunk kitéve?

Ez csupán egy tényező a sok közül, ami rombolhatja egészségünket. Tudunk tenni azért, hogy minél kevesebb káros sugárzás érjen (akár mesterséges, akár természetes). Pl.: felmérni radiesztéziai szempontból a lakást, de legalább a hálószobánkat, illetve a fekhelyünk közelében igyekezzünk minél kevesebb elektromos készüléket elhelyezni.  Ha például a mobilunkat messzebb rakjuk az ágyunktól, annak van még egy olyan üdvös hatása is, hogy az ébresztő kikapcsolásához mindenképpen fel kell kelnünk.

Ezek után, ha úgy érzed, készen állsz a radiesztézia elsajátítására, akkor bátran ajánlom neked Szikra Gábrielt:

Itt tudhatsz meg többet a radiesztéziáról!

Itt pedig Szikra Gábriel bemutatkozóját találod!

Ezen a linken pedig Gábriel Facebook oldalát éred el!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép:  bresciabimbi.it