„Egy regény az újrakezdésről és a félelmek legyőzéséről”. Egy romantikus, érzelmes könyv krimis vázra fűzve. Hogy kiknek ajánlom ezt a könyvet? Mindenkinek, aki szereti a romantikát, a szabályokat áthágó vágyat és az izgalmas, csak egy egészen parányit véres krimit. Ebben a történetben minden benne van: dráma, nyomozás, szerelem, szenvedély, izgalom, titkok és különös fordulatok. A sorok között pedig mindenki megtalálja a maga tanulságát, a maga igazságát és a maga segítségét. Ott vannak elrejtve, és ha jól figyelsz, ha körültekintően olvasol, akkor te magad is meg fogod találni az erőt, ami benned lakozik. Mert mindannyiunkban ott van, és csak arra vár, hogy megleljék.

A nevem Ludányi Bettina és író vagyok. Pontosabban fogalmazva, nagyon szeretnék igazán az lenni, és elmondani magamról: igen, már nem csupán egy elsőkönyves szerző vagyok, hanem egy tapasztalt és sokat tanult író.

A helyzet azonban az, hogy még élettapasztalat is túl kevés áll mögöttem, hát még erős szakmai sikerek. De, ami késik, nem múlik, és minden pillanatban azon dolgozom, hogy egyre több ember ismerhesse meg a történetem.

Sokáig nem tudtam, mit is kezdjek magammal. Azt hiszem, minden ember életében eljön az a pont, amikor körbepillant és megállapítja: nem vagyok elégedett. Nekem húsz évesen jött el ez a pillanat, és sajnos három hosszú évig tartott. Aztán egy csoda folytán rájöttem, hogy az írás az én életem. Azóta ez a munkám, ez a hobbim.

Az egyetlen menedék az első regényem, amely végül elindított az úton. Azóta számtalan gondolat öltött testet a fejemben, és nem győzöm képernyőre vetni a fantáziámban megszületett képet. Az egyetlen menedék számomra a kezdet, a bevezető, mint a mesékben az „egyszer volt, hol nem volt” jól ismert sorai, és őszintén remélem, hogy messze még a vége.

Az egyetlen menedék

Tudod milyen rettegve a párnára hajtani a fejed? Sikoltozva felébredni az éjszaka közepén?

Anabelle Wilson tudja. A támadás óta csupán árnyéka egykori önmagának. Kétségbeesetten próbál felejteni, de a torkában lüktető félelem és a szeme előtt villogó képek arról a borzalmas éjszakáról, nem engedik továbblépni. Senki nem tudja, mi állhat a támadás hátterében. Anabelle-t nem hagyják nyugodni a fejében kavargó kérdések, de amikor feltűnik egy ismeretlen, feketébe öltözött férfi a lakása előtt, már tudja, hogy valódi célponttá vált.

Egyetlen ember van csupán, aki képes megadni a biztonságot, aki mellett megnyugszik, és akinek az érintése képes elvenni a borzalmas emlékeket.
Nathaniel Clark nyomozó már évek óta bezárta szívét, de Ana közelsége és személye újra életre hívja lelkében a szerelmet.

Vajon képes lesz a nyomozó időben megmenteni a lányt? Mit tehet egy nő, akinek az élete veszélyben forog? Mennyit merünk kockáztatni a szerelemért?

Érdekel, megrendelem! >

ISBN: 978-615-5665-55-4

Oldal: 285

Kiadó: Colorcom

Teljes eladási ár: 2.990 Ft

Akik már olvasták

„Nagyszerűen ötvözi a krimit a szerelmi szállal.” /Bene Andrea/

„Igazán jó, romantikus, érzelmes könyv, egy izgalmas, krimis vázra fűzve.” /Carrie Cooper írónő/

„Csodálatos könyv, mély érzésekkel és gondolatokkal.” /Baráth Viktória írónő/

„Nagyon tetszett, hogy volt benne karakterfejlődés. Elindult valahonnan a főszereplő, és sokkal magasabb szintre jutott a személyiségfejlődésben.” /Széni/

„Ez a könyv mély érzelemről tanúskodik.” /Magyar Szerzők Könyve blog/

„Tetszettek a szépen megfogalmazott mondatok, tetszett hogy néha a főhőssel együtt izgulhattam.” /Moly vélemény/

Bloggerek véleménye

Magyar Szerzők Könyve

Lendület Magazin

 

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!