Ugye ez az egyik legnépszerűbb mágiafajta, amit a legtöbb ember legalább egyszer kipróbál vagy aktívan űz. Végül is érthető, hiszen az emberek főleg pénzre és szerelemre vágynak és mindkettőért képesek hegyeket mozgatni és akár mágiához folyamodni azért, hogy csurranjon-cseppenjen valami. De van is értelme? Beválnak?

Hol is kezdjem… azért is kell rendbe tenni a dolgokat mert a tévében a sok ezomókus egy kissé lejáratja a mágia ezen válfaját, amikor turbánnal a fejükön, homlokukon olyan ráncokkal koncentrálnak, amit egy mopsz is megirigyelne és a kezüket a képernyő felé remegtetik, hogy „igen, küldöm a telefonálónak a pénzmágiát”. Ó Dzsízösz, ez az a pillanat, amikor az ember egy asztaltársaságnál inkább elhallgatja, hogy maga is spiritualitással foglalkozik, mert kiröhögik az ilyenek miatt…

Ugyanis a pénzmágia egy modern dolog, illetve megnevezés. Valójában nagyon ősi, hiszen régen is fontos volt az ember számára a bőség és a jólét, csak akkor még a jó termésért imádkoztak és varázsoltak, meg hogy szaporodjon az állatállomány, jó legyen a húsuk a tejük, a csirkék eleget tojjanak meg elég hal akadjon a hálóba. Aztán mivel a legtöbb ember nem folytat mezőgazdasági tevékenységet, érthető, ha ezekből a varázslatokból pénzmágiák lettek. Nem kell a tojás, jöjjön készen az a lóvé.

Tudjuk jól, hogy mindent és mindenkit körbevesz az energia. Vagyis igen, létezik a pénzenergia is, amit különféle módokon lehet bevonzani. A Feng Shuinak erre temérdek tippje van, milyen eszközöket, tárgyakat használhatunk, amivel bevonzhatjuk a pénzt. Sőt, azt is kimondja, hogy mivel űzzük el akaratunkon kívül ezt a kelendő energiát.

Aztán ott vannak a boszorkány, a wiccák régi varázslatai, amikkel gazdagságot idézhetünk elő és persze a mai modern vallásgyakorlók is készítenek ilyen mágiákat.

Azt is tudjuk, hogy nem csak energiája, rezgésszintje van mindennek, hanem „megfelelése” is. Ebből adódóan egyes ásványok, növények ugyancsak képesek arra, hogy bevonzzák a pénzt, hiszen ezt a tulajdonságot sugározzák magukból.

Mindebből jól látszik, hogy a pénznek is van egy bizonyos energiaszintje.  Fontos tudni, hogy minden akkor tud fejlődni, gyarapodni, ha az energia áramlik. Az egészséges működés lényege a harmonikus energiaáramlás. Ha akadályozva van az energia, az problémát okoz. Éppen ezért kell a pénzenergiát is áramoltatni. Ki adod a kezedből, majd visszakapod. Ez az Adok-Kapok törvény lényege is. Adnod kell ahhoz, hogy kaphass. Ez nem azt jelenti, hogy ne spórolj, ne tegyél félre pénzt, hanem azt, hogy mellette tudd is áramoltatni.  De most mihez kezdj ezzel a pénzenergia dologgal?

A kulcs abban rejlik, hogy a pénzenergia anélkül is létezik és adott, hogy te konkrétan pénz tartanál a kezedben. Mert nem csak a tárgyakban rejlik az energia. Anélkül is bevonzhatod a tűz vagy a víz elem energiáját, hogy gyertyát gyújtanál vagy egy pohár víz fölött kuporognál. Az energia áramlik, mozog, tehát megidézhető, mozgatható. Vagyis igen, pénzenergiára tehetsz szert anélkül is, hogy pénz lenne a kezedben. És ha már ott van nálad az energia, meghívtad az életedben, jönni fog a fizikai pénz is.

Ez, egy dolog, amit tudnod kell, hogy ezen az alapokon működik a Vonzás Törvénye, a teremtés, a varázslatok minden.

A másik, hogy a pénzvarázslatok nem feltétlenül adnak pénzt a kezedbe, legalábbis elég ritkán. Kétségtelenül beválhat úgyis egy-egy pénzvarázslat, hogy annak az eredménye egy kaparós sorsjegy 50 ezer forintos nyereménye legyen, más meg mondjuk egy 20 ezrest talál az utcán, ami egyenesen rá várt. Igen, ilyen is van, valaki számára így testesül meg a pénzenergia.

Másoknál viszont elsősorban a lehetőséget adja meg, hogy pénzhez jusson: Sikeresen eladja az ingatlant vagy azt az ingóságot, amit évek óta nem tudott. Fizetésemelést kap, előléptetést, jobb munkaajánlatot, részmunkaidős állást, felmerül benne a vágy, hogy saját vállalkozást indítson vagy tovább tanuljon és így tovább. Vagyis mindenkinek egyedi formában teremtődik meg az elővarázsolt pénz, ezért jobb, ha nincsenek is elvárásaink. Toljuk ki a varázslatot, ha úgy tetszik, Feng Shuizzunk, nyomassuk a teremtést meg a Vonzás Törvényét és hagyjuk, hogy a pénz olyan formában találjon ránk, amilyenbe nekünk a legjobb. Hiszen az energia intelligens, úgy jelenik meg, ahogy arra nekünk szükségünk van.

Tudd, hogy a varázslat, a bevonzás, a teremtő erő csodát tehet veled. De nem mindenkivel. Hogy miért, ne is kérdezd, azt csak a jó ég tudja. Az is igaz, hogy érdemes hinni benne, mert a hit ereje ugyancsak csodákra képes. Illetve, ami még döntő fontosságú, hogy mennyi energiát viszel a varázslatba. Egy magas rezgésszinten álló, beavatott boszorkány vagy mágus varázslatai azért járhatnak nagyobb sikerrel, mert több erőt képesek belevinni vagy mert jók az összeköttetéseik a természetfeletti hatalmakkal. Ugyanakkor a rezgésszint növelése, a belevitt energia és hit szinte fejleszthető!

De még ezek fényében se bátortalanodj el soha azzal, hogy „miért pont nekem jönne össze?” Próbáld meg, semmit nem veszíthetsz, de sose félszívvel tedd! Ha csinálsz valamit, csináld jól és higgy benne! Amit pedig még tudnod kell az az, hogy ne csak várd a csodát. Tegyél is érte.  Az egy dolog, hogy kérsz hozzá égi támogatást akár az angyaloktól, az Univerzumtól vagy elvégzel egy varázslatot, de ez csak a kezdő lépés legyen, amit megteszel a változások reményében.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

10 olyan szituáció, ahol „mágiával” akartak háborút nyerni  

Leadkép: magiclady.net

Gifek: imgur.com