Mindenki úgy születik, hogy nyitva van a harmadik szeme, vagy még egyszerűbben szólva, látnoki képességgel rendelkezik. Mert tiszta, érintetlen. Így mikor a gyermek elkezd felnőni, és nem kap megerősítést, kinövi a képességét és elfelejt látni. Kivéve néhány nagyon szerencsés embert, akinél megmarad vagy később visszatérnek a képességei. Tudd meg mi az a 10 jel, ami arra utalhat, hogy médium a gyereked és segíts neki megtartani a képességeit!

Mert gondolom azért is olvasod ezt a cikket, mivel szeretnéd, ha a gyermeked médium lenne vagy választ kívánsz találni arra, mitől olyan, amilyen. Az első és legfontosabb, amit tudnod kell, hogy sose nézd hülyének, ne nevesd ki. Ne mond azt neki, hogy szellemek nem léteznek, csak mert te nem látod őket. Egyszóval, ha fontos a gyerek, ne nyomd el benne a képességeit, hanem hagyd őket kibontakozni!

1. „Képzeletbeli” barátja van

Oké-oké, nem minden képzeletbeli barát egy szellem, angyal vagy akármi más. Vannak „valódi” képzeletbeli barátok, akiket csak a gyerekek találtak ki. De azért ha tartósan jelen marad a gyermek életében ez a bizonyos barát vagy furcsa dolgokra veszi rá, különös dolgokat mond neki, megváltozik tőle a  viselkedése, akkor nem árt, ha felkapod a fejedet. Kérdezgess a barátjáról, tudj meg róla minél többet, próbáld meg azonosítani személyes részletek – név, kor, ruházat – alapján.  Akár még rögzítheted is a beszélgetésüket, hátha kihallod a szellem adta válaszokat. Egyszóval győződj meg arról, hogy legalább biztonságos-e az adott láthatatlan pajtás…

2. Különös rajzokat készít

Gyakran fest idegen személyeket? Olyan embereket, személyeket, akikkel nem találkozhatott, vagy van valami más, furcsaság a rajzain? Netán meg is tudja mondani, ki szerepel rajtuk? A gyerekek ilyen tekintetben olyanok lehetnek mint a fantomkép készítők, vagyis ha nem az élénk fantázia játszik velük, akkor a szellemet, avagy adott entitást rajzolják le, akit látnak vagy akivel kapcsolatban vannak.

3. Kimondottan empatikus

A legtöbb gyerek érzékeny. A szívükre vesznek dolgokat, elérzékenyülnek, feltétlenül kimutatják az érzéseiket. Tökéletesen megért téged és másokat, mintha egy kis felnőtt volna. Pláne, ha olyan dolgokat is mond, mintha egy százéves bölcs lenne. De ide tartozik az is, ha fokozott jelét mutatja a gondoskodásnak, törődésnek és egészen kicsi kora óta felelős állattartó, mert megérti az az állatokat. Nem csak azt tudja megérezni, amit a cicusa érezhet, hanem azt is, amit te.

4. Furcsa tapasztalatai vannak

Ha azt a meséli a gyereked, hogy furcsa zajokat vagy suttogást hall, esetleg olyan érzése van, mint figyelnék, netán különös fényeket lát vagy maguktól mozgó tárgyakat, akkor ne ereszd ki az infót a másik füleden. Ha különös, megmagyarázhatatlan események történnek vele, az nagyon is utalhat a szellemvilág jelenlétére a közelében.

5. Élénk vagy konkrét jósálmai vannak

Szinte minden gyerek sajátossága az élénk álmok. De azért nem árt odafigyelni arra, ha visszatérő álmai vannak, ha különös szimbólumokat, számokat lát, netán olyan, mintha egy szellem, angyal vagy akármi más az álmain keresztül próbálna meg vele kapcsolatba lépni. Mint ahogy az is lehetséges, hogy az egyik előző élete köszön vissza álmában. Ha pedig az derül ki, hogy előre megálmodik dolgokat, akkor ne is legyen több kérdésed a médiumitása felől… akkor ideje lesz megnyitnod a gyerkőc álomnaplóját!

