Nem árt ismerni az Ördög, a Gonosz, a démonok trükkjeit, akik előszeretettel munkálkodnak azon, hogy tévútra csaljanak, bűnbe vigyenek, hogy elcsábítsanak bennünket. Így próbálják elérni, hogy eltávolodjunk önmagunktól, az angyaloktól, az égiektől és ezáltal igyekszenek megszerezni a lelkünket. Még szerencse, hogy őrangyalunk vigyáz ránk és megvédelmez! De azért jobb ismerni azokat a bizonyos jeleket…

 

A Gonosz ott próbál kigáncsolni bennünket – no meg az égieket – ahol tud. Igyekszik rossz útra csalni, rávenni minket a sötét dolgokra, hogy megszerezzék legfőbb kincsünket,  – a lelkünket – esetleg meggátoljanak magasabb rendű céljaink, életfeladatunk, sorsunk beteljesítésében, pláne, ha azzal jót tehetünk másokkal.

Amennyiben a következő jeleket tapasztalod, légy erős, küzdj, ne add meg magad, mert jó eséllyel a Gonosz munkálkodik, hogy belevigyen a rosszba:

1. Tálcán kínálják fel szíved leghőbb vágyát

Fordult már veled elő olyan, hogy baromira vágytál valamire, és hipp-hopp, megteremtődött, valaki szabályosan ezüsttálcán kínálta fel neked, vagy ott termett valahol, mintha rád várna? Közben az volt az érzésed, túl szép ahhoz, hogy igaz legyen?

(imgur.com)

Sajnos ez az egyik „legmarcerásabb” jel, mert nem mindig a Gonosz áll mögötte. Lehet, hogy csak penge vagy a Vonzás Törvényéből, a Titokból, a pozitív gondolkodásból, esetleg az angyaloktól, az égiektől kapod ajándékba. Itt már csak a megérzéseidre tudsz hagyatkozni. Ha úgy érzed, minden akadály nélkül, szívből tudsz neki örülni, elfogadni, akkor valóban az előbbiekről lehet szó.

Ám ha valóban ott van az a bizonyos „túl szép” dolog, és egy kissé nyugtalan vagy, érzed, hogy valami ezzel nem stimmel (és reméljük nem csak nehezen fogadod el a jó dolgokat, mert akkor neked ez a jel sem lesz segítségedre) akkor azért nem árt alaposan eltöprengened a dolgon. Ilyenkor az őrangyalod igyekszik téged figyelmeztetni. Járj utána, hogy valóban annyira jó-e az az adott állás, ajánlat, lehetőség, akár tárgy vagy éppen személy, akit eléd löktek? Mert benne van a pakliban, hogy a démonok szórakoznak veled és amiről azt hinnéd maga a megtestesült álom, maga lesz a rémálom…

(sadmoment.com)

Jó példa lehet, mikor az álommelóról kiderül, hogy valójában rabszolgameló vagy hazavágna idegileg. Esetleg belebotlasz a látszólagos életed szerelmébe, aki utána egy lelki roncsot csinál belőled. De az is lehet, hogy házas vagy, erre feltűnik az álomból kilépett a pasi, aki próbál téged belevinni a rosszba… Vagy elfogadod a méregdrága ajándékot valakitől, a talált tömött pénztárcát az utcán, de utána „megfizeted az árát” és onnantól kezdve csak rossz dolgok történnek veled…

Ha nem vagy biztos magadban, a dolgodban, kérd az égiek segítségét, hogy adjanak valami rettentően egyértelmű, világos jelet neked, hogy meg tudd, elfogadhatod-e vagy sem!

2. A semmiből érkező segítség esete

Nagyon hasonló az előbbihez. Te épp bajban vagy, erre megjelenik valaki, aki azt mondja tud neked segíteni. Szinte varázslatos módon előrukkol a megoldással. Vagy a neten találsz egy ilyen hirdetést. A segítség nem kerül semmibe, abszolút „jó szándékú”, kockázatmentes. Megint túl szép ahhoz, hogy igaz legyen…

(buzzfeed.com)

Sajnos ez a jel is kemény dió. Ugyanis az angyalok, az égiek is állhatnak mögötte. Így próbálnak neked segíteni vagy teljesítik azt, amit imában kértél, esetleg megint a Vonzás Törvénye dolgozik.

