„Testi tünetek, párkapcsolati problémák, meddőség, ön,- és társpusztító tevékenységi formák, traumák, ismétlődő, visszatérő minták, élethelyzetek…”  Még felsorolni és pokoli nehéz azt a számos területet, ahol a segítségünkre lehet! Mindig is érdekelt az inkarnációs LTO, vagyis lélek teheroldás, de idáig nem volt kivel beszélgetnem róla. Most viszont olyan dolgokat tudtam meg, amik nemhogy megvilágosították az elmémet, de egyenesen izgalomba hoztak!

 

Mivel én sem tudhatok mindent, ellenben szeretném, hogy hiteles és valódi válaszokat kapjatok, ezúttal segítséget kértem, a lélekgyógyász terapeutától és szellemi tanítótól, Szikra Gábrieltől! Ahogy ő mondaná, adott nekem egy kis „szikrát”, amit én pedig tovább adok Nektek! Mindig is kíváncsi voltam arra, mi lehet az inkarnációs LTO és most a segítségével végre fény derült rá:

Miben lehet a segítségünkre az inkarnációs LTO?

Először is szeretném kifejteni, hogy mit is jelent valójában az inkarnációs LTO, azaz lélekteher oldás. Ahhoz, hogy életeink során fejlődjünk, tanuljunk, élményekre, azaz tapasztalatokra van szükségünk. Azonban, ha ezekből nem születik megértés, akkor ezen érzelmek terhelik a lelkünket, mintegy súlyként nehezednek rá. Mondjuk is, hogy “súlyos probléma nehezedik rám”, “valami nyomja a lelkemet”, stb. A mindenki által ismert mondást, miszerint “boldogok a lelki szegények”, sokan félreértelmezik, de valójában azt jelenti, hogy akiknek a lelke szegény súlyokban, azaz tehermentes, az kiegyensúlyozott, azaz harmóniában van önmagával és a világgal.

(unariunwisdom.com)

Néha bizony előfordul, hogy ez a lélek teher – gyökér ok- nem található meg jelenlegi életünkben. Ezt a módszert tehát kizárólag ebben az esetben szoktam alkalmazni. Sok területen segített eddigi tapasztalatim során. Pl.: testi tünetek, párkapcsolati problémák, meddőség, ön,- és társpusztító tevékenységi formák, traumák, ismétlődő, visszatérő minták, élethelyzetek, és így tovább… illetve mintegy „mellékhatásként” hasznos az önismeret és az önelfogadás mélyítésében is.

Elég egy ilyen lélekteher oldás az áttöréshez, a változások elődizéséhez vagy többre van szükség a maximális „eredmény” eléréshez?

Soha nem általánosítok, volt számos példa arra is, hogy egyetlen alkalom elegendő volt, de természetesen olyan is, hogy többre volt szükség, tulajdonképpen embere és esete válogatja. Olyan is előfordult nem egyszer, hogy egy alkalommal több problémának is megtaláltuk a gyökér okát.

Említed az oldaladon a leírásban, hogy a páciens a saját Akasha-krónikájából hozza elő az emlékeket. Mit takar pontosan az Akasha-krónika?

Az Akasha krónika nem más, mint amit morphogenetikus mezőnek, vagy kollektív tudattalannak is neveznek. Ez az a „hely” – amit sokan egy hatalmas könyvnek vagy egy nagy könyvtárnak képzelnek el – de valójában inkább egy energiamező, melyből minden ember részesül, hozzátesz és megfelelő módszerekkel meríteni is tud belőle. Valójában egy olyan, mint egy gigantikus internet hálózat, ahova a saját „felhőtárolónkba” automatikusan feltöltjük minden emlékünket, érzésünket.

(lthruc.com)

Mivel másabb az a relaxált állapot, amiben az oldást végzed, mint mondjuk a regressziós hipnózis?

A hipnózistól sokan óckodnak, tartanak tőle, hogy valami olyan fognak mondani, vagy tenni, amit éber állapotban nem lennének hajlandóak.  Kiszolgáltatottnak és manipulálhatónak éreznék magukat, vagy legalábbis nem emlékeznének mindenre, ami a technika alatt történt.

Relaxált állapotban mindezek a félelmeik indokolatlanná válnak, hiszen mindvégig tudatában van a történéseknek, irányíthatják is azokat és bármikor kérhetnek szünetet, stb. Egyszóval kellemesen, biztonságban érezhetik magukat.

Sokan félnek egy ilyen technikánál attól, hogy nem térnek vissza és kómába esnek. Hogy nyugtatod meg őket ezzel kapcsolatban?

