A 2021-es év uralkodó bolygója a Szaturnusz lesz. Készülj fel arra, ami várhat rád, mert ezzel az 5 leckével bizony neked is szembesülnöd kell!

Nem véletlenül mondják a Szaturnusz bolygóra azt, hogy „tanító”. Illetve arról híres, hogy lassú, de tartós változásokat idéz elő. Emellett a karma, a sorsszerű fordulatok, és a formálás bolygója.

A Szaturnusz évében a következő 5 leckét kell elsajátítanunk:

1. Meglátod mi az, amin javítanod kell!

A Szaturnusz bolygó kissé kegyetlen. Jön és kíméletlenül felfedi előttünk a hiányosságainkat, a hibáinkat, mindazt, amit rosszul csinálunk. Éppen ezért számítanod kell arra, hogy a te szőnyeged alatt sem maradhat semmi és szembe kell nézned a valósággal, a félelmeiddel, mindazzal, amin változtatnod kell ahhoz, hogy sikeresebb, boldogabb, harmonikusabb életet élhess. Szigorú, de igazságos bolygó, ami csak annyit kér tőlünk, amennyire szükség van a változáshoz. Arról nem is beszélve, hogy csak így kerülheted el, hogy újra elkövesd ugyanazokat a hibákat!

2. Fogadd el és ne küzdj!

Mivel a karma, és a sorsfordulatok bolygója, elkerülhetetlen, hogy rengeteg tapasztalásban legyen részed. Természetesen várnak rád kellemes, ugyanakkor kellemetlen élmények is. Ám meg kell tanulnod örülni a negatív élményeknek is. A fájdalmas, kellemetlen helyzetekben ne a rosszat lásd, hanem a leckét és örülj neki, hiszen ezek is a fejlődésedet szolgálják! Minél jobban menekülsz egy tapasztalás, élmény elől, annál inkább üldözni fog. Elhiheted, az év végére sokkal bölcsebb leszel!

3. Át kell értékelned az idővel kapcsolatos hiedelmeidet!

Szaturnusz bolygó a vele azonos nevű ókori római istenről kapta a nevét,  a vetés, a vetőmag istene, a könyörtelen idő istenéről, aki a görög mitológiában  Kronosznak, az idő urának felel meg. Éppen ezért az év azt a tanulságot hozza magával, hogy át kell gondolnod az idővel kapcsolatos hiedelmeidet. Eleve érdemes számot vetned a múltadról és elgondolkoznod a jövőddel kapcsolatban. Vizsgáld meg a jelenedet is, hogy mennyire vagy elégedet vele! Gondold át, hogy mire van most időd, mire éri meg várni vagy éppen mire nem!

4. Meg kell küzdened a démonjaiddal!

A Szaturnusz levisz egészen a mélybe. Lassan, és rendszeresen hoz szomorúságot, fájdalmat, nehéz pillanatokat az életedbe. Természetesen azért, hogy a fejlődésedet szolgálja! Az évben nincs mese: szembe kell nézned a félelmeiddel és lelked démonaival. Minden olyannal, amit szeretnél elrejteni, méghozzá őszintén és kíméletlenül. Át kell értékelned az önmagaddal és a környezeteddel kapcsolatos hiedelmeidet. Ideje végre tisztán látnod!

5. Változtatnod kell eddigi életformádon!

2020 a rombolás éve volt. Megsemmisítette a régi életet. 2021 pedig az újjászületés éve lesz. A régi dolgok, szokások már nem működnek, nem vezetnek sehová. Ezért kell megvizsgálnod az egész életedet és átalakítani azt. El kell engedni a régit ahhoz, hogy beengedhesd az újat. Merj belevágni az új dolgokba, lépj ki a komfortzónádból! Valósítsd meg az igazi vágyaidat vagy ha nem tudod, mire vágysz, hát kísérletezz! Légy nyitott és próbálgasd a szárnyaidat! Találd meg önmagadat!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Tudtad? Létezik egy 13. és egy 14. csillagjegy is!

kép

Szólj hozzá!
Ezt olvastad már?