Aradia üzenete: Mágikus napok következnek. Ezek a napok úgyis hatnak rád, ha nem hiszel bennük. Ha pedig igen, akkor használd ki, hogy megnövekszenek a mágikus energiák és katalizátorként hatva rád, felszínre törnek a képességeid. De nem csak az ünnep idején láthatod meg a szellemvilág lényeit, a jövődet, vagy olvashatsz bele mások gondolataiba. Ezekre bármikor képes vagy!

 

Minden nőben lakik egy boszorkány, csak nem mindenki tudja és fedezi fel magában. Pedig minden nő természetfeletti hatalom birtokosa. Rendkívül érzékenyek a mágikus világra és a világegyetem finom energiáira, amit képesek összegyűjteni és mágiaként használni. Nem kellene mást tenniük, mint felismerniük boszorkány mivoltukat és kiaknázniuk a képességeiket. Ha készen állsz, én jövök, és megmutatom a benned élő csodát, a titkos tudás birtokosát, az erős boszorkányt.

Kicsoda Aradia?

Aradia (avagy Erodiade, esetleg Heródiás) központi alakja az olasz boszorkányságnak. Egy gyönyörű nő, aki nem más, mint a fényhozó Lucifer és Diana istennő lánya. A legendák szerint Diana látta a földi asszonyok szenvedését és leküldte lányát, Aradiát, hogy szabadítsa fel őket. Aradia átadta a tudását, boszorkányságot, azután visszatért anyjához. Emiatt lett ő a Boszorkányok Anyja.

Egyesek véleménye szerint élő személy volt. Van egy feltételezés, amely szerint Aradia 1313-ban született Észak-Itáliában, Volterra városában. Aradia maga köré gyűjtötte híveit, és a vidéket járta, az Itália Ősi Vallást tanítva. Egyik példabeszéde úgy szól, hogy eljön Értelem Kora, mely felváltja a Fiú Korát. Miután elhunyt, azt kívánta, hogy tartsanak lakomát a tiszteletére, és hogy emlékét őrizzék meg a következő generációk.

Hogy ne maradj le a napi üzenetekről, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: picbubble.com