Még mindig nem mondtál le arról, hogy telepata legyél? Nagyon helyes! Remélem, mindennap gyakorolsz, hiszen ha nem te vagy Charles Xavier, akkor muszáj lesz rendszeresen tréningezni a siker érdekében. De ne csüggedj, mindenképpen megéri és nem marad el siker! Hadd mutassak egy egyszerű technikát, amivel kiolvashatod mások gondolatait!

Megjegyzés: Hogy mennyire etikus, nem etikus, azt ne feszegessük. Ha ez a kérdés bánt, akkor avasd be leendő partneredet, párodat, barátodat, testvéredet, unokatestvéredet, másod unokatestvéredet, tehát akit csak szeretnél és közöld vele, hogy ma este megpróbálsz beleturkálni a gondolataiba.

yalescientific.org

Távolvasás gyakorlat

  • Hunyd le a szemed. Lélegezz mélyeket. Ürítsd ki az elmédet. Ne gondoljatok semmire. Lazulj el és nyugodj meg, mintha meditációhoz készülnél.
  • Vizualizáld magad előtt a választott személyt, akinek belekívánsz olvasni a gondolataiba. Ha zavar az etikusság kérdése, akkor kérj engedélyt tőle, hogy beletekinthess az elméjébe. Mond, hogy „engedélyeddel belépek az elmédbe”.
  • Képzeld el, hogy egy ajtó nyílik a homlokán és azon keresztül bemész rajta és ott találod magadat a gondolataiban.
  • Sokak előtt ilyenkor teljes sötétség jelenik meg. Koncentrálj. Érezd, tudd, hogy benne vagy a fejében. Ha képes vagy azonosulni vele, képeket láthatsz meg, érzések foghatnak el vagy hangokat hallhatsz, amik az illető gondolatai. Csak figyelj. Ne tégy semmit, csak légy ott.
  • Ne félj attól, hogy csak az ugrik be, amit „te gondolsz, hogy gondolja”. Ezt engedd el, különben nem lesz sikeres a gyakorlat.
  • Amikor pedig elhagynád az elméjét, megjelenik az ajtó, amin kilépsz. Csukd be magad után és térj vissza saját gondolataid közé.
  • Egy idő után, ha már „profi” leszel, az ajtó módszer elmarad, mert már érzékelni fogod a ki és belépés biztonságos folyamatát. Mindig be kell csukni a kis kapukat, hogy ne lehessen kellemetlenséged abból, hogy folyamatosan rá vagy csatlakozva.
  • Gyakorlat után jegyzeteld le miket tapasztaltál, majd mielőbb kérdezd meg az illetőt, hogy akkor éppen mire gondolt.

Hajrá telepata jelöltek!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Bombázd szét a félelmeidet! –  Meditáció

Leadkép: elagossip.com

Gif: imgur.com