Szinte mindennap akkor nézel az órára, amikor 11:11 van? Esetleg más tükörszámokat látsz, mint a 22:22 vagy a 03:03? Ha még csak egyszer-egyszer látod, talán tényleg a véletlen műve. De ha folyton képen vág vele az Univerzum és már a harmadik boltban fizetsz 1111 Ft-ot, akkor kapj észbe, és kösd fel a gatyád, mert hamarosan jelentős változásokon mehetsz keresztül.

Még C. G. Jung szerint sem a véletlen műve, hanem egy intő jel, amit úgy hívnak: szinkronicitás. Ez kérlek szépen azt jelenti, hogy a dolgok felszíni jelentése alatt ott rejlik a valóság, ami ilyenkor felszínre tör és kódolt formában közvetíti nekünk az üzenetét. Ezért kell figyelni és észrevenni az illúzió és a valóság közti különbséget. Mikor sokat látja az ember, készen áll belépni a Legfelsőbb Valóságba, felemelkedve a dualitásból az Egységbe.

molodost35_ru.

Maga a 11:11 jelentése a beavatás, a beteljesedés, a magasabb fokozatra, mesterfokra történő lépés, továbbá a Legfelsőbb Igazság kinyilvánítása. Egy erőteljes jele annak, hogy időszerű a spirituális ébredés, fejlődésed, és hogy hamarosan komoly változások mehetnek végbe az életedben. Készen állsz arra, hogy magasabbra szintre lépj és beteljesítsd a sorsodat.

Persze ez nem azt jelenti, hogy minden egyes évben vagy hónapban mikor visszaköszön, sorsfordulatok és óriási változások történnek majd, de azt sem lehet kizárni. Jelentheti azt is, hogy újabb szintre lépsz, szellemileg ismét fejlődsz, valamit megértesz, megtudsz, amit eddig nem. Ennek okán kell olyankor figyelni a gondolataidra, érzéseidre, a felvillanó ötleteidre, mert ezek üzenetek, intelmek is lehetnek.

gif-finder.com

Sokan csak akkor döbbennek rá, amikor hirtelen megemelkedik az energiaszintjük és megkezdődnek a változások. Soha vissza nem térő lehetőségeket kapnak vagy mondjuk sorsdöntő választás elé kerülnek. Átalakul a gondolkodásuk, a hitük, a nézetük, beindulnak a rejtett vagy éppen meglévő képességeik. Kiéleződnek a megérzéseik, az álomlátásuk, vagy az auralátásuk.

Továbbá a 11:11 lehet egy megerősítés is, hogy jó úton járunk. Ezzel is kifejezheti magát az Univerzum, hogy jó az, amit csinálsz, elfogod érni a célodat és hogy tudd, figyel rád és támogat.

Hasonló jelentéssel bír a többi mesterszám is, mint a 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 és a 99. Ugyanis ezek a számok is a Felsőbb Valósághoz tartoznak. Minden mester szám egy beavatási szintet jelent, amin jó esetben mind átesünk azért, hogy tudatunk és szellemünk magasabb szintre léphessen.

Mondani sem kell, hogy mivel a számok önmagukban is rendelkeznek rezgésszinttel és erővel, ettől olyan különlegesek a mesterszámos napok is, mint a 11 hó 11 meg a 9. hó 9-e. Ilyenkor különösen működik a Vonzás Törvénye és minden törvény, ami az Univerzummal áll kapcsolatban.

Ott vannak veled az angyalok…?

Mások szerint, ha nem éppen az Univerzum támogató erejére utal, akkor az angyalok jelenlétére. Hiszen ezek a számok pont olyan tökéletesek, mint maguk az angyalok és ugyanazon a spirituális szinten rezegnek. Vagyis lehet, hogy az angyalok, illetve őrangyalod aktív jelenlétét élvezed akkor, amikor sokat látod a 11:11-et!

Még a szerelmet is beharangozhatja…

Mint azt tudjuk, vannak az ikerlángok, akiket a mitológia szerint egy anyagból teremtettek, majd a kialakult káosz következtében szétváltak és a Földön addig bolyonganak, amíg meg nem lelik egymást. A 11:11 pedig egymás tükörképe. Ikrek. Éppen ezért egyesek szerint a 11:11-el történő gyakori találkozás azt is jelentheti, hogy a közelben van az ikerlángod és hamarosan találkozol vele.

Mindenképpen érdemes nyitott szemmel járni, bármikor is látjuk, mert mindenképpen jelentése, üzenete van a számunkra!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép:  youtube.com