Az igazat megvallva az elmúlt több, mint egy évtized alatt még nem találkoztam ilyen félelmekkel érkező emberrel. Mindenesetre részletesen el szoktam mondani, hogy ezek az életeink valójában nem előzőek, hanem párhuzamosan zajlanak, és jelenleg is hatással vannak ránk. Ez a tézis egyébként több általam vezetett inkarnációs LTO során is beigazolódott.

Véleményem és tapasztalataim szerint teljesen esélytelen kómába esni, vagy középkori szerzetesként kisétálni a lélekteher oldásról.

(gramunion.com)

E technika pontosan annyi veszélyt rejt magában, mint egy vezetett relaxáción való részvétel. Ugyanakkor kizáró tényező az, amit a weboldalamon le is írok: alkohol, kábítószer illetve nyugtató,- és altatószerek tartós szedése.

Ha valaki úgy megy el hozzád, hogy szeretné az utaztatást, de tudja magáról, hogy nehezen kapcsol ki, őt is ugyanúgy el tudod lazítani a terápiához?

Igen, ez gyakrabban előfordul. Ilyenkor sokat beszélgetek vele, feltérképezem szorongása okát, bevetem a humort is, ha vevő rá és különböző módszerekkel oldom a feszültségét. Természetesen ez is helyzet és ember függő, de végül együttes erővel, sikerrel járunk.

Sokaknak az a félelme, hogy az inkarnációs LTO élményeit, emlékeit csak képzelik. Ezzel kapcsolatban mit tudsz nekik mondani?

Bizony nem könnyű megmondani, hogy hol a határ a valóság és a fantázia között. És melyik-melyik is valójában…

A technika közben megélt élményeiket és feljövő emlékeiket szimbólumokként (is) kezelem, így azokat akár valóságnak érzik, élik meg akár nem, mindenképpen segítséget és megoldást nyújtanak problémájukra. (Erre alapoztam az Imaginációs LTO-t, ami azoknak is alkalmas módszer, akik nem fogadják el a reinkarnációt.)

(michaelteachings.com)

Hogyan képzelje el az ember az inkarnációs LTO -t? Mintha élete filmjét látná vagy jelen van benne „szereplőként”?

Elképzelni sokféleképpen lehet, de az majd ott és akkor derül ki a technika alatt. 🙂

Van, aki kívülről szemléli, mintha moziban ülne, van aki szereplőként, belülről látja a történéseket, helyszíneket. Olyanok is akadnak, akik egyszerre vannak benne a „szerepben”, de ugyanakkor külső megfigyelők is. Sokan csak képeket, színeket látnak, de vannak, akik érzéseket, érzelmeket, benyomásokat érzékelnek. Félreértés ne essék egyik sem jobb, vagy rosszabb a másiknál, egyszerűen csak: más. Más, mint ahogy szaglásunk, látásunk, hallásunk, tapintásunk sem egyforma.

A terápia alatt a vezetésen kívül te pontosan mit teszel? Hogy indítod el az oldás folyamatát?

Figyelek, figyelek és figyelek. Nyugodt, biztonságos miliőt biztosítok. Inkább azt mondanám el, hogy mit nem teszek: nem befolyásolom, nem irányítom, nem kommentálom történéseket. Az oldás folyamata magától indul el, finoman terelgetem és támogatást nyújtok a páciensnek. Gyakorlatilag vele vagyok, általában érzékelem, látom is, amit ő megtapasztal éppen.

(lockerdome.com)

Aki nem hisz a lélekvándorlásban, annál sikeresen alkalmazható?

Bevallom, ilyen jelentkezővel még nem találkoztam.

A weblapomon ki is írtam, hogy: „Főleg azoknak ajánlott, akik tudatában vannak a lélekvándorlásnak.”

Azt, aki kíváncsiságból, brahiból, poénból, vagy „Én voltam-e Napóleon / Kleopátra?” kérdésre jönnének el, nem is vállalnám.

Aki nem hisz és mégis eljön, nos… a szkeptikusokból lesznek a legnagyobb hívők, ha megtapasztalják a saját bőrükön a dolgokat.

Aki viszont nem fogadja el, de komolyan segítséget szeretne, annak számtalan olyan módszerem van, amihez nem kell tényként kezelnie a lélekvándorlást.

Köszönöm szépen az interjút, szívesen állok máskor is rendelkezésedre!

Ezek után, ha úgy érzed, készen állsz a lélek teheroldásra, akkor bátran ajánlom neked Szikra Gábrielt:

Itt tudhatsz meg többet az inkarnációs LTO-ról!

Itt pedig Szikra Gábriel bemutatkozóját találod!

Ezen a linken pedig Gábriel Facebook oldalát éred el!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

 

Leadkép: steemit.com