6. Látja az aurát

A látói képességekkel bíró gyermek sokszor az aurát is látja. Pontos leírást tud adni a színéről, méretéről, alakjáról. Ha értesz hozzá – de akár szakember segítségét is kérheted – akkor ezt könnyen leellenőrizheted, hogy nem csak a képzelete szórakozik-e vele.

7. Bámul egy adott pontra

Ez főleg az egészen kicsi gyerekeknél, de még a babáknál is megfigyelhető. Igaz, mondhatod azt is, hogy lát valami érdekeset és az köti le a figyelmét. Na, de az üres sarokban vagy a fehér falon is? Ha gyakran csinálja ezt és mondjuk nem csak bámul, hanem olyan, mintha reagálna is, akkor jusson eszedbe annak a lehetősége, hogy talán van ott valami… valaki… főleg ha elneveti, vagy éppen elsírja magát minden ok nélkül.

8. „Csak úgy” tud dolgokat

A médiumi képesség nem egy könnyen magyarázható dolog olyan tekintetben, honnan jönnek az érzések, a benyomások, a látomások. Honnan tudnak „csak úgy” dolgokat… jöhet az infó fentről, a tárgyon maradt energiákból, a hely energiáiból, de akár egy szellem is megmutathatta vagy az előző élete súgta. Kitudja. Hogyha gyakran tapasztalod azt, hogy a gyereked is egyszerűen megmond dolgokat, akár a jelennel, múlttal vagy jövővel, egy adott személlyel, tárggyal kapcsolatos legyen, ne csodálkozz. Talán médium…

9. Gyakori hányingere vagy fülcsengése van

Természetesen ezek utalhatnak fizikai betegségre, ezért elsősorban nem árt ezeket kivizsgáltatni. Ám ha kizárható minden fizikai és lelki rendellenesség, akkor már kezdhetsz gyanakodni. Ugyanis ezek a tünetek a kezdetleges médiumitásra utalnak. A fülcsengés a túlvilág és más entitások zaját, kommunikációt jelzi, a gyomorpanasz, hányinger pedig a befogadással kapcsolatos akadályokat, ugyanis a gyerek úgymond a „gyomrában érzi” meg a történéseket.

10. Sokat titkolózik

Mostanában kissé magába fordult a gyerek? Szótlan lett? Feltűnően megváltozott a viselkedése? Szeret egyedül lenni és egy ideje már nem mond el neked dolgokat? Jól sejted, valami történik vele, valami zajlik benne. Ha erre nem adnak választ az életkörülményei – költözés, válás, elhalálozás – akkor a médiumi képessége okozhatja az elzárkózást. Puhatold ki finoman, mi lehet a háttérben. Talán fél önmagától, hogy hallucinál vagy a lényektől, amiket lát.  Esetleg nem meri neked bevallani, hogy fura dolgok történne vele, hogy lát olyat, amit más nem. Nagyon nyitottnak kell lenned, amikor megnyílik neked!

Neked vannak ilyen képességeid?

A médiumi képesség sokszor lehetett született tehetség is. Vagyis ha tudod magadról, hogy neked is vannak, hogy a csudába lenne a gyerekednek is? Hiszen ezt is örökli, nem csak a barna szemeidet. Illetve, ha azt mondod neked nincs, de mondjuk a nagyid penge látnok volt vagy más felmenőd, akkor  is ugyanaz a helyzet. Ez nem csak magyarázat a „honnan”-ra, de így még inkább gyereked segítségére lehetsz, hogy tanuljon meg élni vele és mellette.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

10 dolog, amivel segítségére lehetsz a szellemlátó gyerekednek

 

Leadkép: ceska-posta.info

Gifek: imgur.com