Hallottál már valaha a Munay-ki 13. Rítusról, amit úgy is neveznek, hogy az Anyaméh gyógyítása? Ez egy csodálatos, lélekemelő és igen intenzív módszer arra, hogy kapcsolatba kerülj a női éneddel, leold a tudatos és tudattalan félelmeidet és blokkjaidat vele kapcsolatban, illetve növelheted rezgésszintedet és gyógyító erődet.

Azon kívül, hogy megszabadulhatsz lelki sebeidtől és terheidtől, segíthet megszabadulni a menstruációs fájdalomtól, elengedni az elvetélt gyermek lenyomatát, de aki meddőségtől szenved, akár meg is szabadulhat tőle! Várandósoknak pedig kifejezetten ajánlják a gyakorlását!

Pálinkásné Czirják Ildikóval, a Munay-Ki 13. tanítójával és átadójával beszélgettem erről a csodálatos rítusról:                                

Mit jelent a Munay-Ki? Honnan ered ez a módszer?

A Munay-Ki Rítus az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok őshonos népeitől származó módszer, ami eredetileg Kilenc Rítusú Beavatásból áll. Maga pedig a Munay-Ki a quechua (Peru és környékén beszélt őshonos nyelv) szóból származik, és azt jelenti “Szeretlek”.

Az Anyaméh gyógyítás a 10. Rítus lenne, de mivel a 13 Hold-ciklushoz köthető, ezért kapta a Munay-Ki 13. Rítus nevet.

AllEvents.in

Tudnál egy kis információt csepegtetni arról, mi ez a 9 rítus és mi történik közben?

A Munay-Ki egy kilenc rítusból álló beavatás, amelynek során az ember a bölcsesség és az erő emberévé válhat. A Munay-Ki kódokat (fénylő magokat) energiaátadással kapjuk meg a testünkbe, illetve a csakráinkba, melyek azután kifejtik áldásos hatásukat és növekedésnek indulnak, hogy egész életünkben támogató erőként legyenek jelen bennünk, ahogy a Munay-Ki beavatásban részesülünk, érezzük az úgynevezett fénylő teremtmények jelenlétét és bölcsességét, ahogy rezgésszintünk emelkedik, ők segítenek majd utunkon.

A 9 Rítust én is megkaptam és átadóvá váltam, de a 13. Rítus közelebb áll hozzám, mivel az volt a születésnapi ajándékom egy gyógyító ismerőseimtől, és miután megkaptam, már a következő hónapban megtartottam az első átadásomat, ahol összesen 13-an voltunk.

Pontosan melyik ez a 13 női ciklus, ami a 13 Hold-ciklust is jelképezi?

A Rítus a Hold egy év alatt megtett útját, a 13 Hold-ciklust, és az ezzel harmóniában lévő 13 női ciklust jelképezi, ezt az ősi Hold-erőt használva gyógyítja a női méhet, a nőiességet, a teremtőkészséget.

andeanway.net

Hogy kell elképzelni egy ilyen rítust? Olyan, mint egy mágikus szertartás vagy inkább kezelés?

A Rítus 3 részből áll, egy elméleti részből, amikor a Rítus történetéről és az Átadásról beszélek, egy meditációból, ami ráhangolódás a Rítusra és az elme lecsendesülésére szolgál továbbá a Rítus átadása, ami egy szertartás, amit szabadtérben és bel térben egyaránt megtarthatunk. Az átadáshoz létrehozunk egy Szent teret és egy jelképes oltárt, ami köré 13 mécsest vagy gyertyát teszünk, a Szent térben történik a rítus átadása és jelképesen virágszirmokba suttogva átadjuk a rítust elsőként édesanyánknak, azután pedig a jókívánságainkat további virágszirmokba suttogjuk és az utolsó virágsziromba Föld Anyának mondunk köszönetet.

Nagyon megható és női energiákat fizikai és lelki szinten megmozgató szertartás.

Szexuális jellegű problémákon is segít a rítus?

Igen, mivel a rítus minden olyan lenyomatot gyógyít, ami szexuális aktus során keletkezett vagy amelyek a felmenőinktől öröklődött, idetartozik minden olyan aktus, amiben nem örömmel vettünk részt, anyáink nehéz szülései, abortuszok, vetélések lenyomatai is.

agendaculturalrosario.com

Meddőségen is segíthet vagy azon, hogy egészséges csecsemőnek adjon életet a várandós hölgy?

Igen, meddőség esetén is segíthet, mert oldja azokat a lelki fájdalmakat, amelyek a meddőség fizikai vagy lelki okai.

Ha valaki „átadó” lesz, bárkinek átadhatja ezt az oldást, gyógyító erőt?

Igen, bárkinek átadható, nőknek és férfiaknak egyaránt, mivel a férfi is hordozhat az édesanyjától lenyomatokat, Ő is egy nő méhéből fogant.

Kislányok és kisfiúk esetében 10 éves kortól ajánlott, mivel a rítus átadása után 13 napon keresztül minden nap egy mantrát el kell mondani, a további tisztulásért és oldásokért.

Mennyire pozitívak a visszajelzések azoktól, akik elvégezték a tanfolyamot?

Saját személyes tapasztalatom, hogy a menstruáció miatti mellfeszülési fájdalmaim teljesen megszűntek. Lányom és más fiatal lányok is arról számoltak be, hogy a menstruáció előtti és első napján a rendszeres görcsök teljesen elmúltak, pedig korábban még gyógyszeres csillapításra is szükség volt több esetben.

Volt, aki érzékelte elhunyt édesanyját a rítus átadása közben így sikerült neki elengedni őt.

Várandósoknak is kiemelten ajánlott a rítus, a terhesség könnyebb viselésére, továbbá nem örököli meg a magzat az édesanyja méhében tárolt lenyomatokat.

Olyan visszajelzés is érkezett, hogy a rítus átadása után pár héttel, több éves sikertelen próbálkozás és vetélés után terhes lett a hölgy és 9 hónap után egészséges gyermeknek adott életet.

sunshineuni-uk.com

Köszönjük Ildi a segítséget!

Ezek után, ha úgy érzed, készen állsz Munay-ki 13. rítus elvégzésére, akkor ajánlom neked Ildi Szeretet Iskoláját:

Itt tudhatsz meg többet a Munay-ki 13. rítus tanfolyamról!

Itt pedig Ildi Szeretet Iskolájának bemutatkozóját találod!

Ezen a linken pedig Ildi Szeretet Iskolájának oldalát éred el!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

 

Te is szeretnéd nálunk bemutatni tanfolyamaidat, szolgáltatásaidat? Keress bennünket a feltételekért Facebook oldalunkon vagy e-mailben az arkadia@szerkesztoseg.hu címen!

Leadkép: rosierees.com