Hallottunk már olyan különleges szellemről, mint Seth, vagy a kollektív tudatról, mint Abraham. Biztos van, aki Kryonról is hallott, másnak meg ötlete sincs, hogy esszük vagy isszuk. Kryon szintén üzeneteket közvetít az emberiség számára. Állítólag a világban 7 ember van, aki Kryon csatornájaként szolgál. Az első és az „eredeti” Lee Carroll, – amerikai hangmérnök, író, előadó – aki több, mint 26 közvetíti Kryon tanításait.

Lee Carroll tizennégy Kryon-könyv szerzője is, és Az indigó gyermekek, Az indigó ünnep, és Az indigó gyermekek tíz évvel később című könyvek társszerzője. Könyveit 26 nyelvre fordították le világszerte.

Hogy lett Leeből Kryon csatornája?

Lee eredetileg gazdasági tanulmányokat folytatott Kaliforniában. A ’80-as években hangmérnökként dolgozott. Felesége Jan Tobert, bár jazzénekes, de mindig is érdekelte a metafizika volt. Lee tudta, hogy Jan vonzódik a spiritualitáshoz, férjét viszont teljesen hidegen hagyta, de nem korlátozta nejét, hite, nézetei gyakorlásában. Lee tipikus szkeptikus volt.

Jane Tober – ambassadorsoflight.net

Végül Jan hatására Lee két különböző médiummal is találkozott, akik három év különbséggel pontosan ugyanazt mondták neki: „Kryon, a Mágneses Mester szeretne veled kapcsolatba lépni.” Mivelhogy szüksége van Leere. Mikor Lee rászánta magát, hogy 1989-ben találkozzon Kyronnal és kérte, hogy jelenjen meg neki, olyan szeretethullám fogta el, hogy elsírta magát.  Úgy írta le Kyron személyét, mint „egy szerető, angyali entitás, aki a Forrásból (Központi Napból/ Elsődleges Teremtő Forrásból) származik”. Kyron legfőbb üzenete természetesen a szeretet.

Kryon egy saját nyelven kommunikál Leevel, akinek gondolatcsomagokat ad át, amikben üzenetei, információi vannak.

1993-ban jelent meg az első Kryon-könyv, Az utolsó idők.

1995-ben pedig Lee-t felkérte az ENSZ, hogy közvetítse Kyron üzeneteit az ENSZ „Társaság a Megvilágosodásért és az Átalakulásért” nevű csoport számára New Yorkban.

Lee Carroll – edgemagazine.net

De kicsoda Kryon?

Lee megfogalmazásában egy Földre „szakosodott” csoport energiáját képviseli, egy olyan segítő, aki soha nem volt ember és ugyanahhoz a családhoz kaszthoz tartozik, mint Mihály arkangyal.

 „A csoportom feminin, de az esszenciám maszkulin jellegű. Egy kiegyensúlyozott csoport vagyok, akárcsak ti is. Habár nem nélküli vagyok,  az egyensúly aközött, ami számotokra abszolút, számomra megváltoztatható arány. Én mindkettő [nem] vagyok, és úgy változom, hogy alkalmazkodjak a körülményekhez. Ez megtisztelő és ti láthatjátok, hogyan történik meg mindez.”

Egyáltalán mit jelent, hogy Kryon? Mi az a Mágneses Szolgálat?

„Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól.”

Kryonnak nincs jelentése, viszont van egy erőteljes rezgése, ami állítólag pozitív hatással van arra, aki befogadja, aki csatlakozik hozzá és visszatetszést vált ki abból, aki nem kedveli, annak nincs vele dolga. Kryon maga azt mondta nem akart „habos-babos” angyali nevet választani és hogy a neve egy „energia csomag”. Továbbá „A magnetikus erőterekben létező, szolgálatot teljesítő entitás vagyok” és aki állítólag mindig velünk van, merthogy mi mind, össze vagyunk kapcsolva vele, már csak azért, mert Kryon a Felsőbb-Énünkkel is kapcsolatban áll.

Ami a Mágneses Mestert illeti, az Kryon kísérő csapathoz kapcsolódik, ami 1989-ben jelent meg a bolygón, mint a Föld mágneses rácshálózatát átalakító csapata. Ugyanis legelső üzenetei arról szóltak, hogy a bolygó mágneses hálója nagymértékben. Ha minden igaz, az emberiség annyira törekszik arra, hogy új valóságot alkosson meg, hogy az emberek kollektív tudatossága megemelte a bolygó rezgését és ezáltal a mágnesesség is megváltozott. Ergo ez egy új Föld lehetőségét jelenti, mivel közvetlen kapcsolat áll fenn a Föld mágneses hálója és az emberi tudatosság között. Az együttérző emberek, a fénymunkások cselekedetei emelik a bolygó tudatosságát, ami a mágneses háló változásaiban mérhető le. És ha hihetünk benne, mindez mérhető és tényszerű.

A tudósok megfigyelték, hogy a Föld mágneses mezeje erősebbé vagy gyengébbé válik az emberekre mélyen ható események nyomán.

enigmatichealing. com

Tehát, Kryon azért van, hogy vezessen, támogasson bennünket, utat mutasson nekünk egy szebb világ, jövő kialakításáért úgy, hogy magasabb rezgésszintre, magasabb tudatosságra segíti az emberiséget.

Lee és második felesége, Patricia folyamatosan járják a világot, előadásokat, közvetítéseket tartanak, rendszeresen raknak fel a netre is ingyenesen olvasható anyagokat, illetve hanganyagokat.

Lee és Patricia – facebook.com/KryonLeeCarrol

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Na, de kicsoda az a Seth?

Leadkép: AllEvents. in

Forrás: kryon.com