A legilletékesebb személy lett megkérdezve ebben a témában, vagyis Anael, a Vénusz Angyala. Hiszen 2018 a Vénusz bolygó éve lesz. Ezért Anael arkangyal, aki a szeretetért, szerelemért és persze az említett bolygóért felelős, elárulta azt, mi mindenre számíthatunk az évben, mire érdemes figyelnünk, illetve megtennünk…

 (F)elszabadulnak az érzelmek

A Vénusz erőteljesen befolyásolja az érzelmeinket. Azt is mondhatnánk, hogy érzelmileg gazdag év előtt állunk. Még a legkőszívűbbnek, jéghegynek látszó, vagy magát annak mondó személyből is felszabadulnak az érzelmek. Még a legracionálisabb alkatok is érzelmesebbé válhatnak. Felszínre jönnek az elnyomott, a régi és a erőteljes érzelmek. Azért is kerül hangsúly az érzelmeinkre, hogy megszabaduljunk félelmeinktől és rossz érzéseinktől és hogy megtanuljunk igazán érezni. Érezni a szeretetet, odaadást, a boldogságot, a jó és rossz érzelmeket egyaránt, mert az érzelmek segítségével tanulhatunk és tehetjük gazdagabbá az életünket. Meg kell tanulnunk kimutatni őket.

(goodreads.com)

Az empaták éve következik

És ha már az érzelmek kerülnek középpontba, akkor velük együtt az érzelmek mesterei, az empaták is. Az évben nagy szerep jut nekik és azoknak, akik számára idén válik világossá, hogy empaták. Az empátia kulcsfontosságú lesz az évben, hogy jobban megérthessük egymást és a másik fél érzéseit, szándékait. Empátia kell ahhoz, hogy a világ gyógyulhasson és előreléphessen, hogy az emberek felfedezzék, szükségük van egymásra a boldoguláshoz. Ezt azzal kell kezdeni, hogy a környezetünkkel szemben is kellő együttérzést és megértést tanúsítunk. Az empaták dolga lesz minderre felhívni mások figyelmét és a gyakorlatban is megkezdeni az emberek és a világ gyógyítását.

(thegloss.com)

Egyben a gyógyulás éve is

Ahogy arról előbb szó volt, az érzelmeink (hát még a szeretet) gyógyító erejűek és erre hívják fel figyelmünket az empaták és persze Anael is. Ezért ez az év egyben a gyógyulás éve is. Elvégre jó esetben megszabadulunk negatív érzéseinktől, a félelmeinktől, megbocsátunk magunknak és másoknak, búcsút intünk a gyűlöletnek, haragnak és így az elengedés által is megkezdődik a gyógyulás. Majd az Adok-Kapok rendszer segítségével még inkább rálépünk a regenerálódás útjára. Mindezáltal nem csak a lélek gyógyul meg, hanem a kapcsolataink is. Arról nem is szólva, ha a lelkünket rendben tudhatjuk, akkor a testünket is, vagyis sokan akár fizikai gyógyulásra is számíthatnak majd!

(theodysseyonline.com)

Beindul az érzelmi Adok-Kapok rendszer

Ha már így eluralkodnak az érzelmek idén, érthető, hogy sokak igénye megnőhet a szeretet, figyelemre, törődésre, főleg azok körében, akik eddig burokban éltek vagy elzárták magukat az érzelmektől. De egyesekben felébredhet akár a tenni vágyás is. Ám ahhoz, hogy kapjunk, előbb adnunk kell és itt jön képbe az Adok-kapok rendszert.  Előbb nekünk kell adnunk másoknak szeretetet, kedvességet, megértést, segítséget és azután kapunk majd mi is.

(theodysseyonline.com)

Átalakulnak a kapcsolatok

A Vénusz bolygónak minden létező kapcsolathoz köze van, nem csak a szerelmi viszonyokhoz. Az évben előtérbe helyeződnek a kapcsolataink abból a célból kifolyólag, hogy átalakuljanak. Hogy a jó, támogató, előnyös kapcsolatokat megerősítsük, megreformáljuk és a rosszakat elengedjük, amelyek már nem szolgálnak és hátráltatnak. Anael elmondása szerint egy kapcsolat sem marad a régiben, kis- vagy nagymértékben, de változni fognak. Ezért különösen fontos lehet, hogy tudatosan viszonyuljunk hozzájuk, kezdjünk neki az építésnek és az elengedésnek ott, ahol kell. Reformáljuk meg szerelmi, baráti és rokoni viszonyainkat és merjük elengedni az életképtelen kapcsolatokat.

(tenor.com)

Valóra válhatnak vágyaink

Az érzelmeink között ott lapulnak a vágyak is. Egyszerűen idén nem lehet majd nem tudomást venni álmainkról, vágyainkról. A szívünk, a lelkünk végig súgni fogja majd, mire vágyik. Tehát idén biztos lesznek, akik rálépnek az álmok megvalósításának, vagyis az önmegvalósítás útjára is. Mindent elfognak majd követni azért, hogy célba érjenek. Anael pedig mindenkit támogat, aki rálép erre az útra. Így az idén mindenki jó eséllyel valósíthatja meg a vágyait!

(newscult.com)

Az isteni szeretet megélése

Mint már tudod, az érzelmek és a szeretet létfontosságú kérdéssé válik az idén. Ez pedig azt jelenti, hogy aki készen áll rá, az megtapasztalhatja az isteni szeretet. Lesznek szívek, amelyek megnyílnak az idén, kitárulkoznak, szeretni mernek mindent és mindenkit maguk körül és ezáltal megtapasztalhatják az isteni szeretetet érzését, amikor akármit képesek lesznek szerezni minden ok nélkül. Feltétlenül. Nem biztos, hogy mindig és szüntelenül, de részük lesz benne. Erre nem törekedni kell, ezt egyszerűen eléri idővel az, aki nem fél szeretni és szeretetet adni.

(purefandom.com)

 

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: cgsoufiane.deviantart.com