Hogy miért használja a Gonosz a Jók módszereit? Egyértelmű: hogy beleszaladj. Hogy ne tudd megkülönböztetni. Hiszen ha tényleg az égiek segítenének, de te nem fogadod el, az öröm a Gonoszoknak. Mint ahogy az is, ha bedőlsz az ő mesterkedéseiknek.

Akkor honnan a cickányból kellene tudnod, hogy mikor éppen valami eszméletlenül jó dolog érne, hogy ki áll mögötte?! Muszáj lesz az égiek segítségét kérned! Hogyha igazán az ő kezük van a dologban, hogyha elfogadhatod, adjanak valami tiszta és egyértelmű jelet.

Illetve hagyatkozhatsz megint a megérzéseidre! Hogy mondjuk gyanús az illető, aki előállt a váratlan segítséggel, rossz érzésed van tőle, netán arra utal, hogy majd „később” kell viszonoznod a segítségét, akkor már nem stimmel valami.

(giphy.com)

Ilyenkor nem árt okosan megvitatni másokkal is a kérdést, ki és mit gondol róla. Akár a jósnőddel, de lehet az a legjobb barátod vagy a párod is. Hátha rajtuk keresztül üzennek az égiek!

Mert sajna nem tudhatod, hogy az illető – tipikusan az Ördög Ügyvédje – nem maga a Gonosz-e, vagy egy bábja, illetve nem ők állnak-e a hirdetés mögött.

3. Megpróbálják megrendíteni a hitedet

Ugyanis ha megrendül a hited, elkezdesz kételkedni és egyre kevésbé hiszel az égiekben vagy éppen a jóságukban vagy éppen önmagadban, a Gonosz annál jobban beférkőzik a szívedbe és belülről kezd mérgezni. Hogy érhetik el ezt?

Olyan eseményeket, helyzeteket produkálnak, hogy megrendítsenek. Szemtanúja leszel a rossznak, egy balesetnek, gyilkosságnak és arra gondolsz majd, hol maradnak az égiek. A legrosszabb esetben elvesznek tőled valamit vagy valakit és akkor ugyancsak megkérdőjelezed Istent vagy akiben hiszel, hogy miért nem segített. Elérik, hogy elkövess valami hibát és utána magadat okold, kételkedj a képességeidben, a tudásodban, akár a józan eszedben. Azt akarják, hogy kétségbe ess, elveszítsd a reményt, hogy félj és mikor úgy érzik, elég gyenge vagy, lefognak rántani a mélybe…

(goodreads.com)

Ezért kell, hogy erős legyen a hited minden körülmény között és ha kell, kérj segítséget az égiektől!

4. Gonosz, sötét gondolataid támadnak

Tegyük fel, hogy súlyos anyagi problémáid vannak. Azon agyalsz, honnan szerezhetnél pénzt, hogyan old meg a gondot. És nem csak futólag, hanem tartósan erkölcstelen, becstelen ötletek jutnak az eszedbe és azon töprengsz, hogyan kivitelezhetnéd őket.

Valaki megbántott, kiszúrt veled. Bosszút forralsz. Olyan sötét gondolatok jutnak eszedbe, mint még soha.

Akár peches, negatív időszakodat éled, akár nem, olyan sötét képek villannak a fejedbe, hogy ártani akarsz magadnak vagy másnak. Nem látsz más kiutat a szenvedésből, a rosszból. Talán az italban, a drogokban, a lopásban, az öngyilkosságban látod a megoldást.

(wifflegif.com)

Máskor fontolóra vennéd a dolgokat, most viszont a legveszélyesebb, a legkockázatosabb dolgokra is beleugrasz. Érzed magadon, hogy kétségbeesett vagy, de nem tűnik fel, hogy meggondolatlan is. Erős késztetést érzel arra, hogy valamit megtegyél. Ami persze rossz.

Ilyenkor a belső démonjaiddal és talán sajnos a külsőkkel is küzdesz. Ott suttognak a füledbe, igyekszenek rávenni arra, hogy bűnt kövess el, hogy véts magad vagy más ellen.

Amennyiben úgy gondolod, jelenleg ebben a helyzetben vagy, kérj angyali védelmet, tarts belső és külső tisztítást, kérd az égiek segítségét és harcolj! Ha szükséges, kérj segítséget szakértő személytől, hogy űzze el őket, de ne add meg magadat a Gonosznak! A lelked mindennél értékesebb, semmi sem lehet olyan fontos, hogy eladd nekik!

(giphy.com)

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: 365.com.mk