Az égiek szemében mindannyian értékesek vagyunk és mindenkire szükségük van. Kire jobban, kire kevéssé. Ez a céljaiktól is függ. Hogy mit akarhat tőled az Öreg? Vagy Buddha vagy bármely felsőbb hatalom, akiben csak a hitedet leled? Talán most végre megtudod, mint ahogy a 7 jel segítségével felismered azt is, hogy egyáltalán Isten szólít téged, mert feladatot kíván rád bízni!

 

1. Hozzád szól egy idegen személy segítségével

Elhiheted, nincs Istennél fantáziadúsabb em…egyén. Rengeteg színes eszköze van arra, ha átszeretne adni neked egy üzenetet vagy fontos közlendője lenne. Mi sem egyszerűbb egy ember használni erre a célra. Ne értsd félre, nem szállja meg, – bár sose lehet tudni! – csak elültet egy gondolatot a fejében majd úgy keveri-kavarja a dolgokat, hogy ti találkozzatok és átadja. Aztán a hírvivő talán azt se fogja érteni, minek mondta azt, amit… ezért nem kell mindjárt lerázni az öregasszonyt, a tatát, vagy bárki más, alapvetően bizalomkeltő embert, mert nem tudhatod, nem-e a Felsőbb Hatalom akar hozzád szólni. Nem mondom, hogy minden esetben így van, de mikor a mondandója szíven üt, mélyen elgondolkodtat, pont jókor jött, akkor nagyon is számolnod kell a lehetőséggel.

2. Elönt a feltétlen nélküli szeretet

Volt már életedben olyan pillanatod, amikor egyszer csak minden ok nélkül elöntött a forró, túláradó, feltétel nélküli szeretet? Annyira erőteljes volt, hogy szabályosan feszítette a mellkasodat? Talán megláttál egy ember, egy pillangót, egy jelenetet, és hirtelen azt érezted annyira szereted…  azt a pillanatot, az embert, az egész világot? Ez volt kérlek szépen akkor az isteni szeretetet megnyilvánulása. Egy kis darabkáját érezhetted annak, amit Isten is érez. És ha átélted már egyszer vagy kétszer azt, akkor ez annak volt a jele, hogy ideje nem csak magaddal, hanem másokkal is, a körülötted levő világgal is foglalkozni. Ugyanis, akiben fellobban az isteni szeretet, az képes adni valamit a világnak. Lehet, hogy még nem tudod mi az, de ott van benned, a gyógyító, a látnok, a bölcs, a mester, aki már várja, hogy a világ és az emberek szolgálatába álljon.

A te dolgod megkeresni a módját annak, miként tehetnéd meg, mert fogadd el, ez az égiek akarata.  Okkal születtél meg, és eljött az ok kibontakozásának ideje, hogy beteljesítsd a sorsodat.

3. Hangokat hallasz

Akit az égiek szólítanak, azokat néha szó szerint szólítják és hangokat hallanak. Persze nem árt kivizsgáltatni magadat, de ha tudod, hogy nem vagy klinikai eset, akkor megnyugodhatsz, az égiek szólítását hallod, amit ha tudomásul is veszel, abba is szokott maradni. De így általuk meghallhatod az angyalok hangját és útmutatását.

Hogy még „csak” a belső hangodat is hallod meg, ugyanaz a célja neki is. Segíteni, meg súgja, mit kell tenned.

4. „Megvilágosodsz”

Sokan azt hiszik a megvilágosodásra, hogy az úgy történik, mint a filmekben. Jön a nagy sárgapaca, elönt a világbéke, meg a hatalmas szeretet és hirtelen mindent megértesz és rettentő titkos tudás birtokosa leszel, majd szépen felemelkedsz a Mennyekbe, vagy földi mester leszel. Persze van valami efféle, de kb. ha 100 évente történik meg tényleg ilyesmi, ha  nem több…

Ellenben kisebb – de ugyanolyan értékes – megvilágosodásokban a hétköznapi mezei embernek is lehet része. Amikor hirtelenjében rá jön valamire, megért, összeáll neki a kép, erősen tud valamit. Az is megvilágosodás. Ilyenkor az égiek oszlatják el a ködöt az elmédben, felrántják egy kicsit a leplet, hogy a tudtodra adjanak valami fontosat. Mert akkor azt éppen tudnod kell.  Meg kell értened, meg kell látnod.

Ilyenkor hirtelen az ember tudja, mit kell tennie, minek kell lennie, hova kell mennie. Ugyanis célt, illetve feladatot kapott.

5. Rád tör az elhivatottság érzése

Ha az égiek úgy kívánják, – természetesen nyomós okkal, mert eleve erre szántak – hogy lépj az isteni útra, akkor felébresztik benned az elhivatottság érzését. Megesik, hogy egyik napról a másikra azt érezheted, hogy hatalmas a hited, imádkoznod kell, többet kell foglalkoznod az angyalokkal, gyakorolnod kell valamilyen vallást. Mert természetesen attól még, hogy Isten vagy az égiek szólítanak, nem feltétlenül keresztényi értelemben teszik… hogy légy misszionárius vagy efféle…

Tehát, megnő az érdeklődésed, de a hited és az elszántságod. Meg lehet, hogy jobban elkezdesz hinni Buddhában, Krisnában, Oziriszben, Istenben, az égiekben vagy akármi másban, mint eddig. Azt akarod majd, hogy kitöltse a mindennapjaidat, hogy aktívan a részévé váljon, ha eddig így nem lett volna.  Mindezáltal megleled a belső békédet, még az is lehet, hogy templomba kezdesz járni vagy otthon építesz fel magadnak egy kis szentélyt.

6. Felébred benned a küldetéstudat

Lassan vagy akár egészem hirtelen, de rájössz, hogy a világ nem csak a te életedről szól, hanem másokéról, az egész világról. Felébred benned a vágy, hogy tenned kell valamit. Segíteni akarsz családodon, ismerőseiden, a többi emberen, az állatokon, az egész világon, mindenkin. Ám nem úgy, mint egy megszállott, hanem keresni kezded lehetőséget, hogy megtedd. Felajánlod a segítségedet, odafigyelsz a környezetedre, mellette pedig mondjuk önkéntes munkát is végzel.

Az égiek tudják ki vagy és mire születtél és most azt mondják, kezd meg a szolgálatodat és segíts másokon a legjobb tudásod és lehetőségeid szerint! Légy a segítségükre azáltal, hogy idelent tevékenykedsz.

Nem kell mindjárt nagy dolgokra gondolni. Az egészen apró dolgok is nagy horderejűek lehetnek. Egy egyszerű beszélgetés is lehet sorsfordító egy ember számára, de még mosoly vagy akár ölelés is. Így lehetsz te is a mindennapok apostola, Jézusa, Buddhája, istene vagy istennője.

7. Meglátogatnak álmodban az égiek

Ez az egyik legkönnyebb módja, hogy szót váltsanak veled, hiszen ilyenkor alszik a tudatod és képes vagy csatornaként működni. Így megjelenhet Isten, az angyalok, vagy bárki más az álmodban, hogy elmondja, amit közölni szeretne veled, aki útba akar igazítani, meg akarja mutatni mit kellene tenned. De az is lehet, hogy olyan álmot küldenek a szemedre, amiből szintén ez derül ki, vagyis megvilágosító álomban részesítenek.  Az ilyen álom annyira más a többihez képes, hogy biztosan fogod tudni, hogy „ez az”.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Képek: giphy.com, buzzfeed.com,popkey.co, razorbackwriteraus.wordpress.com, davinciblog.com.ng, gfycat.com,   Leakép: express.co.uk