Szerencsére rengeteg empata van közöttünk. Csakhogy az empaták között akadnak igencsak különleges lelkek is. Akik megérzik a természeti katasztrófákat, az időjárás változást, a holdállását, akik kapcsolatban vannak a természettel. Ők az extra érzékeny ”Geosentient” empaták.

Mostanában egyre több természeti katasztrófa söpör végig a világban. Cunamik, súlyos aszályok, földrengések. Sok esetben pedig ez a mi hibánk, hiszen a mikrokozmosz befolyásolja a mikrokozmoszt. A mi, emberi problémáink kihatnak a természetre is. Évek óta figyelmen kívül hagyjuk a környezetünk szükségleteit, és magától értetődőnek tartjuk az ajándékait.  A természeti katasztrófák pedig jelek, amik olyan pszichikai energiákkal, frekvenciaingadozással járnak együtt, amit csak bizonyos emberek képesek megérezni. A ”Geosentient” empaták.

A katasztrófák területeken nemcsak a félelem növekszik meg, hanem a hőmérséklet és a nyomás változása is fokozza a pszichikai aktivitást, és komoly érzelmi hatást gyakorol a csakrákra és az energiaközpontjainkban, amik akár meg is betegíthetik az empatákat, hiszen nemcsak az emberek, hanem a Természet félelmeit, érzéseit, fájdalmát is átveszik. Ám a feladatuk nem az, hogy átvegyék a fájdalmat és ők szenvedjenek, hanem segítsenek a Földnek csökkenteni azt. Vagyis nem porszívók, hanem inkább egy akupunktúrás tűk a Föld számára és elősegíti a gyógyulását, illetve felhívhatja a figyelmet Földünk helyzetére.

A geosentientek képesek előre megérezni a katasztrófákat és olyan testi és lelki szinten érzik a közelgő bajt. Emellett nagyon érzékenyek a hold ciklusokra is, mivel kapcsolódnak a Holdhoz is és tökéletesen érzik a hold kibocsátott frekvenciákat.

Bár ez személyenként változhat, mégis van néhány olyan jel, ami arra utalhat, hogy a Geosentient vagy.  

Kép: consciousreminder.com

– kimerült vagy érzelmileg és fizikailag gyenge

– különösen érzékeny vagy

– fáj a fejed

– hirtelen erős érzelmek öntenek el

–  aktivizálódnak a pszichikai képességeid

–  nagy nyomást érzel magadon

Ezeket főleg az időjárás változás vagy a katasztrófák előtt érzik. A legtöbb geosentient azt állította, hogy tüneteik szinte azonnal eltűnnek, mikor bekövetkezik az esemény, de akadtak olyanok is, akiknél állandósult.

A legtöbb állat is geosentient, hiszen sokkal közelebb állnak a Természethez, mint az ember. A pszichikai képességeik sokkal finomabbak, ami segít azonosítani a környezetük legkisebb változásait. Annyira élesek az érzékeik, hogy a természeti katasztrófákat már jóval korábban megérzik. Tudományosan bebizonyosodott, hogy az állatok elkezdenek furcsán viselkedni a súlyos balesetek, például a földrengések, a ciklonok stb. előtt.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

10 jel, hogy ízig-vérig empata vagy

Leadkép: inner-intuitions.com