Az előző cikkben azt sorakoztattuk fel, mit NEM érdemes tennie egy spirituálisan bölcs embernek Valentin-napon. Most pedig lássuk, hogy mit ajánlatos MEGTENNIE egy spirituális egyénnek, ha tudatosan szeretne élni a Valentin-nap kínálta energiákkal!

Még mindig ott tartunk, hogy a Valentin-nap is egy mágikus nap, amikor megnövekednek az energiák és amelyeket a szolgálatunkba állíthatunk, kihasználhatunk vagy akár ki is gáncsolgatjuk magunkat általuk.

A következő 6 dolgot természetesen nem kötelező megtenni, de ha valaki szeretné egész nyugodtan, illetve érdemes lehet legalább egy-két dolgot észben tartani belőlük:

1. Ha új szerelemre, párkapcsolatra vágysz, most vesd be magad!

Legalábbis célszerű. Ha egyedülálló vagy és párra vágysz, akkor ma különösen érdemes leülnöd az Univerzummal és eltársalogni vele. Csapd magad törökülésbe, kis gyertyafény, kevéske koncentráció és már lökheted is a sódert az Univerzumnak, hogy küldje el neked a lelki társadat, a szerelmedet. Azt ne hangoztasd, hogy nélküle milyen rossz neked és egyedül vagy, egyszerűen csak kérd meg rá. Mond, hogy készen állsz rá. És eszedbe se jusson „cserét” ígérni, hogy „ha elküldöd, cserébe megváltozom”, mert ezzel csak fölösleges karmikus terhet rósz magadra.

De ha boszorkány, wicca vagy kitudja még milyen varázsértő személy vagy, akkor bevonzó mágiát is végezhetsz, ugyanis a mágia Valentin-napon különösen hatásos.

Minden bevonzást és kérést, lazán kell csinálni. No görcs, no reszketés. Nincs tétje a dolognak. Ha kicsi parát is viszel bele, már akadályozod a sikert…

2. Erősítsd meg kedvesedet – mond el neki érzéseidet

Bár egyesek erre biztos azt mondják, „minek, mikor úgyis tudja”, erre a válasz: mert sokan szeretik hallani. Arról nem is beszélve, hogy a kimondott szónak mindig ereje van. Másfelől természetesen szó sincs arról, hogy „csak ma kell szeretned”, de érdemes kihasználnod a Valentin-napi energiákat és erősítsd meg a párodat és valahol akár önmagadat és a párkapcsolatodat is néhány jól sikerült „varázsmondattal”. Minden a kijelentéseken múlik: „Te egy nagyszerű ember vagy”. „Boldog vagyok”. „Látom, hogy jól meg vagyunk és jó irányba tart a kapcsolatunk.” Használd bátran ezeket a megerősítéseket, hogy a Vonzás Törvénye, az Univerzum, rádolgozhasson arra, hogy valóban boldog legyél és nagyszerű legyen a kapcsolatotok. A „szeretlek” szóval meg végképp ne spórolj!

3. Elevenítsétek fel az eredeti Lupercaliát!

Legalábbis, ami a szexualitással kapcsolatos részét illeti. Érdemes megtartanotok a magatok kis fesztiválját. Persze, elmehettek moziba, étterembe, meg randevúzni, de választhattok szerényebb, hagyományosabb formát is. Vagy legalábbis az esti órákban! Eper evés pucéran, pezsgőzés, meg aztán fülledt pajzánkodás. Megtarthatjátok a magatok szex rítusát, ha úgy tetszik. A rituális szerelemnek mindig meg van a maga szépsége és nagysága is, ugyanis az ilyesfajta „minőségi szex” emeli a kapcsolatot magasabb szintre. Igen. Nem csak a szerelmi vallomások meg egymás szeretete, hanem a szex is képes növelni egy kapcsolat szintjét. Ráadásul, amellett, hogy „szép” hagyomány, nincs olyan férfi, akinek ne lenne kedvére, bár talán nő se, akik eleve jobban kedvelik az ilyen rituális szexet, amire elegendő időt szánnak és ahol nem csak a testüket, de a lelküket is beleadhatják.

4. Forduljatok áldásért az istenekhez vagy éppen az angyalokhoz!

Értelemszerűen attól függően, ki-kiben hisz. A boszorkányok, wiccák és akik még mágiáznak bizonyára a szerelem istenei, istennői áldását fogják kérni, hogy megerősítsék (nem kössék) a kapcsolatukat, jobban megértsék a kedvesüket vagy akár új partnerre leljenek. Szerencsét kérnek a szerelemhez. Nem mellesleg ezzel megtisztelik ezeket az isteneket is, akiknek tulajdonképpen a „napjuk” van Valentin-napon. De ugyanezt megtehetik az angyalok hívei is, hiszen adott a szerelem és a kapcsolatok angyala, nyugodtan lehet hozzájuk fordulni hasonló kérésekkel.

Azt meg bizonyára mindenki tudja, hogy a kérésért, áldásáért cserébe, illik megajándékozni őket.

5. Nincs, aki szeressen? Akkor szeresd magad!

Bár biztos vannak emberek, akik szeretnek, legfeljebb nem szerelemmel…

De a lényeg, hogyha nincs párod, akkor kesergés helyett szeresd inkább magadat! Amúgy is sokan állnak ezzel hadi lábon (mások meg egoizmusnak tartják az önszeretet fontosságát, nem is értem) de nem azt mondom, hogy menj és csókolgasd a tükörképedet, hanem nyugodtan lepd meg magadat virággal, édességgel, mozival, amivel csak szeretnéd. Miért ne kedveskedhetnél önmagadnak? És igen, az említett megerősítések végett, bátran kijelentheted, hogy „elégedett vagyok eddigi sikereimmel”, vagy „egyre szebb vagyok”, meg hogy „értékes egyén vagyok és ezt mások is belátják”. Ó és még valami… (amit úgy szeretnek az anti-valentinnapisták) „ne csak ma (vagyis aznap) szeresd magad, hanem mindennap!”

6. Kívánj sok boldogságot!

A párodnak meg magadnak is, de akár párban élsz, akár szingli vagy, ma ne spórolj a jó kívánságokkal! Kívánj bátran boldogságot, szerelmet azoknak a rokonoknak, barátoknak, akik párban élnek vagy bármely más idegen párosnak az utcán vagy a kávézóban, ahol éppen a lattédat szürcsölöd. Mondj rájuk áldást. Persze csak akkor, ha képes vagy szívből, másképp nem ér semmit vagy csak nagy adag negatív energiát szabadítasz fel. Ám ha megy ez neked szívből, hogy megáldj másokat, azzal valójában temérdek pozitív energiát indítasz el, ami vissza fog térni hozzád és te is boldog leszel a kapcsolatodban vagy legalábbis hamarosan, ha még nincs meg a kedvesed!

Előre is Boldog Valentin-Napot minden párban élő és egyedülálló spirinek!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

8+1 igaz történet arról, hogy a szerelem a síron túlon is tart

Leadkép: pinterest.com

Gifek: imgur.com

Szólj hozzá!
Ezt olvastad már?