Az Akasha krónika egyfajta„könyvtár” illetve „kozmikus számítógép”, amely információkat tárol az univerzum összes lelkével kapcsolatban. De még az Élet Könyveként is szokták emlegetni, ami adatokat tartalmaz minden létezőről… minden szóról, gondolatról, érzelemről, cselekedetről, és magáról a bolygóról. Benne van a múlt, a jelen, a jövő is.

Az Akasha krónika a tudatosság olyan dimenziója, amely sokkal tágabb, összetettebbmint egy sima könyvtár. Az egyik fő ok, ami miatt mégis ahhoz hasonlítják, mert minden információt tartalmaz, folyamatosan frissül és bármikor, bárhonnan elérthető. Olyan, mint egy kozmikus internet, amelyhez bárhol lehet csatlakozni.

Továbbá az Akasha krónika leírásokat tartalmaz a lelkek eredetéről, a korábbi életekről, a lélek szándékairól és céljairól, valamint a választható és lehetséges jövőbeli pontokról. Minden választással, gondolattal és cselekedettel az Akasha krónika megváltozik, és minden egyes pillanatban frissül.

Hogyan frissülhet? Ez Metatron Arkangyal egyik fő szerepe. Metatron Arkangyal energiával kódolja és rögzít az Akasha krónikában mindent, ami a létezés során történik. Ő segíthet abban is, hogy hozzáférhess a lelked adataihoz.

De jobb, ha tudod, vannak olyan dolgok, amelyeket talán nem akarsz most tudni. Vannak olyan dolgok, amelyek megváltoztathatják a jelendet, és mindazt, amit most akarsz megtenni. Mindenesetre csak azt érheted el, ami összhangban áll azzal, amit az isteni akarat szerint most tudnod kell. Ha van valami, amit keresel, de nem férhetsz hozzá, az jó okkal van, de sokszor idővel elérhetővé válik.

Hogyan lehet elérni az Akasha krónikát? – Akasha krónika meditáció

Keress egy csendes és kényelmes helyet a meditációhoz, és csukd be a szemedet. Végy néhány mély lélegzetet, miközben elkezdesz koncentrálni.

Kérd meg az isteni Fehér Fényt, hogy vegyen körbe és hívd Metatron arkangyalt, hogy segítsen hozzáférni az Akasha krónikához, és általa a tudáshoz, a bölcsesség, a gyógyuláshoz és az igazsághoz. Közben lélegezz mélyeket.

Képzeld el, hogy fehér fényt lélegzel be, és amikor kifújod a levegőt, engedd el a feszültséget, a stresszt és a fájdalmat.

Lélegezz pozitív energiát, szeretetet, békét, erőt, lazíts a fehér fényt és fújd ki magadból, amire nincs szükséged. Mivel az Akasha krónika nagyon tiszta finom és könnyű frekvencián van tartva, ezért a hozzáféréshez meg kell emelned a rezgésedet és az előbbi gyakorlatokkal azt teszed.

Ha készen állsz, kérd meg a Metatront, hogy vezessen be az Akasha Krónikába.

Képzeld el, hogy egy fényfelvonó jelenik meg előtted. Kinyílik az ajtaja, te pedig belépsz és becsukódik. Érezd magad felemelkedni. Közben tudd, hogy rákapcsolódtál a Forrásra. Érezd, hogy egyek vagytok, kibővül az elméd, kinyílik a szíved, egyre magasabbra emel és egyre szorosabb a kötelék.

Amikor a lift megáll, és az ajtók kinyílnak, lépj be a szent térbe, ami előtted van. Tudd, hogy megérkeztél az Akasha Krónikába.

Figyeld meg a körülötted lévő fényben a kódolt tudást. Figyeld meg, mi történik, hogyan működik a rendszer.

Amikor készen állsz, gondolj egy olyan helyzetre vagy kérdésre, amellyel kapcsolatban betekintést szeretnél kapni. Metatron Arkangyal itt van, hogy segítsen elérni azokat az információkat, amelyek a legjobban szolgálnak.

Tedd fel kérdéseidet és csak figyelj. Megkapod a választ olyan formában, ami számodra a legmegfelelőbb. Talán Metatron egy könyvet ad neked, egy mentális filmet vagy jelenetet láthatsz.  Van, aki a körülötte lévő fényekben látja meg a válaszokat.

Ha készen vagy, a szent tér elhalványul. Mondj köszönetet Metatronnak és az Akasha Krónikának. Képzeld el, hogy visszalépsz a fényliftbe, amely visszahoz téged a jelenbe.

Miután visszatértél a fizikai test tudatosságához szánjon pár pillanatot az átélésre. Akár le is írhatod a tapasztalataidat.

Nem biztos, hogy elsőre sikerül, ezért légy türelmes magaddal, miközben tanulod a megfelelő frekvenciára való hangolódást. Megéri várni és gyakorolni, hogy utána élvezhesd az Akasha Krónika bölcsességét!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

14 működő módszer, amellyel sikeresen megemelheted a rezgésszintedet

Leadkép: brunch.co.k

Forrás: ask-angels.com

Gifek: imgur.com