A coaching rendkívül hatékony és gyors módszer egy rapid megoldás tulajdonképpen a pszichológia eszközeivel, de nem pszichoterápia. Alapvetően abban segít a kliensnek, hogy egy olyan nézőpontváltás történhessen meg a találkozók alatt, amíg dolgozunk a témán –ez általában három vagy öt alkalom – heti rendszerességgel, hogy egy teljesen új rálátást kapjon arra az élethelyzetre, amibe bele van ragadva és ez által megtalálja számára leginkább működő megoldást.

Rálátást kapjon arra, hogy vannak teljesen más nézőpontok is azon kívül ahonnan ő nézi a helyzetét és felbukkanhat  az új nézőpontok között olyan is, amelyből nézve az eddig probléma már nem is probléma, vagy ha még mindig megoldásra vár, akkor már megszületett a hogyan. Ez alapvetően a legfontosabb a coaching szempontjából, amit tudni kell. Nevezhetjük ezt mentális tréningnek is, amelynek segítségével egyfajta rugalmasságot kapunk egy magasabb szintű rálátást az életünkre, egy több nézőpontból való megközelítést.

A Theta Healing egy teljesen más technika, egy energetikai módszer, ami már több mint két évtizede Amerikában is működik és nagy örömünkre Magyarországon is elérhető már néhány éve. Én azt gondolom instruktorként és terapeutaként is, hogy maga technika azért is olyan gyors és hatékony, mert a tudattalannal dolgozunk, és amikor megtaláljuk az adott problémának a gyökerét, azt az  okot, ami kiváltotta, ami miatt itt és most a jelenben megakadtunk, megrekedtünk akkor azt ott rögtön felül is írhatjuk. Théta agyhullámban dolgozunk, a théta agyhullámban hozzáférünk a tudattalanunkhoz, de tudatos döntést tudunk arról hozni, hogy ha megtaláljuk az okokat, azt milyen módon és hogyan cseréljük le vagy pusztán az, hogy rálátást kaptunk az okra elegendő volt választhatjuk azt is, hogy nem cseréljük le az adott hitrendszert. Sokszor elegendő az okok felismerése a változáshoz.

giphy.com

A Théta kezelés alkalmával tulajdonképpen újrateremtjük a valóságunkat és ebben ez a zseniális, emellett nagyon mély önismertre tehetünk szert a segítségével akár egy órányi konzultáció alatt is. A Théta segítségével felfedezhetjük önmagunk eddig soha nem látott részeit, mindezt kalandos utazáson a tudatalattinkban. Csodálatos a kezelés alkalmával együtt dolgozva klienssel rálátni olyan dolgokra, amelyek a fantasztikus eredményekhez vezetnek. A változás azonnali.

Csodálatos érzés olvasni, amikor megírják a klienseim, hogy milyen lenyűgöző, varázslatos változások történnek velük a kezelést  követő napokban. Nagyon fontos hogy vegyük is észre a változást és legyünk hajlandóak elismerni azt és nem utolsó sorban legyünk hálásak és köszönjük meg önmagunknak is, amiért képesek voltunk továbblépni a problémánkon.

Azt gondolom az alapvető különbség tényleg ez, hogy míg a coaching a felszínen marad, és kifejezetten arra fókuszál, hogy egy új szemléletet kapjunk, egy új nézőpontot és megtörténjen ez a nézőpontváltás.

A ThetaHealingben egy teljesen új valóságot vagyunk képesek létrehozni akár egy óra alatt az alaphiedelmeink lecserélésével és új támogató programok, hitrendszerek letöltésével. Én azt gondolom, hogy érdemes kipróbálni mindenképpen,  mert nagyon jól működik, és hogyha esetleg még ez sem volt elegendő arra, hogy tudjatok dönteni, hogy melyik áll közel a szívetekhez vagy a személyiségetekhez akkor a weben  további információkat találtok a témában mindkét módszerről.

youngisthan.in

Muszáj személyesen találkozni ha Theta Healing konzultáción szeretnék részt venni?

Amikor már sikerült a Théta mellett dönteni következő kérdésként ez szokott felmerülni a válaszom pedig nem, nem feltétlenül szükséges a személyes találkozás a konzultációhoz. Mivel energetikai módszerről beszélünk, az a jó hírem van, hogy ugyanúgy tudunk dolgozni bármilyen online felületen vagy akár telefonon keresztül is mintha személyesen itt lenne az illető. Természetesen mivel emberek vagyunk én is nagyon szeretem a személyes találkozást legalább az első alkalommal, hiszen mégiscsak az a jó, hogyha tudunk személyesen is találkozni egymással, bemutatkozni egymásnak.

Személyesebb, ha mindketten ott vagyunk, a másikkal viszont azt gondolom, hogy nagyon kényelmes tud lenni minden olyan esetben, amikor az időnk nem engedi, meg hogy sokat utazzunk, vagy külföldön élők szeretnének kezelést kapni.  Vannak olyan barátaim, akik külföldön élnek és nem tehetik, meg hogy 1-2 hetente hazautazzanak a kezelés miatt és ezt a megoldást választják.

Nem csupán az ő számukra hasznos, hanem azok számára is, akik itt Magyarországon élnek, de nagyon elfoglaltak vagy vidéken élnek vagy egyszerűen csak élvezik ennek az előnyeit. Az otthonuk kényelméből is élvezhetik a kezelés áldásos hatásait és nem szükséges autóba ülni hozzá. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az, ami működik, ami az igénye és az, amit szeret.

Azt szoktam javasolni, hogy aki meg tudja oldani annak érdemes eljönni először személyesen a Theta Healing konzultációra, mert mégiscsak az az igazi, de ha nem tudja megoldani, akkor, sincsen semmi különbség a két féle konzultáció között. Akár személyes, akár online konzultáció az energetikai módszer ugyanúgy működik mindenkinél.

Ezt csak azért szerettem volna megosztani veletek, hogy választási lehetőséget kínáljak fel vele. Ha valaki úgy dönt, hogy rászán néhány alkalmat arra, hogy egy adott témán dolgozzon, akkor arra van lehetősége személyesen és online is attól függően, hogy neki mennyi elfoglaltsága van. Mindent meg lehet oldani, semmi nincsen kőbe vésve.

Kérdéseket is tehettek fel az elérhetőségeim bármelyikén amelyek segítenek eldönteni a ti esetekben a mentális trénig a coaching teremt nagyobbat vagy a ThetaHealing kezelés amelyet tanfolyami keretek között bárki elsajátíthat.

Itt tudhatsz meg többet a Theta Healingről és a tanfolyamokról!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Akarod tudni milyen életcéllal születtél?

Leadkép: sxodim.com